چهارشنبه, ۲۷ فروردین , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 134761
  • 28 سپتامبر 2024 - 16:32
  • 59 بازدید
  • ۰ دیدگاه

آثار هنری رها شده پایتخت

مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران این هفته در صحن شورای شهر اعلام کرده که  ۲ اثر از تابلوهای موزه امام علی (ع) خواهان داشته و طبق قاعده گذاری شده فروخته شده و هزینه آن برای خرید آثار جدید صرف خواهد شد. او تاکید داشت که آثار خارج شده از موزه ارزش موزه ای […]

مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران این هفته در صحن شورای شهر اعلام کرده که  ۲ اثر از تابلوهای موزه امام علی (ع) خواهان داشته و طبق قاعده گذاری شده فروخته شده و هزینه آن برای خرید آثار جدید صرف خواهد شد.

او تاکید داشت که آثار خارج شده از موزه ارزش موزه ای نداشته اند اما دارای ارزش هنری هستند .

به تازگی هم  رسول جعفریان، استاد دانشگاه تهران  در توییتی نوشته بود: «امروز تعدادی کتاب با مهر کتابخانه آیت‌الله طالقانی را در بازار کهنه کتاب دیدم. گویا از خانه آن مرحوم که کتابخانه شده و دست شهرداری است. چطور این کتاب‌ها به این بازار راه یافته است؟ آیا کسی توضیحی دارد؟»  

این پرسش مطرح است برای حفاظت از آثار ارزشمند هنری که در زیر مجموعه شهرداری هم کم نیست چه سازو کاری وجود دارد ، آیا این آثار ثبت شده اند ؟ بانک اطلاعاتی دراین خصوص وجود دارد یا خیر ؟

علیرضا نادعلی؛عضو شورای شهر تهران به این پرسش اکوایران پاسخ داده است .

به گفته او آثار هنری ارزشمندی نه تنها در شهرداری بلکه در مجموعه های دولتی هم وجود دارد که ساز و کار مشخصی برای نگهداری یا خروج و فروش آنها وجود ندارد و شاهد یک بهم ریختگی در این حوزه هستیم .

به گفته او مجموع آثار هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مستند شده اند.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
15 آوریل 2025

مشارکت بخش خصوصی و مردم، کلید حل بحران مسکن

به گزارش اکوایران، عادل نجف‌زاده، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با اکوایران گفت: یکی از الزامات اصلی برای ایجاد آرامش در میان جوانان، پاسخ‌گویی به نیاز مسکن است. در مجلس یازدهم، کمیسیون عمران اقدام جدی‌ای در زمینه قانون جهش تولید مسکن انجام داد. نجف‌زاده بیان کرد: با این قانون، بسترهای […]

چالش‌های نوسازی اتوبوسرانی تهران؛ آیا ۷۰۰۰ اتوبوس واقعی می‌شود؟ 15 آوریل 2025

چالش‌های نوسازی اتوبوسرانی تهران؛ آیا ۷۰۰۰ اتوبوس واقعی می‌شود؟

اکوایران: در حالی که مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تحقق اهداف نوسازی و توسعه ناوگان در سال ۱۴۰۳ خبر داده، که هنوز وعده های اتوبوسی شهرداری تهران که قرار بود در سال ۱۴۰۱ اجرایی شود و اتوبوس های تهران به ۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه برسد محقق نشده است .

تهران زیر فشار آب، واگن و وعده‌ها/ مخازن آبی که با ۱۰ همت هنوز کامل نشدند 15 آوریل 2025

تهران زیر فشار آب، واگن و وعده‌ها/ مخازن آبی که با ۱۰ همت هنوز کامل نشدند

اکوایران:در سیصد و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، موضوعاتی چون بررسی لایحه سرمایه‌گذاری در حوزه شهری، تأخیر در ورود واگن‌ها، مشکلات معاینه فنی خودروها، بحران آب و ضرورت ایجاد مخازن اضطراری، و همچنین انتقاد از روند انتصابات و توجه به سرمایه انسانی در شهرداری مورد بحث قرار گرفت. مهدی چمران، رئیس شورا، بر لزوم رفع موانع سرمایه‌گذاری و تقویت خودکفایی در تولید واگن تأکید کرد؛ در حالی که دیگر اعضا نسبت به عملکرد شرکت آبفا و رعایت عدالت در منابع انسانی هشدار دادند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.