استاندار مرکزی یکی از اولویتهای اصلی استان را تبدیل شدن به یک قطب تولیدی در سطح کشور دانست و گفت: استان مرکزی با وجود تحریمها و شرایط اقتصادی سخت، توانسته است یک برنامه توسعهای بلندمدت هدفگذاری کند تا به توسعه پایدار دست یابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، مهدی زندیه وکیلی ظهر امروز در نشست شورای اداری شهرستان محلات با اشاره به ظرفیتهای صنعتی و کشاورزی استان اظهار کرد: در استان مرکزی ظرفیتهای فراوانی در بخشهای صنعتی و کشاورزی وجود دارد که با همدلی و همکاری بین مسئولان استان و مجمع نمایندگان، میتوانیم گامهای بزرگی در جهت توسعه اقتصادی و عمرانی برداریم.
وی افزود: باید تلاش کنیم تا شرایطی ایجاد شود که سرمایهگذاران رغبت بیشتری برای فعالیت در استان داشته باشند، زیرا توسعه اقتصادی و تولید، بهطور مستقیم با معیشت مردم و رشد اقتصادی ارتباط دارد ضمن اینکه شهرستان محلات از جمله شهرستانهای با ظرفیتهای مغفولمانده است که میتواند با بهرهبرداری درست از این توانمندیها، به رشد و توسعه برسد.
استاندار مرکزی با اشاره به حوزه گردشگری بیان کرد: گردشگری یکی از ظرفیتهای مهم محلات است که باید با همفکری مسئولان استانی و شهرستانی توسعه یابد. سرمایهگذاری و تولید از اولویتهای دولت در استان است و هرگونه کوتاهی در این زمینه را غیر قابل قبول میدانیم، ضمن اینکه محلات با توجه به موقعیت خاص خود، میتواند علاوه بر مرکز کشاورزی استان، به یک مرکز فرهنگی و اجتماعی نیز تبدیل شود.
وی به بهرهبرداری از پروژههای عمرانی در محلات اشاره کرد و افزود: هرساله در بهمن ماه، پروژههایی که پس از هفته دولت تکمیل شدهاند، به بهرهبرداری میرسند. خوشبختانه تعدادی از پروژهها در محلات و نیمور به بهرهبرداری رسیدند و اقدامات خوبی در این شهرستان انجام شده است. همچنین افتتاح سالن فرهنگسرا پس از سالها توقف، با اعطای تسهیلات به مرحله اجرا درآمده و اکنون به محلی برای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است.
بهرهبرداری از ۵۳ پروژه عمرانی و اشتغالزایی در دهه فجر
حسن خزائیپور در ادامه از افتتاح ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر چهار هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: این پروژهها زمینهساز ۲۲۰ فرصت شغلی مستقیم و ۳۶۰ فرصت شغلی غیرمستقیم در شهرستان خواهند بود.
وی با اشاره به ظرفیتهای معدنی این شهرستان اظهار کرد: محلات با تولید ۲ درصد سنگهای ساختمانی کشور و ۱۲ درصد سنگ تراورتن، سهم قابل توجهی در صنعت سنگ دارد که در مجموع، ۱۳ درصد سنگ کشور در محلات تولید میشود و این شهرستان سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن سنگ تولید میکند.
سرپرست فرمانداری محلات افزود: محلات بیش از ۸۰ سال است که در تولید گل فعالیت دارند و حدود ۳۰ درصد جمعیت این منطقه به این حرفه اشتغال دارند. در این شهرستان ۷۰۰ واحد گلخانهای فعال است که سالانه بیش از ۲۳۵ میلیون واحد گل در ۳۵۹ نوع مختلف تولید میکنند. این میزان تولید، ۹۰ درصد سطح زیر کشت گل استان مرکزی و ۱۸ درصد سطح زیر کشت گل کشور را شامل میشود.
خزائیپور ادامه داد: جاده زیرآب محلات که بیش از ۲۰ سال بلاتکلیف مانده، همچنان باعث تصادفات متعدد در طول سال میشود. همچنین زیرگذر محمدآباد در مسیر جاده نیمور به محلات یکی دیگر از چالشهای اساسی شهرستان است که نیازمند رسیدگی فوری است و از متولیان امر انتظار داریم که در تحقق این موضوع همکاری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/۷۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews