چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 189143
  • 28 ژانویه 2025 - 16:32
  • 63 بازدید
  • ۰ دیدگاه

ماجرای گرانی بلیت هواپیما برای سفرهای زیارتی عراق

ماجرای گرانی بلیت هواپیما برای سفرهای زیارتی عراق
ماجرای گرانی بلیت هواپیما برای سفرهای زیارتی عراق

اکوایران: رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به مشکلات کاروان‌های زیارتی عتبات عالیات عراق، تهیه بلیت هواپیما برای اعزام زائران را یکی از چالش‌های اصلی دانست.

به گزارش اکوایران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، علیرضا بیات در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، به مشکلات و چالش‌های مرتبط با بازگشت زائران ایرانی از عراق اشاره کرد. وی گرانی بلیت هواپیما را از عوامل اصلی این مشکلات دانست.

مرتضی آقایی، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت نیز در این جلسه اظهار کرد: با وجود رشد کلی در سفرهای زیارتی به عتبات عالیات عراق، همچنان کاستی‌هایی وجود دارد که نیازمند بررسی و ارائه راهکارهای مناسب است.

در حال حاضر، هزینه سفر هوایی از تهران به عراق برای هفت شب اقامت در شهرهای زیارتی کربلا، نجف و کاظمین، از مبلغ ۲۱ میلیون تومان آغاز می‌شود.

تغییر در قیمت بلیت هواپیما به بهانه گرانی سوخت

اواسط دی‌ماه ۱۴۰۲ قیمت بلیت هواپیما به دلیل کمبود ناوگان و افزایش هزینه‌ها افزایش یافت. پس از رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر آزادسازی نرخ‌ها، قیمت پروازهای داخلی حدود ۱۰۰ درصد بالا رفت. ایرلاین‌ها دلیل این افزایش را ثابت بودن قیمت طی دو سال گذشته و عدم صرفه اقتصادی اعلام کردند.

اوایل تیرماه ۱۴۰۳ با رأی دیوان و هماهنگی با سازمان هواپیمایی کشوری، آزادسازی نرخ‌ها اجرایی شد. بر اساس مصوبه اسفندماه شورای عالی هواپیمایی، قیمت هر صندلی پروازی ۴۰ دلار تعیین شد، هرچند شرکت‌ها پیشنهاد نرخ ۵۱ دلار بر اساس هزینه‌های ایرباس ۳۲۰، بویینگ ام‌دی و بویینگ ۷۳۷ را داده بودند که وزارت راه و شهرسازی با آن موافقت نکرد. ایرلاین‌ها اکنون نرخ بلیت پروازهای داخلی را بر اساس معادل ریالی ۴۰ دلار در سایت‌های خود بارگذاری کرده‌اند.

همچنین، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ افزایش نرخ سوخت هواپیما از ۶۰۰ تومان به ۷ هزار تومان مطرح شده که هزینه هر ساعت پرواز را به‌ازای هر صندلی به ۲۸۰ هزار تومان افزایش می‌دهد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت 14 ژوئن 2025

تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت

اکوایران:‌بخش مطالعاتی شهرداری تهران، نقشه‌ای جامع برای تأمین آب پایتخت در شرایط اضطراری طراحی کرده است؛ نقشه‌ای که از مخازن دفنی و تانکرهای سیار آغاز می‌شود و تا بهره‌گیری از الگوهای بین‌المللی و انطباق با نیازهای بومی ادامه دارد. تهران خود را آماده می‌کند تا در بحرانی‌ترین لحظات، تشنگی را مدیریت کند.

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری 13 ژوئن 2025

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری

اکوایران:‌پس از حمله موشکی اسرائیل به تهران، بار دیگر صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها شکل گرفت. تهرانی‌ها در میانه‌ی ترس و بی‌اعتمادی، جایگاه‌های سوخت را به پناهگاه تبدیل کردند؛ رفتاری تکرارشونده که پیش‌تر در زلزله‌ها نیز دیده شده بود.

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟ 12 ژوئن 2025

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟

اکوایران:با وجود اعلام رسمی دولت درباره محدودیت ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها در تهران، گزارش‌ها از تخطی گسترده مالکان و مشاوران املاک حکایت دارد؛ مستاجران می‌گویند قراردادهای جدید حتی تا بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته و نظارت کافی بر بازار اجاره دیده نمی‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.