آب‌هایی که به دریا می‌ریزد/ چرا احداث سد سرگچینه!
آب‌هایی که به دریا می‌ریزد/ چرا احداث سد سرگچینه!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تنها راه برای فرار از بحران بی‌آبی کشاورزان را احداث سد سرگچینه بیان می‌کند.

– اخبار استانها –

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار داشت: منطقه دشتروم بیش از سه هزار اراضی مستعد برای کشاورزی دارد که به دلیل بی آبی کشاورزان منطقه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی عنوان کرد: دهستان دشت روم بیشترین بارندگی را دارد اما این بارندگی دقیقا زمانی اتفاق می افتد که دردی از کشاورزان دوا نمی‌کند و دقیقا زمانی که روستاییان به آب کشاورزی نیاز دارند بارندگی رخ نمی‌دهد.

مصلح تنها راه برای فرار از بحران بی آبی کشاورزان را احداث سد سرگچینه دانست و افزود: بیشترین بارش استان در دهستان دشتروم بوده اما متاسفانه فقط در پنج ماهی از سال است که نیازی به ان ندارند این بارش ما را مجاب می‌کند که یک چاره اندیشی اساسی در این خصوص شکل گیرد.

وی یادآور شد: الان ما یک بند انحرافی و یک ایستگاه پمپاژ روی رودخانه داریم که ظرفیت ۳۵۰ لیتر بر ثانیه دارد ، ۵ چاه عمیق که اگر شرایط بارندگی مطلوب باشد که ظرفیت ۶۵۰ لیتر در ثانیه داریم، خاک این منطقه زرخیز است واقعیت شاید کارهایی که ما در دشت روم انجام دادیم مسکن بوده است تنها راه نجات این مردم سد سرگچینه است.

 مصلح بیان کرد: با توجه به مطالعات انجام شده سد سرگچینه ۳۰ میلیون متر مکعب آب را مهار می‌کند و آب شرب، صنعت، کشاورزی، کارخانه‌ها، گاوداری‌ها و ویلاها را تامین می‌کند ما باید در دشتروم کاری کنیم که اساسی حل شود.

وی ادامه داد: حل مشکل با مسکن هنر مدیر نیست ما کانال ها را لایروبی می‌کنیم وظیفه مان است ، ۵ چاه دشت روم را مرمت می‌کنیم که الان یکی به خاطر فرسودگی پمپ در عمق افتاده است که پیگیر حل آن هستیم، ما سد سرگچینه را مطالعه کردیم اگر ساخته شود تحول عمیقی در زمینه پایداری آب، کشاورزی، صنعت و گردشگری ایجاد می‌کند که رودخانه بهترین کیفیت را در کشور دارد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کارهای برای تامین آب دهستان دشت روم انجام می‌دهیم اما جوابگو نیست.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]