۶۴ درصد مردم خوزستان اضافه وزن دارند
۶۴ درصد مردم خوزستان اضافه وزن دارند

رئیس مرکز بهداشت خوزستان به برخی چالش‌های سلامت در استان خوزستان گفت: ۶۴ درصد مردم خوزستان اضافه وزن یا چاقی دارند، ۳ و نیز درصد افراد بالای ۲۰ سال فشار خون بالا دارند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاهواز، مهراد شریفی در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت با عنوان «شروع سالم، آینده امیدبخش»، بر سه اولویت اصلی حوزه بهداشت در استان تأکید و اظهار کرد: کاهش هزینه‌های درمانی، عدالت در سلامت و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی از جمله اولویت ما در حوزه بهداشت استان خوزستان است.

وی با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: متأسفانه امروز رابطه مستقیمی بین فقر و بیماری وجود دارد؛ افراد به دلیل مشکلات معیشتی بیمار می‌شوند و بیماران نیز به دلیل هزینه‌های درمانی به فقر دچار می‌شوند.

دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی 

شریفی با اشاره به گسترش خدمات بهداشتی در استان خوزستان، گفت: بیش از هزار واحد بهداشتی، از جمله خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت، با حضور ۶ هزار نیروی بهداشتی در مناطق شهری، روستایی و حتی صعب‌العبور فعال هستند تا عدالت در سلامت محقق شود.

چالش‌های سلامت در خوزستان

رئیس مرکز بهداشت خوزستان به برخی چالش‌های سلامت در استان اشاره کرد وگفت: ۶۴ درصد مردم خوزستان اضافه وزن یا چاقی دارند،۳۰ درصد افراد بالای ۲۰ سال فشار خون بالا دارند، سرانه مصرف میوه و سبزیجات در استان کمتر از نصف میانگین جهانی است و نیز همچنین ۸۰ درصد مردم تحرک کافی ندارند.

وی از اصحاب رسانه خواست تا با تمرکز بر آموزش و ترویج سبک زندگی سالم، به جای پرداختن صرف به اخبار درمانی، به ارتقای سواد سلامت کمک کنند.

برنامه‌های هفته سلامت در خوزستان

شریفی به برنامه‌های هفته سلامت در استان اشاره کرد و گفت: روز دوشنبه: آغاز هفته سلامت با حضور مسئولان در یکی از دبیرستان‌های اهواز، روز سه‌شنبه: اجرای برنامه پزشک خانواده با هدف کاهش هزینه‌های درمانی، روز چهارشنبه: تمرکز بر سواد سلامت مادران و جوانی جمعیت، روز پنجشنبه: نقش فرهنگ و هنر در سلامت  و نیز روز جمعه: ورزش همگانی و ترویج تحرک بدنی، روز شنبه: مراقبت از جنین و سلامت نوزادان، روز یکشنبه: پیشگیری از حوادث ترافیکی است.

هشدار درباره آمار تصادفات 

وی با ابراز نگرانی از آمار تلفات ناشی از حوادث ترافیکی گفت: سال گذشته در کشور ۲۵۰۰ نوزاد در اثر تصادفات جان خود را از دست دادند، در حالی که می‌توانستند بیش از ۷۰ سال عمر کنند.

شریفی در پایان از رسانه‌ها خواست تا با همکاری بیشتر، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سلامت جامعه بردارند.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]