به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این استان در سال ۱۴۰۲ با اختلافی چشمگیر، در میان تمام استانها، جایگاه نخست را در نسبت اعتبارات مصوب تملک دارایی ابلاغی به کل اعتبارات مصوب استان به دست آورده است.
وی افزود: مجموع اعتبارات تملک دارایی سرمایهای از سال ۱۴۰۱ تا سال ۱۴۰۲ افزایش ۶۳ درصدی را نشان میدهد که این افزایش سبب تحولی چشمگیر در زیرساختهای بخش کشاورزی استان شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: در چهارمحال و بختیاری، توسعه کشاورزی به عنوان عامل اصلی در جهش تولید و دستیابی به امنیت غذایی مطرح است. فعالیتهای مرتبط با دام، طیور، آبزیان، زراعت، باغبانی و صنایع تبدیلی نقشی محوری در تحقق جهش تولید استان ایفا میکنند.
برزگر افزود: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی مطابق با اسناد بالادستی، سند آمایش سرزمینی و ملاحظات مطرح در تدوین سند توسعه برنامه هفتم کشاورزی است. بر این اساس، در غرب استان با توجه به منابع آبی، تمرکز بر تأمین آب و توسعه باغات در اراضی شیبدار است و در شرق استان با محدودیت منابع آبی، توسعه گلخانهها، کشت متراکم، ایجاد زیرساخت مجتمعهای کشاورزی، اجرای سامانههای نوین آبیاری و مرمت و بازسازی قنوات مدنظر قرار دارد.
وی مطرح کرد: از مجموع اعتبارات تخصیص یافته، ۶۴ درصد در بخش آب و خاک صرف شده است. این اعتبارات شامل اجرای ۲۲ پروژه جادههای دسترسی مزارع، مرمت و لایروبی ۱۵۴ رشته قنات، تأمین آب برای توسعه باغات در اراضی شیبدار با ۲۲ پروژه در سطح ۴۵۰۰ هکتار، ایجاد سامانه نوین آبیاری در ۱۳۲۰ هکتار، مرمت و بازسازی ۶۳ کانال انتقال آب، و احداث ۶ استخر ذخیره آب بوده که در مجموع ۲۶۷ پروژه را در بر میگیرد. مابقی اعتبارات نیز در بخشهایی همچون زراعت و ترویج، اصلاح و نوسازی باغات، سنددار کردن و کاداستر اراضی و تکمیل زیرساختهای مجتمع دام هزینه شده است.
انتهای پیام/۷۵۴۰
- نویسنده: تسنیم tasnimnews