دپوی ۳۰۰۰ تن سیب زمینی در ۳ سردخانه در ساوه، اراک و خمین
دپوی ۳۰۰۰ تن سیب زمینی در ۳ سردخانه در ساوه، اراک و خمین

مدیرکل تعزیرات استان مرکزی گفت: در بازرسی‌های اخیر سه مورد انبار و سردخانه در شهرستان‌های ساوه، اراک و‌ خمین شناسایی شد این در حالیست که سه هزار تن سیب زمینی در این انبارها دپو شده بود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید نورالهی عصر امروز در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار داشت: یکی از رسالت‌های سازمان تعزیرات بازرسی از انبارها و سردخانه‌ها است، در حال حاضر که سیب زمینی جزو‌ کالاهای استراتژیک به شمار می‌رود نظارت بر آن مورد توجه قرار گرفته است، در بازرسی‌های اخیر سه مورد انبار و سردخانه در شهرستان‌های ساوه، اراک و‌ خمین شناسایی شد این در حالیست که سه هزار تن سیب زمینی در این انبارها دپو شده بود.

مدیرکل تعزیرات استان مرکزی بیان کرد: انبار ساوه اعلام کرده است که این سیب‌زمینی‌ها بذری است، باید این موضوع پیگیری شود اگر سیب‌زمینی‌ها بذری هستند دنبال این موضوع نرویم، ۱۶۰۰ تن سبب زمینی در سردخانه خمین کشف شد که اکنون سرخانه پلمپ شده است تا نظرات کارشناسی ارایه شود.

نورالهی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که همواره در خصوص وانت بارها وجود دارد این است که تابلوی قیمت وانت بارها ناخوانا است و مردم را دچار اشتباه می‌کند و قرار بود شهرداری در جهت بهبود وضعیت تابلوب آنها اقدام کند.

وی ادامه داد: طرح نظارتی بر بازار شب عید از پنجم اسفندماه شروع و تا پانزدهم فروردین ماه ادامه دارد، روزانه پنج اکیپ بازرسی مشترک بر بازار ماه مبارک رمضان و‌ شب عید نظارت دارند و در هر شهرستان روزانه یک اکیپ مشترک پیش بینی شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی تصریح کرد: ۱۱۶ اکیپ مشترک نظارت بر بازارهای صفی در بازار شب عید پیش بینی شده است که بازرسی از قالیشویی‌ها و خشکشویی‌ها در طرح نظارتی پیش بینی شده است. همچنین ۷۸ دستگاه خودرو در طرح نظارتی بازار شب عید پیش بینی شده است.

از پنجم اسفندماه نظارت بر بازار آغاز می‌شود

علی جودکی، مدیرکل صنعت‌، معدن و تجارت استان مرکزی در این نشست‌ اظهار داشت: امسال به واسطه ماه مبارک رمضان از پنجم اسفندماه نظارت بر بازار آغاز می‌شود اما فرایند آن باید از ۲ اسفندماه فراهم شود، در این ایام نظارت بر  عرضه کالاهای ضروری، لباس، میوه، نظارت بر حمل و نقل، فروش بلیط قطار و غیره وجود دارد.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی باید در این ایام با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند، تامین کالای اساسی اولویت نخست و گران‌فروشی اولویت دوم قرار دارد، بیشترین اعتراضات مردم مربوط به افزایش قیمت برنج بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: سطح عرضه سیب زمینی حل شده اما قیمت‌ها همچنان بالا است، در بحث  روغن کارخانجات تعهد داده‌اند که در ایام ماه رمضان مشکلی در عرضه وجود نداشته باشد، با توجه به قیمت بالای قیمت گوشت قرمز، سر ریز آن بر گوشت سفید است و باید در تولید و عرضه گوشت مرغ توجه ویژه وجود داشته باشد.

۷۰ درصد تخم مرغ تولیدی در استان مرکزی مازاد بر نیاز استان است

علی صفری، رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی در این نشست اظهار داشت: سال گذشته ۲۹۰ میلیون قطعه جوجه ریزی و امسال ۳۳۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است و امسال ۷۱ هزار تن گوشت سفید تولید شده است و در بحث بازار مرغ مشکلی نخواهیم داشت و صفی تشکیل نخواهد شد، تنها نگران این هستیم که مرغدار متضرر نشود. همچنین حدود ۹۰۰ تن مرغ منجمد خریداری شده است که در صورت نیاز در بازار عرضه می‌شود.

وی افزود: امسال ۶۶ هزار تن تخم مرغ تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۴ درصد داشته است، که ۷۰ درصد آن مازاد بر نیاز استان است. میزان تولید گوشت قرمز در سالانه ۵۱ هزار تن است که امسال بیشترین دام مازاد با ۴۰ هزار راس را داشته‌ایم و در تامین گوشت قرمز مشکلی نداریم اما قیمت تمام شده بالا است. 

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشاندکرد: تاکنون۱۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در سطح شهر عرضه شده است و برای تنظیم بازار  شب عید ۱۳۰ تن گوشت منجمد قرمز در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]