مدیرعامل ماشینسازی اراک گفت: به دلیل قطع برق مجبور به کاهش کار و انتقال به کار شبانه شدیم. در بخش ذوب و ریختهگری که بیشترین نیاز به برق را دارد با مشکلاتی مواجه شدیم و به شدت روی تولید ما اثر گذاشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، رضا سرائی، مدیرعامل ماشینسازی اراک در نشست خبری بیان کرد: ماشینسازی اراک به عنوان یک سرمایه ملی با ۵۷ سال سابقه فعالیت در حال حاضر میزبان نیروهای نسل سوم و چهارم است. ماشینسازی اراک رتبه یک پیمانکاری در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، سد، نیروگاه، صنعت، معدن و راهسازی است که دارای یک زیرساخت صنعتی است.
سرائی افزود: این مجموعه صنعتی دارای ۵ گروه صنعتی در داخل شامل گروه متالوژی، ماشین و مونتاژ، دیگ بخار، پل و سازههای فلزی و ساخت و تجهیزات و ۵ شرکت خارج از ماشینسازی است.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که در مورد این شرکت باید اصلاح شود این است که ماشینسازی اراک، یک کارخانه تولیدی محصول خاصی نیست. ماشینسازی اراک به صورت تخصصی یک شرکت طراحی، مهندسی، تولید، ساخت، نصب و راهاندازی است. هیچ محصولی وارد ماشین سازی نمیشود مگر این که یک فرآیند طولانی طی کرده باشد. این امکانات صنعتی در بین ۳۴ کشور شامل کشورهای CIS، منا و حاشیه خلیج فارس نمونه است و فقط روسیه قابلیت ساخت چنین تجهیزاتی را دارد.
مدیرعامل ماشینسازی اراک گفت: ۲۱۰۰ نفر نیروی انسانی داخل ماشینسازی و تعداد قابل توجهی نیز در سایتهای عملیاتی و پیمانکاری در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند.
سرائی تصریح کرد: طرح نوسازی و بازسازی ماشینسازی اراک آماده و براساس نیازهای توسعهای، اولویتبندی هم شده است. فاز اول این طرح هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. در تلاش هستیم تا به کمک بازار سرمایه و سهامداران و یا منابع دولتی، منابع مالی مورد نیاز خود را تامین کنیم و در سال جاری این طرح را به سرانجام برسانیم. قطعا ماشینسازی در مسیر توسعه صنعتی ایران بایستی این نوسازی را عملیاتی کند و ظرفیت خود را توسعه دهد.
وی با اشاره به کاهش دانشجوهای رشتههای فنی و بازنشستگی نیروی کار گفت: ما در سال های آینده با کمبود نیروی کار متخصص مواجه خواهیم شد و این یک موضوع ملی و کشوری است و باید به فکر تربیت نیروی ماهر بود.
مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک عنوان کرد: ۸۰ درصد از سنوات نیروهای شرکت که طی یک سال گذشته بازنشسته شدهاند پرداخت شده است و مابقی نیز تا پایان سال پرداخت خواهد شد.
سرائی درخصوص ناترازی انرژی نیز گفت: به دلیل قطع برق مجبور به کاهش کار و انتقال به کار شبانه شدیم. در بخش ذوب و ریختهگری که بیشترین نیاز به برق را دارد با مشکلاتی مواجه شدیم و به شدت روی تولید ما اثر گذاشت. اگر ناترازی برق در تابستان و گاز در زمستان وجود نداشته باشد، قطعا تولید ما افزایش پیدا میکند.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین