اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی در راه‌های استان همدان هزینه می‌شود
اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی در راه‌های استان همدان هزینه می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان، گفت: تا پایان سال اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومانی در راه‌های استان همدان هزینه می‌شود.

– اخبار استانها –

مهرداد آهکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در مورد شرکت‌های حمل و نقل دانش‌بنیان، اظهار داشت: در حال حاضر الکترونیکی کردن نوبت‌دهی و توزیع بار بین راننده‌ها قرار دادیم و در بیشتر ترمینال‌های استان سیستم نوبت‌دهی الکترونیکی از طریق اپلیکیشن فعال است و در برخی نقاط نیز سیستم نیمه‌الکترونیکی است.

وی بیان کرد: گردنه اسدآباد یک طرح کلی دارد که به صورت تونل ساخته می‌شود و طرح زمان‌بری بوده و چندین سال طول می‌کشد به همین سبب اقداماتی از جمله تکمیل روشنایی و نصب حفاظ بتنی انجام و تردد در این مسیر آسان شده ضمن اینکه آمار تصادفات کاهش زیادی داشته است.

آهکی با اشاره به اینکه شش خطه کردن محور اسدآباد نیز در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: این پروژه به فراخور تامین اعتبار پیشرفت می‌کند و تاکنون بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه برای گردنه اسدآباد و شش خطه کردن محور صرف شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان، گفت: یک سری پروژه‌های مستمر داریم مثل روکش آسفالت که در کل کشور انجام می‌شود و با توجه به حجم راه‌ها که در همدان وجود دارد طول کل راه‌های استان ۵ هزار و ۴۴۲ کیلومتر است و به تدریج هر ساله مقداری از راه‌ها را رفع می‌کنیم و سال گذشته حدود ۸۰۰ کیلومتر از این راه‌ها روکش آسفالت شد.

آهکی بیان کرد: با اعتبارات ملی و بخش قیر دولتی جهش چند برابری اعتبارات را داشتیم و امسال بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان در راه‌های استان همدان هزینه می‌کنیم البته این مبلغ فقط در بخش شرح وظایف راهداری و حمل جاده‌ای است.

وی در مورد عمر ناوگان حمل و نقل باری در استان همدان ۲۷ و نیم سال و بالا بوده اظهار داشت: همدان از قطب‌های حمل و نقل کشور است و عمر اتوبوس‌های استان متوسط است و قرار شده تسهیلاتی از اعتبارات مالی سال آینده برای این منظور در نظر گرفته شود. اقدامات دیگری چون واردات اتوبوس، کامیون و وسایل نقلیه سنگین انجام گرفته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان اعلام کرد: دور دوم ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان حمل و نقل مسافری بین‌شهری از روز ۲۷ دی‌ماه آغاز شد. این فرصت یک هفته‌ای در راستای اجرای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و با هدف نوسازی ناوگان‌های فعال در این حوزه، در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

آهکی اعلام کرد: استان همدان با دارا بودن ۱۵ پایانه مسافربری فعال، ۵۱ شرکت مسافربری، بیش از ۲۰۰۰ راننده و ۱۵۰۰ دستگاه ناوگان مسافری، به طور پیوسته در خدمت مردم است.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]