دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 588
  • 09 جولای 2023 - 14:19
  • 659 بازدید
  • ۰ دیدگاه

الگوی مثلث در قیمت دلار رویت شد

الگوی مثلث در قیمت دلار رویت شد
الگوی مثلث در قیمت دلار رویت شد

دلار هرات از مقاومت رد نشد/ فنی‌ها می‌گویند بازار ارز درحال تشکیل یک مثلث است/ گفته می‌شود صرافی‌های دبی نرخ نمی‌دادند/ دیروز معامله‌گران حسرت چه چیزی را می‌خوردند؟

اکوایران: دلار هرات در روز شنبه هم بالای ۵۰ هزار تومان معامله شد. این پنجمین روز بعد از عید قربان است که هرات در کانال ۵۰ هزار تومان معامله می‌شود.

قیمت دلار هرات از دوشنبه هفته گذشته در کانال ۵۰ و در یک دامنه مشخص در نوسان است؛ ۵۰ هزار تا ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان. فقط انتهای هفته گذشته با اخبار نشست شورای امنیت تا مرز ۵۱ هزار بالا رفت اما نتوانست از آن رد شود. بازار هرات در روز شنبه ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان شروع کرد و چندین بار برای شکستن مرز مقاومت تلاش داشت اما ناکام ماند و با کاهش به کف ۵۰ هزار تومان رسید.

قیمت تتر که در انتهای هفته تا مرز ۵۲ هزار تومان رفته بود شنبه در مقاومت ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان شروع شد و بعد از کاهش دلار آن هم به حمایت ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. قیمت درهم امارات همچنان بالای ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان در معامله است.

در بازار شنبه یک ویدیو داشت دست به دست می‌شد درمورد شاخص ریال عمان در برابر دلار که ۳۷ سال تثبیت داشته است. آن‌ها می‌گفتند درهم امارات هم همینگونه بوده و برابری آن در بازار معروف است به ۳٫۶۷٫ آن‌ها می‌گویند حالا ببینیم ریال ما چطور بود است؟ آن‌ها از زمستان ۱۴۰۱ ریال در برابر دلار را مقایسه می‌کردند و یکسری‌ها سوال می‌کردند فرق این کشورها با ایران چیست که نوسان ارزی کمتری دارند؟  

آن‌‌ها می‌گفتند اگر همین هفت و هشت ماه اخیر را در نظر بگیریم، قیمت دلار کلی رفت برگشت داشته است. مثلا نرخ دلار در زمستان و در کمتر از یک ماه از حوالی ۴۳ تا ۴۴ هزار تومان به کانال ۶۰ هزار رسید. تقریبا بعد از ۱۲ روز دوباره به ۴۳ هزار آمد، بعد تا ۵۵ هزار رفت و تقریبا بعد از یک ماه تا کانال ۴۶ هزار تومان برگشت. الان هم ۴۹ و ۵۰ هزار نوسان می‌دهد.

عده‌ای از معامله‌گران تصور می‌کردند با توجه به تند نبودن بیانه نشست شورای امنیت، قیمت دلار دوباره به کانال ۴۹ هزار برمی‌گردد. آن‌ها می‌گویند صحبت‌های گروسی درباره همکاری ایران با آژانس در پشت خط جمعه که گفته همکاری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ایران رضایت‌بخش نیست، قیمت دلار را در کانال ۵۰ هزار نگه داشته است.

تکنیکال‌کاران می‌گویند دلار درحال تشکیل یک مثلث است که اگر قیمت از ۵۱ هزار بشکند معنی شکست از ضلع بالا را می‌دهد، در صورت شکست از پایین هم می‌تواند به کانال ۴۸ هزار تومان برود. یکسری از معامله‌گران معتقدند این بالایی‌ها برای گمراه کردن خریدار است و به گونه‌ای قیمت بالایی می‌دهد تا با سوخت بیشتری بتواند حمایت را از دست بدهد. این دسته می‌گویند هرچه قیمت بالاتر برود احتمال کف پایین‌تر بیشتر است. اما در مجموع تا زمانیکه قیمت بالای ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان قرار دارد احتمال بالایی تا مرز ۵۱ هزار وجود دارد و اگر حمایت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان از دست برود کانال‌های پایینتر در دسترس است. البته در پشت خط شنبه قیمت دلار هرات به کانال ۴۹ هزار رسید.

نکته بازار شنبه این بود که در بازار گفته می‌شد اکثر صرافی‌ها در خارج مخصوصا دبی نرخ نمی‌دادند و می‌گفتند به علت نوسانات زیاد، قیمت روی خط بسته می‌شود. برخط شد یعنی برای اطلاع از نرخ، قیمت آنلاین اعلام نمی‌کردند و باید نرخ را لحظه‌ای با تماس می‌گرفتید.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تحویل بیش از ۳۰ کیلوگرم طلا و ۱۰۰۰ میلیارد تومان برداشت ریالی به کاربران اپلیکیشن آپ، از شروع شرایط جنگی 13 جولای 2025

تحویل بیش از ۳۰ کیلوگرم طلا و ۱۰۰۰ میلیارد تومان برداشت ریالی به کاربران اپلیکیشن آپ، از شروع شرایط جنگی

با وجود انسداد درگاه پرداخت پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش طلا به درخواست نهادهای ذی‌ربط، کاربران اپلیکیشن آپ  از ابتدای شرایط جنگی(۲۳ خرداد) تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به صورت برداشت ریالی، و بیش از ۳۰ کیلوگرم طلا به صورت شمش فیزیکی از «اینوی» تحویل گرفته‌اند.

02 جولای 2025

هت‌تریک نوسان در بازار طلا و ارز

در بازارهای جهانی هم انس طلا صعودی دنبال شد و با افزایش بیش از ۵۰ دلاری تا ۳۳۵۰ دلار بالا رفت. از منظر تحلیلگران افزایش انس طلای جهانی به خاطر دو دلیل بوده است؛ دلیل اول و مهم، تغییرات نگرش فعالان بازار نسبت به کاهش نرخ بهره بوده که تصور می‌کنند میزان کاهش نرخ بهره […]

02 جولای 2025

هت‌تریک نوسان در بازار طلا و ارز

در بازارهای جهانی هم انس طلا صعودی دنبال شد و با افزایش بیش از ۵۰ دلاری تا ۳۳۵۰ دلار بالا رفت. از منظر تحلیلگران افزایش انس طلای جهانی به خاطر دو دلیل بوده است؛ دلیل اول و مهم، تغییرات نگرش فعالان بازار نسبت به کاهش نرخ بهره بوده که تصور می‌کنند میزان کاهش نرخ بهره […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.