به گزارش بازار، لولههای مسدود شده، یکی از مشکلات رایجی هستند که تقریباً همه در خانهها با آن مواجه شدهاند. این مشکل به دلایل مختلفی مانند: تجمع چربی، مو، غذا یا اشیای خارجی در لولهها ایجاد شده و باعث کند شدن جریان آب یا بوی نامطبوع در فضای خانه میشود. معمولاً این وضعیت آزاردهنده و وقتگیر است. اما خوشبختانه روشهای ساده و مؤثری وجود دارند که میتوانند این مشکل را در خانه و بدون نیاز به متخصص حل کنند.
در این گزارش، به بررسی چند ترفند خانگی پرداختهایم که به شما کمک میکند لولههای مسدودشده را به راحتی باز کرده و از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید. با استفاده از این روشها، نهتنها هزینههای اضافی برای تعمیرات لولهکشی کاهش مییابد، بلکه میتوانید به سرعت و با حداقل وسایل، به حل مشکل بپردازید.
باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه و حمام
باز کردن لولههای مسدودشده، یکی از مشکلات رایج در خانهها است که ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. خوشبختانه، برای حل این مشکل، انواع محلول لوله باز کن خانگی وجود دارد که کمک میکند شما با کمترین هزینه، لولهها را باز و پاکسازی کنید. در صورتی که هیچکدام از این محلولها مشکل لولههای خانه شما را رفع نکردند، میتوانید از محلولهای شیمیایی لوله باز کن قوی موجود در بازار استفاده کنید. در ادامه به چند ترفند خانگی مؤثر برای باز کردن لولههای مسدود اشاره کردهایم:
آب جوش و مایع ظرفشویی
این ترکیب، رایجترین لوله باز کن دستی برای باز کردن لولههای قاضلاب است. آب جوش را در ظرفی بریزید و سپس چند قاشق از مایع ظرفشویی را به آن اضافه کنید. این ترکیب به حل شدن چربیها و مواد چسبیده به دیواره لوله کمک میکند. این ترکیب را به آرامی در لوله ریخته و پس از چند دقیقه با آب جوش دوباره شستشو دهید.
سرکه و جوششیرین
این محلول لوله باز کن خانگی یکی از مؤثرترین روشها برای از بین بردن گرفتگیها است. جوششیرین، یک پاککننده طبیعی است و سرکه خاصیت اسیدی دارد که به تجزیه مواد مسدود کننده کمک میکند. ابتدا نصف فنجان جوششیرین را در لوله بریزید، سپس نصف فنجان سرکه را به آن اضافه کنید. لوله را با پارچه یا درپوش بپوشانید و بگذارید این ترکیب حدود ۱۵ دقیقه در لوله بماند. در نهایت با آب گرم، لوله را شستشو دهید.
آب نمک
محلول لوله بازکن بعدی، آب نمک است. استفاده از نمک برای باز کردن لولهها در صورتی که گرفتگی به دلیل چربی یا مواد مشابه باشد، بسیار مؤثر است. یک فنجان نمک را در لوله بریزید و سپس یک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه بماند و سپس لوله را با آب گرم شستشو دهید.
دستگاه فنر دستی یا ملاقه (Plumber’s Snake)
اگر گرفتگی لوله عمیق باشد، استفاده از یک دستگاه فنر دستی، کمککننده است. این دستگاه به شما اجازه میدهد که به داخل لوله بروید و مواد مسدودکننده را بیرون بیاورید. دستگاه را به آرامی در لوله وارد کرده و سپس بچرخانید تا مواد مسدودکننده به سمت بیرون بیاید. بعد از استفاده، لوله را با آب داغ شستشو دهید.
استفاده از مکنده (Piston Plunger)
مکنده یا پیستون یکی از ابزارهای رایج و مؤثر برای باز کردن لولههای مسدودشده است. این ابزار به راحتی در خانه قابل استفاده است. پیستون را درون دهانه لوله قرار داده و به شدت فشار دهید تا گرفتگی را از بین ببرید. این روش برای گرفتگیهای سطحی بسیار مناسب است.
استفاده از سیم یا چوبپنبه
اگر جسمی در لوله گیر کرده باشد، میتوانید با استفاده از سیم یا چوبپنبه آن را بیرون بکشید. یک سیم بلند یا چوبپنبه را به داخل لوله وارد کنید و به آرامی اجسام گیر کرده را بیرون بیاورید.
استفاده از جارو برقی (فشار منفی)
اگر لوله در قسمت پایین قرار دارد و نیاز به فشار منفی برای تخلیه دارد، میتوانید از جارو برقی خشک استفاده کنید. لوله را با استفاده از مکش جارو برقی از هر دو طرف پوشش دهید و سپس فشار منفی را اعمال کنید. این روش برای رفع گرفتگیهای کوچک بسیار مفید است.
پیشگیری از گرفتگی لولهها
برای جلوگیری از گرفتگی لولهها، بهتر است که از ورود مواد غذایی چربیدار، مو یا اشیای خارجی به داخل لولهها جلوگیری کنید. از توری یا فیلتر برای پوشاندن ورودیهای لولهها استفاده کنید. همچنین سعی کنید مواد چربیدار را در سینک ظرفشویی نریزید و پس از هر بار استفاده از لولهها آنها را با آب داغ شستشو دهید.
با استفاده از این ترفندهای خانگی میتوانید بسیاری از مشکلات مربوط بخ مسدودشدن لولهها را بدون نیاز به مواد شیمیایی و هزینههای اضافی حل کنید. فقط در صورتی که گرفتگی شدید یا طولانیمدت باشد، بهتر است به یک لولهکش متخصص مراجعه کنید. فرقی نمیکند به دنبال لوله بازکنی تهران هستید یا شهرستان، با جستوجو در بازار خدمات به راحتی به متخصصان این حوزه دسترسی پیدا خواهید کرد.
- نویسنده: تحلیل بازار