راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۸ نقطه گلستان
راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۸ نقطه گلستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان با اشاره به شناسایی ۲۸ نقطه در استان برای راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی گفت: برای ۱۰ نقطه زمین تأمین شده و برای احداث نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی نیز بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سیداحمد موسوی امروز در نشست خبری با اشاره به ناترازی‌های امسال اظهار کرد: امسال شاهد ناترازی به واسطه بحث سوخت در صنعت برق بودیم که با سیاست‌های دولت چهاردهم اکنون وضعیت بهتری یدا کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گلستان بیان کرد: در تابستانی که گذشت حدود یک هزار و ۵۸۲ مگاوات انرژی در استان تامین شد که ۸۲۰ مگاوات در نیروگاه علی‌آباد کتول و ۴۶٫۵ مگاوات نیز از طریق نیروگاه‌های کوچک مقیاس تامین شد و مابقی از کشور ترکمنستان، خراسان شمالی، شاهرود، سمنان و شبکه سراسری تامین شده است.

وی افزود: برای اینکه تولید برق را استان افزایش دهیم سال گذشته سیکل ترکیبی نیروگاه علی آباد کتول کلنگ زنی شد تا ۵۰۰ مگاوات به تولید برق در این نیروگاه اضافه شده و  امیدواریم تا ۳ سال آینده این فاز وارد به مدار شود تا از برکات آن استفاده کنیم.

موسوی با بیان اینکه دولت راهبردهای مختلفی را برای رفع این ناترازی پیش بینی کرده است، گفت: سیاست‌هایی که دولت چهاردهم و وزارت نیرو برای رفع ناترازی برای سال آینده در نظر گرفته‌اند عمدتا بر پایه استفاده از انرژی پاک و خورشیدی تمرکز دارد.

وی با اشاره به شناسایی ۲۸ نقطه در استان برای راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی افزود: تا کنون برای ۱۰ نقطه زمین تأمین شده و برای احداث نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی نیز بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان هزینه خواهد شد. ضمن اینکه تاکنون برای تولید ۶۸ مگاوات برای بخش خصوصی موافقت اصولی صادر شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با اشاره به تهیه پنل‌های خورشیدی برای مددجویان امداد گفت: یکی از اقدامات احداث نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی برای مددجویان امداد است. در این بخش ما قرارداد تضمینی ۲۰ ساله با مددجویان می‌بندیم تا انرژی را بخریم. راه‌اندازی این نیروگاه‌ها آلودگی محیط زیست و هدررفت انرژی را کاهش می‌دهد و در عین حال برای مددجویان اشتغال پایدار برای مددجویان ایجاد خواهد کرد.

وی ادامه داد: تا کنون ۵۱۷ نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی را به شبکه متصل کردیم و ماهانه برق را از آنان خریداری می‌کنیم و همچنین تا پایان سال ۱۸۳ نیروگاه خورشیدی را نیز به بهره برداری می‌رسانیم. علاوه براین امسال کلنگ یک نیروگاه خورشیدی ۱٫۲ مگاواتی نیز  برای مددجویان در منطقه گمیشان در مساحتی ۳ هکتاری به زمین زده شد.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]