استاندار خراسان جنوبی در مراسم معارفه فرمانده مرزبانی استان گفت: مردم باید در حاشیه مرزها از امکانات بهداشتی، فرهنگی و عمرانی لازم برخوردار باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، طی مراسمی با حضور سردار ستاره جانشین فرمانده مرزبانی فراجا و مسئولان لشکری و کشوری در استان خراسان جنوبی، فرمانده جدید مرزبانی استان معرفی شد.
به پیشنهاد سردار احمدعلی گودرزی؛ فرمانده مرزبانی انتظامی و طی حکمی از سوی سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور، سرهنگ جواد رفیعی به عنوان فرمانده مرزبانی استان خراسان جنوبی منصوب شد.
سیدمحمدرضا هاشمی امروز در این مراسم اظهار کرد: امروز بالاترین نعمت جمهوری اسلامی ایران به واسطه حضور مقام معظم رهبری و پشتیبانیهای مردم، امنیت است.
وی گفت: ایران اسلامی امنترین کشور جهان است و با ۱۷ کشور مرز مشترک دارد که اغلب آنها جزو ناامنترین کشورهای دنیا هستند. یکی از مسایلی که سبب تثبیت و پایداری امنیت میشود، توجه به اقتصاد شهرها و روستاهای مرزی است.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: توجه ویژه به معیشت، اقتصاد و مسکن از سیاستهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت چهاردهم است. مردم باید در حاشیه مرزها از امکانات بهداشتی، فرهنگی و عمرانی لازم برخوردار باشند.
وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: اقتصاد پایدار و رونق کسبوکارهای مرزی، عامل مهمی در جلوگیری از ناامنیها و افزایش رضایتمندی مردم در این مناطق به شمار میآید.
سردار سرتیپ دوم پاسدار جلال ستاره نیز در این مراسم گفت: مرزبانی با تلاقی امنیت داخلی و منطقهای مواجه است و باید به صورت دیوار بلندی، مانع از ورود امواج ناامنی به داخل کشور شود.
وی افزود: خراسان جنوبی به واسطه نقش مرزنشینان و مرزبانان در حوزه امنیت، کارنامه درخشانی دارد. حضور مرزنشینان در نقطه صفر مرزی، نشان دهنده امنیت حاکم بر منطقه است. با استفاده از ریزپرندهها، پهپادهای پیشرفته و… در حال عبور از روشهای سنتی حفظ و مراقبت مرز هستیم.
جانشین فرمانده مرزبانی فراجا ادامه داد: این تحولات در کنار آموزش و تجهیز نیروی انسانی مرزبانی، بهویژه مرزبانان خراسان جنوبی، موجب افزایش توان عملیاتی و کاهش زمان واکنش در برابر تهدیدات میشود. در این زمینه، همکاری با سایر نیروهای مسلح و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی، بهویژه در مناطق مرزی حساس از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ستاره، به لزوم ایجاد زیرساختهای مناسب و ارائه خدمات به مرزنشینان اشاره کرد و افزود: در مناطق صعبالعبور میتواند ضمن ارتقای کیفیت زندگی آنها نقش قابل توجهی در تقویت امنیت مرزی ایفا کند. بنابراین، مرزبانی نهتنها وظیفه حفاظت از مرزها را برعهده دارد، بلکه باید با رویکردی جامع و همهجانبه، امنیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در مرزها را نیز تضمین کند.
جانشین مرزبانی فراجا اظهارداشت: با توجه به تهدیدات متنوعی که از سوی گروههای تروریستی، قاچاقچیان و عناصر ضد انقلاب ممکن است ایجاد شود، مرزبانی در مقابله با این تهدیدات نیازمند همافزایی و تعامل مستمر با جوامع محلی، دیگر نهادهای امنیتی و همچنین استفاده از ظرفیتهای دیپلماتیک برای مدیریت بحرانهای مرزی است.
ستاره، تصریح کرد: این راهبرد، علاوه بر تأمین امنیت کشور، به ثبات و توسعه منطقهای نیز کمک خواهد کرد. مرزبانی با برخورداری از فناوریهای نوین و ارتقای توانمندیهای انسانی و تجهیزاتی، به نقطهای خواهد رسید که مرزهای کشور بهعنوان مرزهای امن و پایدار در سطح منطقه و حتی جهانی شناخته شود.
انتهای پیام/ ۲۵۲
- نویسنده: تسنیم tasnimnews