پنج شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 192626
  • 06 فوریه 2025 - 10:39
  • 8 بازدید
  • ۰ دیدگاه

موجودی واقعی مسکن در ایران؛ راهی برای جبران کمبود مسکن وجود دارد؟

به گزارش اکوایران، علی قائدی، پژوهشگر حوزه مسکن، در گفت‌وگویی اختصاصی با اکوایران اظهار کرد: تمام واحدهایی که بعد از سال ۱۳۹۵ ساخته شده‌اند، به معنای واقعی کلمه به موجودی مسکن اضافه نکرده‌اند. بسیاری از این واحدها جایگزین ساختمان‌های تخریب‌شده هستند. در واقع، درصد جایگزینی در مناطق شهری تقریباً ۱۰ درصد و در مناطق روستایی […]

به گزارش اکوایران، علی قائدی، پژوهشگر حوزه مسکن، در گفت‌وگویی اختصاصی با اکوایران اظهار کرد: تمام واحدهایی که بعد از سال ۱۳۹۵ ساخته شده‌اند، به معنای واقعی کلمه به موجودی مسکن اضافه نکرده‌اند. بسیاری از این واحدها جایگزین ساختمان‌های تخریب‌شده هستند. در واقع، درصد جایگزینی در مناطق شهری تقریباً ۱۰ درصد و در مناطق روستایی حدود ۵۰ درصد برآورد می‌شود.

قائدی همچنین اشاره کرد که اگر مجموع واحدهایی که تا سال ۱۳۹۵ ساخته شده را با تعداد واحدهای ساخته‌شده در ۸ سال گذشته جمع کنیم، به عدد ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در تصرف خواهیم رسید.

خبر مرتبط

بزرگنمایی آماری با خطای زبانی

بزرگنمایی آماری با خطای زبانی

اظهارنظرهای متعددی در خصوص میزان کمبود مسکن در کشور از سوی برخی افراد اعلام می‌شود. در یکی از این اظهارنظرها، میزان کمبود مسکن کشور ۷ میلیون واحد اعلام شده است.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
نه فرمانداری به مصوبه جنجالی شورای شهر تهران؛دفاع دولت از پلاک شهرستانی ها 06 فوریه 2025

نه فرمانداری به مصوبه جنجالی شورای شهر تهران؛دفاع دولت از پلاک شهرستانی ها

اکوایران:‌ سرپرست فرمانداری تهران مصوبه افزایش عوارض تردد خودروهای پلاک شهرستان در محدوده طرح ترافیک را مغایر با قوانین بالادستی و حقوق شهروندی دانست.

زمان حرکت اولین قطار تهران-وان مشخص شد 06 فوریه 2025

زمان حرکت اولین قطار تهران-وان مشخص شد

اکوایران: مدیرعامل راه‌آهن از حرکت اولین قطار در مسیر تهران-وان در ۱۹ اسفند سال جاری خبر داد.

پشت پرده افزایش درآمدهای شهرسازی در تهران؛واقعیت رونق یا سراب مالی؟ 06 فوریه 2025

پشت پرده افزایش درآمدهای شهرسازی در تهران؛واقعیت رونق یا سراب مالی؟

اکوایران:‌یک کارشناس مالیه و اقتصاد شهری گفت :‌به نظر می‌رسد که شهرداری تهران در بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴، بخش قابل‌توجهی از منابع مالی خود را بر پایه درآمدهای شهرسازی و عوارض ساختمانی بنا کرده است. افزایش ۴۴ درصدی درآمدهای شهرسازی نسبت به سال ۱۴۰۳ و پیش‌بینی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از این محل نشان می‌دهد که مدیریت شهری همچنان به سیاست افزایش درآمد از طریق تغییر محاسبات عوارض و سایر هزینه‌های مرتبط با ساخت‌وساز ادامه می‌دهد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.