دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 162773
  • 26 نوامبر 2024 - 16:33
  • 91 بازدید
  • ۰ دیدگاه

آمارهای ضد و نقیض از طرح مسکن ملی

به گزارش اکوایران، علیرضا نوین، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به اختلاف آماری میان تعداد مسکن در حال ساخت در دولت سیزدهم و آمار اعلام شده توسط وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم در مصاحبه با اکوایران اشاره کرد. او توضیح داد که این اختلاف به نوع واحدهای مسکونی مربوط است. وی گفت که […]

به گزارش اکوایران، علیرضا نوین، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به اختلاف آماری میان تعداد مسکن در حال ساخت در دولت سیزدهم و آمار اعلام شده توسط وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم در مصاحبه با اکوایران اشاره کرد.

او توضیح داد که این اختلاف به نوع واحدهای مسکونی مربوط است. وی گفت که در مجموع، تعداد واحدهای مسکونی در حال ساخت ۶۹۰ هزار واحد است، اما آمار وزیر راه و شهرسازی به واحدهای مسکن حمایتی اشاره دارد که شامل ۲۰ هزار واحدی می‌شود که دولت قبلی تحویل داده است. نوین تاکید کرد که مجموع واحدهای مسکونی در حال ساخت به ۷۰۰ هزار واحد می‌رسد و بقیه آن‌ها احتمالاً مربوط به تحویل زمین بوده است.

نوین بر این نکته تاکید کرد که باید سالانه یک میلیون واحد مسکونی ساخته شود، چه در دولت قبلی و چه در دولت فعلی. نوین افزود که اگر دولت چهاردهم در این زمینه مصمم است، باید در سال‌های آینده شاهد اقداماتی ملموس از سوی این دولت در راستای تحقق این هدف باشیم.

این نماینده به مشکلات زمین و عدم اجرای کافی تعهدات بانک‌ها در زمینه واگذاری وام به عنوان تسهیلات بانکی اشاره و اظهار کرد: بانک‌ها کم‌تر از آنچه که باید عمل می‌کنند. همچنین، قیمت بالای زمین برای قشر جوان و ضعیف جامعه را به عنوان یکی از مشکلات اصلی در مسیر تحقق وعده‌های دولت در خصوص مسکن برشمرد و افزود که بسیاری از افراد نمی‌توانند ۴۰ میلیون تومان برای آماده‌سازی زمین پرداخت کنند.

او به اختلالات در سامانه‌های دولتی برای جمع‌آوری آمار و اطلاعات املاک مردم اشاره کرد و گفت که یا این سامانه‌ها توانایی ثبت این داده‌ها را ندارند، یا کوتاهی‌هایی در بخش‌های دولتی وجود دارد که مانع از به‌روزرسانی دقیق آمار می‌شود.

نوین به لزوم اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس اشاره کرد و گفت که این موضوع باید جدی‌تر پیگیری شود. وی اظهار داشت که در تدوین بودجه ۱۴۰۴، بخش مالیات‌ها رشد چشمگیری داشته است و در این میان، مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس نیز حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است. او این افزایش را گامی مهم در راستای مدیریت بحران مسکن و کاهش فشار بر اقشار کم‌درآمد جامعه دانست.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان مصاحبه تاکید کرد که اقدامات عملی در راستای رفع مشکلات مسکن همچنان نیاز به پیگیری و همت مضاعف از سوی دولت، بانک‌ها و نهادهای اجرایی دارد. همچنین، باید این تعهدات به‌طور جدی و قاطع پیگیری شود تا فاصله میان وعده‌ها و واقعیت‌ها کاهش یابد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
18 مه 2025

قرارداد خرید واگن از چین به‌زودی نهایی می‌شود

به گزارش اکوایران، پرویز سروری در خصوص قرارداد تامین واگن از چین، گفت: مشکلاتی که در راه قرارداد ایجاد شده بود، در حال رفع است و وزارت کشور برای اجرای این قرارداد در هفته پیش رو به چین می‌رود؛ با مجلس نیز وارد بحث و استفساریه شدیم تا مهمترین قرارداد در حوزه حمل و نقل به […]

کد رهگیری در گرو رضایت موجر؛ بلاتکلیفی مستأجران ادامه دارد 18 مه 2025

کد رهگیری در گرو رضایت موجر؛ بلاتکلیفی مستأجران ادامه دارد

برخی موجران با خودداری از ارائه کد رهگیری، مسیر دریافت وام ودیعه و سایر تسهیلات دولتی را برای مستأجران مسدود کرده‌اند؛ موضوعی که موجب بلاتکلیفی شمار زیادی از مستأجران شده است.

هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران تا پایان هفته 18 مه 2025

هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران تا پایان هفته

اداره کل هواشناسی استان تهران درباره وزش باد شدید تا بسیار شدید از دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه تا پنجشنبه اول خرداد هشدار داد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.