ارتباط صنایع با دانشگاه‌ و جامعه باید افزایش یابد
ارتباط صنایع با دانشگاه‌ و جامعه باید افزایش یابد

استاندار مرکزی گفت: یکی از آسیب‌های کارخانه‌ها این است که ارتباط خود را با چند بخش از جمله دانشگاه‌ها و جامعه حفظ نمی‌کنند در صورتی که می‌طلبد حضور بیشتری در استان و کشور داشته باشیم.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در آیین بازدید از شرکت صنایع آذرآب اراک به مناسبت روز همت اقتصادی اظهار کرد: امروز شرایط شرکت آذرآب مطلوب و رو به توسعه است و به نوعی حال شرکت خوب است، امیدواریم این شرایط روز به روز بهتر شود و شاهد توسعه 

وی افزود: شرکت صنایع آذر آب با برنامه‌ریزی مدیریت و مجموعه این شرکت فراز و فرود‌ها را پشت سر گذاشته است، اکنون ما به اندازه سهم خود از نام شرکت صنایع آذرآب اراک متعهد هستیم که حال شرکت خوب باشد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: دانش مدیریتی سبب می‌شود غفلت نکنیم و قبل از اینکه به شرایط نامحسوس برسیم پیشگیری کنیم، اگر بتوانیم پیش‌بینی درستی داشته باشیم می‌توانیم پیشگیری خوبی داشته باشیم.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: یکی‌از مهمترین خصوصیات شرکت آذرآب و دیگر صنایع استان نیروی انسانی توانمند از لحاظ دانش، تجربه‌ و‌ کار است و حفظ این نیروها در گذشته خوب نبوده است، اما در دوره مدیریت جدید به حفظ نیروها توجه شد و جانشین پروری مورد توجه مدیران این شرکت قرار گرفته است. 

وی با بیان اینکه حفظ نیروها و جانشین پروری مهمترین بخش صنایع است که باید به آن توجه شود، ادامه داد: بومی بودن نیروی انسانی از جمله مباحثی است که به ماندگاری نیروها کمک می‌کند، یکی از مجموعه‌هایی که بیشترین نیروی بومی را دارد شرکت آذرآب است که سبب شده ماندگاری نیروی انسانی حفظ شود. همچنین در جذب و تعداد نیرو‌ باید دقت شود تا در صورت کاهش قرارداد مشکلی در حفظ اشتغال موجود ایجاد نشود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: مباحث حقوقی مربوط به سال‌های گذشته شرکت آذرآب باید حل شود تا موجب بروز مشکلات دیگری نشود، در این راستا از هر گونه کمک و حمایت دریغ نمی‌شود، یکی از آسیب‌های کارخانه‌ها این است که ارتباط خود را با چند بخش از جمله دانشگاه‌ها و جامعه حفظ نمی‌کنند در صورتی که می‌طلبد حضور بیشتری در استان و کشور داشته باشیم.

وی در ارتباط با مغفول ماندن پروژه پارک آبب شرکت صنایع آذرآب خاطرنشان کرد: استخر آذرآب یکی  مناطق تفریحی شهر اراک در گذشته بود که اصرار و رفت و آمدهای زیادی برای اخذ مجوز تغییر کاربری داشتند و بعد از دریافت تغییر کاربری پروژه رها شد، به اعتقاد بنده آن روز کارکنان با اشتیاق درخواست تغییر کاربری را دادند و امروز مغفول باقی مانده و به نظر من جزو اولویت‌های این شرکت نبوده است، از نظر شهری اتفاق خوبی نیست و باید ظرف شش ماه تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]