افزایش ظرفیت تولید با معافیت‌های مالیاتی / نشان‌دار کردن مالیات انگیزه مودیان را افزایش می‌دهد 
افزایش ظرفیت تولید با معافیت‌های مالیاتی / نشان‌دار کردن مالیات انگیزه مودیان را افزایش می‌دهد 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند انگیزه‌ای برای افزایش تولید و بهره‌برداری بهینه از منابع موجود باشد، گفت: کاهش مالیات بر تولید، به ویژه در صنایعی که با چالش‌های اقتصادی روبه‌رو هستند، می‌تواند موجب افزایش ظرفیت تولید شود. 

غلامرضا شریعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادآنلاین در خصوص تاثیر مثبت افزایش سقف معافیت مالیاتی در شرایط معیشتی اقشار کم درآمد و کارمندان، گفت: وقتی سقف معافیت‌های مالیاتی را افزایش می‌دهیم به معنای این است که به درآمد کارمندان و آن مجموعه تولیدی اضافه می‌شود که قطعا کمکی است به اقشار پایین دست جامعه که حقوق کمتری می‌گیرند.  
وی در ادامه در خصوص لزوم ادامه اعمال معافیت‌های مالیاتی در حوزه تولید، گفت: معتقد هستیم اگر دولت توانایی لازم را دارد و بودجه عمومی کشور هم این ظرفیت را دارا باشد، باید معافیت‌هایی را در حوزه تولید کشور اعمال کنیم. چراکه این معافیت‌ها ظرفیت‌هایی را برای حوزه اشتغال کشور ایجاد می‌کند.  
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تاثیر معافیت‌های مالیاتی بر توسعه اشتغال کشور، اظهار داشت: معافیت مالیاتی به واحد‌های تولیدی کمک می‌کند تا منابع مالی بیشتری برای سرمایه‌گذاری در توسعه تولید، خرید مواد اولیه، بهبود فناوری و افزایش بهره‌وری داشته باشند. این امر می‌تواند به افزایش ظرفیت تولید و رشد اقتصادی منجر شود.
وی افزود: همچنین با کاهش هزینه‌های مالیاتی، تولیدکنندگان می‌توانند به کاهش قیمت تمام‌شده محصولات خود بپردازند، که این موضوع می‌تواند رقابت‌پذیری تولیدات داخلی را افزایش دهد و در نتیجه، ظرفیت تولید بیشتر شود. از سوی دیگر معافیت‌های مالیاتی می‌تواند انگیزه‌ای برای افزایش تولید و بهره‌برداری بهینه از منابع موجود باشد. این امر به ویژه در صنایعی که با چالش‌های اقتصادی روبه‌رو هستند، می‌تواند موجب افزایش ظرفیت تولید شود.  
شریعتی نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح نشان دار کردن مالیات، بیان داشت: قطعا افراد و مودیان مالیاتی با توجه به علایقی که به حوزه‌های مختلفی مثل حوزه‌های فرهنگی و ورزشی دارند و حتی با توجه به محل زادگاهشان، دوست دارند پروژه‌ها هر چه سریع‌تر به اتمام برسد؛ لذا طرح نشان دار کردن مالیات این امکان را به آنها داده است تا در تکمیل پروژه‌های مورد علاقه‌شان مشارکت داشته باشند؛ بنابراین انگیزه مودیان برای پرداخت مالیات افزایش خواهد یافت.  
وی خاطرنشان کرد: این طرح در بسیاری از کشور‌های دنیا هم انجام شده و موفق بوده است؛ در ایران هم طبق آمار‌هایی که اعلام شده، با اجرای این طرح، ۱۸۷ پروژه ساخت و توسعه راه‌ها و ۱۷۹ پروژه زیرساخت ورزشی تامین مالی شده است که قطعا از جمله توفیقات اجرای این طرح به شمار می‌رود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]