مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: ساخت ۱۳۷ مدرسه با ۸۴۷ کلاس درس در نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان مرکزی هدفگذاری شده است که تا پایان سال ۱۴۰۴ باید تحویل آموزش و پروش شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جواد لنجابی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه نهضت توسعه عدالت آموزشی فرصت طلایی برای استان مرکزی محسوب میشود، گفت: ۱۳۷ پروژه در نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان مرکزی هدفگذاری شده است که بیش از ۵۰ درصد هدفگذاری تا مهرماه محقق خواهد شد.
وی افزود: تا پایان امسال موظف هستیم ۱۳۷پروژه با ۸۴۷ کلاس درس را به آموزش و پرورش استان تحویل دهیم. این در حالیست که نهضت توسعه عدالت آموزشی بسته نخواهد شد و این نهضت سه ساله است و هر سال پروژه جدید در قالب هفت نظام مسئله پیش بینی میشود.
لنجانی تصریح کرد: در حال حاضر هیچ مدرسه کانکسی در استان مرکزی وجود ندارد، تراکم بالای ۳۵ دانش آموز در مساکن مهر و نهضت ملی وجوددارد در این راستا یک پروژه ۳۶ کلاسه در پروزه نهضت ملی مسکن استان مرکزی آغاز شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی دو نظام مسائل استاندار مرکزی را نوسازی سرویسهای بهداشتی مدارس و نصب پنل خورشیدی در مدارس برشمرد و اظهار کرد: با وجود صنایع متعدد در استان مرکزی، نباید برای توسعه عدالتهای آموزشی به دنبال اعتبار بود و باید دستگاهها مکلف به ساخت مدارس شوند. در این راستا لازم است رئیس جمهور یکیاز صنایع استان را به عنوان معین طرح نهضت عدالت فضاهای آموزشی تعیین کنند.
وی با اشاره به میانگین سرانه آموزشی هر نفر عنوان کرد: میاگین سرانه فضای آموزشی برای هر نفر در جهان ۵٫۴۵ درصد است که در استان مرکزی این میانگین ۶٫۱ درصد است، با وجود اینکه میانگین فضاهای آموزشی در استان مرکزی از نُرم کشوری بالاتر است اما نشان دهنده وضعیت خوب در استان نیست و علت آن توسعه نامتقارن فضاهای آموزشی در استان است.
عدالت آموزشی و عدالت فضاهای آموزشی برای هر دانش آموزش در استان مرکزی دنبال میشود
پیرحسینلو، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در این نشست گفت: استاندار مرکزی جزو معدود استاندارانی است که پای کار آموزش و پروش به صورت ۱۰۰در صدی است و در تمام برنامهها جلوتر از ما حرکت میکند و موضوعی در آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی و غیره نبوده که کمک نداشته باشند.
وی افزود: عدالت آموزشی و عدالت فضاهای آموزشی دو موضوعی است که در این نهضت دنبال میشود، در بحث عدالت آموزشی هدف ما این است که برای دانش آموزان مناطق دور عدالت آموزشی ایجاد شود و از آنجایی که ماطق دورافتاده دسترسی به فضای آموزشی و کنکور ندارند یک برنامه جمعبندی برای پایه دوازدهم برای تمام دروس کنکور ایجاد و جمعبندی دروس هر روز از رسانه ملی پخش شد تا مناطق محروم از این ظرفیت بهره مند شوند. همین فایل منتشر شده از رسانه ملی در برنامه شاد در تمام گروههای استان مرکزی انتشار پیدا کرد که حتی دیگر استانها از این ایده استان مرکزی استفاده کردند و امیدوارم امسال در حوزه کنکور اتفاقات خوبی رقم بخورد.
پیرحسینلو تصریح کرد: عدالت در توسعه فضاهای آموزشی با این هدف دنبال میشود تا فضای آموزشی دانش آموزان به یک استاندارد برسد، میانگین فضای آموزشی استاندار برای هر دانش آموز در جهان ۸ متر است که در شهرستان ساوه زیر سه متر برخی از شهرستانها ۶متر و اراک وضعیت بهتری دارد.
انتهای پیام/۷۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews