سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه اقتصاد علم است همانطور که مهندسی، روابط بینالملل و پزشکی علم است، اظهار کرد: ما باید این علوم را درک کنیم و بدانیم نمیتوانیم در بسیاری از موضوعات بدون بکارگیری ظرفیتهای بینالمللی، از جمله بریکس حرکت کنیم؛ ما نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه ملی مهارت دکتر شریعتی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، اظهار کرد: ما اگر با یکدیگر حرف نزنیم مشکلات حل نخواهد شد. حرف زدن گوش شنوا میخواهد و فقط به معنای باز کردن دهان نیست. حرف زدن جایی به معنای بستن دهان و سکوت کردن و شنیدن است. اگر درست نشنویم، درست حرف نخواهیم زد؛ گفتوگو حلال مسائل در جامعه است.
وی با طرح این پرسش که چرا دولت مجبور به قطع برق مقطعی شد، اظهار کرد: ما برای نیروگاههایمان نیاز به سوزاندن سوخت داریم. نیروگاه باید سوخت بسوزاند که پرههای توربین بگردد تا از طریق آن بتواند برق تولید کند. ذخایر گازوئیل طبق اعلام وزیر نفت در اول شهریور ۱۴۰۳، بین ۴۰ تا ۴۵ درصد بوده است که این میزان یعنی حدود ۶۰ یا حداقل ۵۵ درصد نسبت به سال پیش ذخیره کمتری داشتهایم.
سخنگوی دولت یادآور شد: عدد به ما دروغ نمیگوید؛ جمعیت زیادتر شده است و انشعابات گاز بیشتر شدند و میزان مصرف بالاتر رفته است. مردم صدای ما را نمیشنوند وقتی میگوییم به ازای هر ۱ درجه افزایش دمای خانههای ما چند میلیون مترمکعب باید گاز بیشتری بسوزانیم.
مهاجرانی گفت: مردم صدای ما را نمیشنوند بنابراین صرفهجویی نمیکنند و طبیعی است که به هرحال باید به شکلی این ظرفیت مدیریت شود. ما که نمیتوانیم کل کشور را در خاموشی ببریم، ولی به هر حال اگر پالایشگاه بخواهد کار کند باید سوخت داشته باشد.
وی ادامه داد: وقتی ذخایر کم بوده است. وقتی ذخایر گازوئیل ما خالی است چه کار کنیم؟ مگر راه دیگری داریم؟ وقتی میزان مصرف سوخت خانگی ۷۵ درصد از میزان مصرف تولید گاز را در بر میگیرد، چه کار کنیم؟ راهی جز این نداریم و شاید مجبور شویم تصمیمات سختتر از این هم بگیریم.
سخنگوی دولت تأکید کرد: اقتصاد علم است همانطور که مهندسی و روابط بینالملل و پزشکی علم است. ما باید این علوم را درک کنیم. ما نمیتوانیم در بسیاری از موضوعات بدون بهکارگیری ظرفیتهای بینالمللی، از جمله بریکس حرکت کنیم؛ ما نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین