مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۵ پروژه نیمهتمام در دست اجراست، گفت: طبق برنامهریزیها و هماهنگیهای انجامشده، این مدارس تا پایان شهریورماه سال جاری آماده بهرهبرداری خواهند بود.
گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، جلال حمره در همایش نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در ایلام، با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۵ پروژه نیمهتمام در دست اجراست، اظهار داشت: طبق برنامهریزیها و هماهنگیهای انجامشده، این مدارس تا پایان شهریورماه سال جاری آماده بهرهبرداری خواهند بود و به سیستم آموزشی استان تحویل داده میشوند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان ایلام با اشاره به اینکه در برخی مدارس استان تعداد دانشآموزان حاضر در یک کلاس از ۳۵ نفر فراتر میرود، گفت: این مدارس با توجه به اینکه فضای آموزشی موجود به ازای هر دانشآموز کمتر از سه مترمربع است، در اولویت اصلی برای ساماندهی قرار دارند.
حمره با اشاره به وجود ۶۸ مدرسه سنگی و کانکسی در استان، گفت: کار اجرایی تعدادی از این مدارس با تحویل به مدیران پروژه آغاز و تلاش میشود که مهرماه، این مدارس به تجهیزات لازم و استانداردهای آموزشی مجهز شوند و همچنین تعدادی دیگر نیز در حال عقد تفاهمنامه با خیرین به منظور تأمین مالی پروژه هستند و با همکاری مدیران پروژه، عملیات اجرایی این مدارس نیز شروع خواهد شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام یکی از اولویتهای استان را رفع محرومیت آموزشی با ساخت مدارس ایمن، استاندارد و مجهز عنوان کرد و گفت: این مدارس باید نهتنها برای نسل کنونی، بلکه برای نسلهای آینده نیز پایدار، امن و قابل استفاده باشد.
وی در ادامه با اشاره به بکارگیری روش دیوار مسلح بتنی در پروژه مدرسه سازی استان به عنوان یکی از شیوههای صنعتی و پیشرفتهای، گفت: این روش علاوه بر مقرونبهصرفه بودن و کاهش ۲۳ درصدی هزینه، از لحاظ مقاوم بودن در برابر زلزله و سایر بلایای طبیعی نیز کارآمد است.
وی با تاکید بر اینکه بهرهگیری از روشهای صنعتی، علاوه بر ارتقاء کیفیت ساخت مدارس، همچنین انقلابی در حوزه احداث فضاهای آموزشی کشور به وجود آورده است، گفت: ساخت یک مدرسه استاندارد میتواند تا ۲۵ درصد کیفیت آموزشی را بهبود بخشد و این آمار نشاندهنده اهمیت ایجاد فضای مناسب برای یادگیری دانشآموزان است.
وی در ادامه به نقش کلیدی مشارکت مردم و خیران در مدرسه سازی اشاره داشت و گفت: وجود خیران مدرسهساز و حامیان آموزش و پرورش به عنوان سنگ بنای موفقیت طرحهای مدرسهسازی نقش مهمی در پیشبرد فرآیند ساخت مدارس ایفا میکنند.
حمره با بیان اینکه خیران با روحیه مسئولیتپذیری اجتماعی و بدون چشمداشت وارد این عرصه شدهاند، گفت: قطعاً مشارکت همگانی، گرههای بزرگی از مشکلات آموزشی استان را باز خواهد کرد.
انتهای پیام/۱۸۰/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews