شهدا به عنوان سند هویتی جامعه به نسل جوان معرفی شود
شهدا به عنوان سند هویتی جامعه به نسل جوان معرفی شود

معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، گفت: شهدا شناسنامه و سند هویت ما هستند و باید به شکلی تازه و اثربخش به نسل جوان معرفی شوند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام غلامرضا پاپی الوار پیش از ظهر امروز در اجلاسیه مجمع بسیجیان استان با اشاره به اجرای طرح ترویج سبک زندگی اسلامی در قالب بند «چ» ماده ۳۷ قانون احکام دائمی، اظهار داشت: طبق این بند قانونی، دستگاه‌های اجرایی موظفند یک درصد از اعتبارات فرهنگی خود را در قالب تفاهم‌‌نامه‌ای با صدا و سیمای استان، در راستای اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی عمومی هزینه کنند.

وی افزود: این فرایند باید با تصویب شورای اطلاع‌رسانی استان به ریاست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و با دبیری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرایی شود، ضمن اینکه اجرای این طرح از سال ۱۳۹۸ آغاز شده و در ابتدا نوع برنامه‌ها با اشکالاتی مواجه بود و برخی از دستگاه‌ها صرفاً به معرفی عملکرد خود می‌پرداختند که این موضوع در مناسبت‌های دیگر نیز مطرح می‌شود. از همین رو دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی استان با برگزاری نشست‌هایی از جمله در مجمع بسیجیان، بازنگری‌هایی را اعمال کرد و تمرکز بر سبک زندگی اسلامی در دستور کار قرار گرفت.

پاپی الوار تصریح کرد: مطابق دستور استاندار مرکزی مبنی بر محوریت یافتن سبک زندگی اسلامی در طرح‌های فرهنگی دستگاه‌ها جلسات تخصصی با حضور کارشناسان دستگاه‌ها برگزار شد و پس از بررسی طرح‌ها، برنامه‌های مصوب به صدا و سیما ارسال شد تا در قالب محتوای تلویزیونی و فضای مجازی پخش شود.

معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی ادامه داد: تاکنون قرارداد اجرای طرح با تمام دستگاه‌ها به جز سه مورد امضا شده که آن‌ها نیز به دلیل تغییرات مدیریتی، به زودی نهایی خواهند شد. ضمن اینکه، اداره‌ کل زندان‌های استان مرکزی با محوریت بازگشت زندانیان به جامعه و تبیین وظایف حاکمیت و مردم در این زمینه، برنامه‌ای تولید کرده که به‌زودی منتشر می‌شود.

وی با اشاره اینکه تاکنون ۳۴ برنامه متناسب با وظایف تخصصی هر دستگاه طراحی و اجرا شده است، بیان کرد: هزینه‌های این طرح با توجه به حجم اعتبارات تجمیعی، قابل توجه است و هدف ما هدایت این هزینه‌ها به سمت فعالیت‌های مؤثر فرهنگی است و این قانون از جمله احکام دائمی محسوب می‌شود و تغییرپذیر نیست؛ گرچه ممکن است برخی از فصول اجرایی آن در آینده دستخوش تغییراتی شود.

پاپی الوار افزود: لزوم نوآوری در برگزاری یادواره‌های شهدا، مورد تاکید است، چرا که شهدا شناسنامه و سند هویت ما هستند و باید به شکلی تازه و اثربخش به نسل جوان معرفی شوند که امیدواریم بتوانیم با رویکردی نو، از تکرارهای مرسوم در این حوزه عبور کنیم و مفاهیم ایثار و شهادت را به درستی به جامعه منتقل کنیم.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]