عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: آنچه در چهارمحال و بختیاری تاکنون غفلت شده است بحث گردشگری است، مناطق گردشگری باید معرفی شود تا بخشی از اشتغال و درآمد، ایجادثروت و سرمایه ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمد جلالی در بازدید از چشمه برم لردگان، اظهارداشت: یکی از مواردی که به نظر میرسد در چهارمحال و بختیاری تاکنون غفلت شده است بحث گردشگری است، مناطق گردشگری از جمله چشمه برم باید معرفی شود تا بخشی از اشتغال و درآمد ، ایجادثروت و سرمایه از همین اطراف چشمهسار ایجاد شود .
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در محلات مانند چهارمحال و بختیاری گلخانههایی وجود دارد اما جای سبزی و صیفیجات که اینجا پرورش میدهند گل پرورش مییابد، محلات پایتخت گل است و از این ظرفیت و گردشگری به خوبی استفاده میشود جایی اگر یک قطره آبگیر باشد سد و حوضه پلاستیکی و ژئوممبران آب را ذخیره میکنند تا در تابستان در گلخانههای زیردست استفاده کنند.
جلالی ادامه داد: من اعتقاد دارم هم دولت کمک میکند و هم مردم به سمت و سوی گلخانهها بروند، همینطور که از این آب برای پرورش ماهیان سردابی در استان استفاده میشود در حوزه گردشگری هم سرمایهگذاری کنید شاید در آینده سرمایه گذار در این محل بیاید و محلهای اقامتی تعریف شود .
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت:در منابع طبیعی تلاش ما باید به گونهای باشد که طرحهای جامع را کار کنیم، متاسفانه بلوط زاگرس مریض است و معضل بزرگی شده است، تلاش میکنیم با اجرای طرح جامع منابع طبیعی و آبخیزداری حوزههای مختلف که همه موارد را در آن میبینیم و با اقدامی که سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در ارتباط با مبارزه با آفات جنگل و مبارزه با آفات بلوط دارد نقش موثری ایفا کند .
جلالی مطرح کرد: هدف از سفر اعضا کمسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری ابتدا شناخت مجموعههای بخشهای چهارگانه کشاورزی ، آب، منابع طبیعی و محیطزیست است تا در بازدیدها و راهکارها که مدیران ارشد استانی و شهرستانی و اعضا کمسیون کشاورزی دارند مشکلات استان در این حوزه برطرف شود.
وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای بسیار مناسبی را در حوزه کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست دارد، یکی از کارهای اساسی که اخیرا در شهرستان های لردگان خانمیرزا و فلارد انجام شده احداث گلخانه برای تولید صیفی و سبزیجات است، احداث گلخانه یکی از مزیتهای این سه شهرستان است، منتهی تولیدکنندگان مشکلاتی دارند که تلاش میکنیم در این حوزه کمسیون کشاورزی نقش پررنگی داشته باشد و مشکلات تولیدکنندگان برطرف شود.
وی مطرح کرد:ب رآورد کارشناس برای احداث گلخانههایی که در سه سال گذشته شروع به کار کردند منطقی بوده اما به مرور زمان باتوجه به تورم این طرحها از توجیه انداخته شده بانکها نیز یک بار تسهیلات میدهند و مجدد کمک نمیکنند ما تلاش میکنیم حداقل منابع مالی گلخانههای نیمه کاره را از طریق تسهیلات تامین کنیم.
انتهای پیام/۷۵۴۰
- نویسنده: تسنیم tasnimnews