احداث ۵۶ شهرک گلخانه و دامپروری در چهارمحال و بختیاری
احداث ۵۶ شهرک گلخانه و دامپروری در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای ارتقای ضریب امنیت غذایی استان، احداث ۱۳ شهرک گلخانه‌ای و ۴۳ مجتمع دامپروری در استان شروع و انجام شد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در گردهمایی مسئولین مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان، اظهار داشت: جایگاه ویژه نظارت مسئولان مراکز خدمات در تغییر کاربری، نظارت بر تخصیص سوخت، کود شیمیایی، نهاده‌ها و… بسیار مهم و اثر گذار در توسعه بخش و اجرای عدالت است.

وی با اشاره به اینکه مسئولان مراکز خدمات نباید مسئولیت مهم نظارت را نادیده بگیرند، افزود: فرایندسازی، ساختارسازی و نظام‌مندی امورات و قرار دادن مبنای عقلانی بر تصمیمات از دیگر اقداماتی است که مسئولین مراکز خدمات نباید فراموش کنند.

وی مراکز خدمات جهاد کشاورزی را نقطه تماس دولت با کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی دانست و گفت: این مراکز می‌توانند شاخص‌های توسعه بخش کشاورزی و امنیت غذایی را ارتقا دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اگر امروز بخش کشاورزی با وجود ناترازی‌ها، محدودیت‌ها و مشکلات زیادی که دست و پنجه نرم می‌کند و با وجود کاهش منابع آبی تحویلی به بخش کشاورزی و افزایش تقاضا توانسته پاسخگوی نیاز جامعه و تامین امنیت غذایی باشد و تولیدات را از ۹۰۰ هزار تن به ۲ میلیون تن برساند بخاطر هنر، ذوق، تلاش و کار جهادی مراکز خدمات و بهره‌برداران این بخش است.

وی مطرح کرد: مسئولان مراکز خدمات باید با شناسایی و معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری حوزه عمل خود نقش مهمی در اجرای مگافارم‌ها و پروژه‌های بزرگ داشته باشند. 

برزگر در خصوص بهره‌وری اقتصادی نیز که به معنای ارزش تولیدات کشاورزی به ازای هر مترمکعب آب مصرفی است، گفت: چندین اقدام در استان در دست اجراست که شامل شهرک تخصصی بادام، شهرک دانش‌بنیان نهاده‌های کشاورزی، میدان دام و کاهش ضایعات بخش کشاورزی است.

وی ایجاد ۱۳ شهرک گلخانه‌ای، احداث ۴۳ مجتمع دامپروری و توسعه واحدهای صنعتی دامپروری را از دیگر برنامه‌های استان برای ارتقای ضریب امنیت غذایی در استان برشمرد و بیان کرد: ۵۰۰ جواز تاسیس برای توسعه واحدهای گلخانه‌ای، مجتمع‌های دامپروری و مزارع شیلات در استان صادر شد که بخشی از این واحدها امسال به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: اجرای سند الگوی کشت، لای‌روبی قنوات، اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و ارتقای ضریب مکانیزاسیون از دیگر برنامه‌های استان برای ارتقای تولیدات کشاورزی استان است.

انتهای پیام/۷۵۴۰

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]