استاندار همدان با بیان اینکه تغییر و تحولات مدیریتی جریان تازهای را در ادارات به وجود میآورد، گفت: کاهش بروکراسی اداری و ایجاد شرایط مناسب برای سرمایهگذاری بخش خصوصی از اقدامات مهم در استان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مراسم تکریم و معارفه فرماندار ویژه شهرستان ملایر با حضور حمید ملانوریشمسی، استاندار همدان، حمزه امرایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.
در این جلسه سیدرسول حسینی بهعنوان سرپرست فرمانداری ویژه ملایر معرفی و از تلاشها و زحمات سلمان اسماعیلی در طول مدت تصدی این مسئولیت قدردانی شد.
استاندار همدان در مراسم تکریم و معارفه فرماندار ویژه شهرستان ملایر، اظهار داشت: تغییر و تحولات مدیریتی با خود خون تازهای به سازمانها و دستگاههای اجرایی وارد میکند و هر مدیری با برنامهها و اندیشههای جدید خود تلاش میکند به اقتضای زمان و مکان، مسیر پیشرفت را هموار سازد.
حمید ملانوریشمسی عنوان کرد: در دولت چهاردهم که بهعنوان دولت وفاق ملی شناخته میشود، تلاش بر این است که با کنار گذاشتن اختلافات و تفرقه، در سایه همکاری و همدلی، دورهای جدید و موفق را تجربه کنیم.
وی بیان کرد: انتقاد سازنده همراه با ارائه راهکار و مشارکت در حل مشکلات، از وظایف اصلی مسئولان و مردم است و باید خود نیز در مسیر بهبود جامعه تلاش کنیم. لذا بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی قابل حل است. این سیاستها بر کارآفرینی، دانشبنیان بودن و مردمی کردن اقتصاد تأکید دارد.
استاندار همدان با بیان اینکه یکی از گفتمانهای اصلی دولت وفاق ملی، عدالت و انصاف است افزود: این عدالت باید در توزیع خدمات و فرصتهای پیشرفت برای همه مناطق کشور نمود یابد ضمن اینکه انتصابات استانداران دولت وفاق ملی شامل تنوع قومیتی، زبانی و مذهبی است. استانداران عرب، بلوچ، کرد، شیعه و سنی در کنار هم فعالیت میکنند که این خود نماد همدلی و وفاق ملی است.
ملانوری گفت: یکی از اقدامات مهم در استان همدان، کاهش بروکراسی اداری و ایجاد شرایط مناسب برای سرمایهگذاری بخش خصوصی است تا اینکه سرمایهگذاران بدون دغدغه به فعالیت بپردازند.
وی افزود: در عصر ارتباطات، جریان نفوذ و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی بهسرعت گسترش مییابد. مقابله با این خطرات نیازمند ایجاد چتر حمایتی برای جوانان و تقویت هویت فرهنگی است.
استاندار همدان گفت: توسعه پایدار به معنای ارتقای رفاه مردم با حفظ منابع طبیعی برای نسلهای آینده است که این امر تنها از طریق برنامهریزی دقیق و استفاده بهینه از منابع محقق میشود و مشارکت مردم در کنار مدیریت عادلانه و متوازن، کلید حل مشکلات و اجرای سیاستهای کلان کشور است. این همراهی میتواند زمینهساز تحقق شعارهای سال و سیاستهای کلی نظام باشد.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews