به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، لرستان طی سالهای اخیر جایگاه خود را بهعنوان یکی از قطبهای اصلی تولید ماهیان سردآبی در ایران تثبیت کردهاست.
لرستان در کنار تولید، در زمینه تکثیر ماهیان سردابی نیز پیشگام است. این استان سالانه ۱۵۰ میلیون قطعه بچهماهی تولید میکند که بخش مهمی از نیاز مزارع پرورش ماهی در کشور را تأمین میکند.
یکی از مهمترین پروژههای در حال اجرای لرستان، مجتمع پرورش ماهیان سردابی چمچیت در دورود است. این مجتمع که در زمینی به وسعت ۱۴ هکتار احداث شدهاست، با سرمایهگذاری اولیه ۲۸۰ میلیارد تومانی و ارزش روز بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان، یکی از پروژههای مهم شیلاتی کشور محسوب میشود.
سیدسعید شاهرخی استاندار لرستان، از برنامهریزی ۵ ساله این استان برای توسعه شیلات خبر داد و تأکید کرد که لرستان همچنان در تولید ماهیان خاویاری و سردابی پیشتاز خواهد ماند.
او اعلام کرد که ظرفیت فعلی تولید ماهیان سردابی در لرستان۴۲ هزار تن است که با ایجاد زیرساختهای جدید و حمایت از بخش خصوصی، این میزان به ۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
استاندار لرستان تأکید کرد که مجموعه چمچیت نقش مهمی در توسعه اقتصادی این استان دارد و با افتتاح فاز نخست، زیرساختهای لازم برای فاز دوم نیز آماده خواهد شد.
شاهرخی افزود که مجتمع چمچیت در دو فاز و با ظرفیت نهایی ۳۰۰۰ تن فعالیت خواهد کرد و با تکمیل این پروژه، ارزش سرمایهگذاری به بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
مجتمع چمچیت، که به گفته شاهرخی از نظر کمیت و کیفیت در کشور بینظیر است، امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح میشود.
انتهای پیام/ ۶۴۴/.
- نویسنده: تسنیم tasnimnews