رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه دهکهای یک درآمدی و پشت نوبتی سازمان را تا آخر امسال به صفر میرسانیم، گفت: ویلچر تمامی معلولان نیازمند را نیز تأمین خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سیدجواد حسینی پیشازظهر امروز در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان کردستان که در استانداری برگزار شد، خطاب به استاندار، با بیان اینکه یکی از ضعفهای مدیریتی در کشور برگزاری چنین جلساتی است که مسائل متعدد مطرح میشود، اظهار داشت: باید روی دو مسئله تمرکز و تا حصول نتیجه پیگیری شود. میتوان ساعتها در مورد مشکلات کردستان صحبت کرد. باید تخصصی و حوزه به حوزه مسائل مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نقشه آسیبهای اجتماعی استان به صورت دقیق مطالعه و اقدامات مداخلهای ذنجیرهای برای کنترل آسیبهای اجتماعی به عنوان یک سند ارائه میشود، گفت: سازمان بهزیستی خدماتی ارائه میدهد اما غالب دولت و بخش خصوصی از این خدمات خبر ندارند. این نهاد ۷۰۰ مرکز ژنتیکی در کشور دارد و در مجموع با ۱۷۰ نوع خدمت به ۸ میلیون نفر جامعه هدف خدمات متنوع ارائه میشود.
۲۴۷۰ معلول کردستانی پشت نوبت دریافت خدمات
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در بخشی از خدمات، افرادی پشت نوبتی هستند که در این سفر تعهد کرده که دهکهای یک درآمدی و پشت نوبتی را تا آخر امسال به صفر برسانیم و این کاری است که برای کردستان همچون استان کرمانشاه نیز انجام میشود. در کردستان در بخش معلولان، ۲۴۷۰ نفر پشت نوبتی هستند که قرار است به صفر برسند.
وی افزود: بیش از ۷۵ درصد پشت نوبتیها جزو دهک یک بوده و اگر بخواهیم در بخشهای مختلف پشت نوبتیها را به صفر برسانیم بیش از ۱۲ میلیون هستند.
حسینی با اشاره به اینکه حمل و نقل دورن شهری افراد دارای معلولیت رایگان و در بخش برون شهری نیز ۵۰ درصد باید رایگان باشد، بیان کرد: متأسفانه در استان کردستان در درون شهری ۳۰ درصد بیشتر تأمین اعتبار نشده که در این سفر تعهد کرده ۱۰۰ درصد حمل و نقل شهری که برای هر نفر بیش از ۲ میلیون تومان است را تقبل میکنم.
وی از اجرای طرحهای گسترده توانبخشی و حمایت اجتماعی در استان کردستان خبر داد و با اشاره به اینکه ۱۶۰ هزار نفر کردستانی زیرپوشش بهزیستی هستند، اظهار کرد: از این تعداد، ۳۵ هزار و ۵۰۰ نفر کردستانی ماهانه مستمری دریافت میکنند.
ویلچر تمام معلولان نیازمند را تأمین خواهیم کرد
رئیس سازمان بهزیستی از تحقق ۹۵ درصدی توانبخشی مبتنی بر جامعه در کردستان خبر داد و با وعده اینکه تا پایان سال ۵ درصد دیگر را نیز اجرا میکنیم، افزود: ویلچر تمامی معلولان نیازمند را نیز تأمین خواهیم کرد. همچنین حمایتهای بهزیستی از طریق اموال تملیکی کرمانشاه ۱۳ تن البسه درجه یک یک بیستم قیمت، خریداری و تأمین شده که اقلام مورد نیاز مددجویان تحت پوشش، تأمین خواهد شد.
وی نقش اورژانس اجتماعی در جامعه را بیبدیل دانست و با اشاره به اینکه ۳۹۷ مرکز در کشور فعالیت دارند که غالباً خودروهایشان مشکل دارند، اضافه کرد: اکنون ۹ مرکز اورژانس اجتماعی در کردستان فعال هستند و در آینده نیز یک مرکز جدید در سروآباد راهاندازی خواهد شد.
حسینی رویکرد خانوادهمحوری را در دستور کار ذکر کرد و گفت: ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر معلول در کشور هستند که ۹۷ درصد افراد دارای معلولیت در خانوادههای خود نگهداری میشوند، اما مستمری این افراد ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به همراه حق پرستاری ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به طور منظم پرداخت میشود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره اشتغال جامعه هدف توضیح داد: ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکمیلی اشتغال هر نفر ۱۵۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد برای مددجویان زیرپوشش در نظر گرفته که غالب این تسهیلات به اشتغال پایدار منجر نمیشود، در استان کردستان تاکنون ۵۱ درصد جذب شده در حالی که ۶۰ هزار اشتغال بایستی در استان اجرا میشد. در کرمانشاه ۹۴ درصد جذب شده و ۱۳ درصد بالاتر از میانگین کشوری بالاتر است.
وی افزود: ۹۸٫۴ درصد وامها خوداشتغالی بوده و ۱٫۶ درصد کارفرمایی بوده است. وامها نباید به مددجو بلکه باید به کارفرمایان و تعاونیها پرداخت و شغل پایدار ایجاد کند. خوشبختانه دو هفته گذشته نیز صندوق حمایت از فرصت شغلی نیز تصویب شده است.
حسینی اعلام کرد: دو منطقه در سقز و یک منطقه از حواشی ۵۴گانه به انتخاب مسئولان، به عنوان منطقه پاک و عاری از بیکاری در نظر گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/۴۸۱/.
- نویسنده: تسنیم tasnimnews