رفاقت حاج احمد کاظمی و حاج قاسم سلیمانی نه تنها در زمان جنگ، بلکه در روزگار پس از جنگ، به ویژه در کوران بحرانها و حوادث طبیعی و غیرطبیعی که نیاز به همراهی و همدلی و همکاری بود، برای مردم ایران الگو شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، همه چیز از یک رفاقت شروع شد در دشتهای بیانتهای غرب و جنوب کشور در دل سنگرهای خونین جبهههای دفاع مقدس، دوستی بین حاج احمد کاظمی و حاج قاسم سلیمانی.
اما این رفاقت فقط به خاکریزهای جنگ محدود نشد، آنها در روزهای سخت پس از پایان جنگ نیز در کنار هم ماندند، در میدانهای مختلف ایثار و فداکاری حاضر شدند؛ از جادههای پرخطر مناطق جنگی تا مناطق آسیب دیده زلزله بم.
رفاقت به ۱۹ دی ۸۴ رسید؛ حاج احمد کاظمی پس از سالها انتظار به یاران شهیدش پیوست و حاج قاسم زمانی که خبر شهادت یار همیشگی خود را شنید، انگار تمام دنیا بر سرش فرو ریخت با آنکه میدانست این روز فرا می رسد اما تصور نمیکرد که روزی خود در مورد شهید احمد کاظمی صحبت کند.
۱۴ سال بعد، حدود ساعت ۲ صبح اما خبر شهادت سرباز ولایت امت اسلام، سردار اسلام انقلاب و ایران در حمله بالگردهای آمریکایی از رادیو و تلویزیون شنیده شد. مرد میدان به آرزوی خود رسید و به رفیق شهیدش پیوست.
حالا پس از گذشت ۱۹ سال پس از شهادت سردار احمد کاظمی و ۵ سال از شهادت حاج قاسم سلیمانی رفاقت این دو نفر برای مردم الگو شد.
اما در یاد مردم، بیقراری حاج قاسم در زمان شهادت حاج احمد کاظمی باقی مانده است و اینکه همیشه به یاد رفیق شفیق خود بود؛ یادی که امروز می تواند تبدیل به الگو شود.
درس شهادت و ایستادگی و رفاقت از جمله درس هایی است که از این دو دوست برای ملت ایران و مسلمان باقی ماند.
.
انتهای پیام/۱۶۳
- نویسنده: تسنیم tasnimnews