چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 201117
  • 02 مارس 2025 - 11:45
  • 122 بازدید
  • ۰ دیدگاه

جزئیات افزایش ۵۵ درصدی هزینه حمل‌ونقل/ جهش ۱۵۰ درصدی قیمت لوازم یدکی و لاستیک

جزئیات افزایش ۵۵ درصدی هزینه حمل‌ونقل/ جهش ۱۵۰ درصدی قیمت لوازم یدکی و لاستیک
جزئیات افزایش ۵۵ درصدی هزینه حمل‌ونقل/ جهش ۱۵۰ درصدی قیمت لوازم یدکی و لاستیک

رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی ایران گفت: افزایش دوباره قیمت حمل و نقل در بهمن ماه امسال به دلیل افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت قطعات و لوازم یدکی و لاستیک بود که در مجموع افزایش ۵۵ درصدی قیمت حمل و نقل را در سال جاری رقم زد.

به گزارش اکوایران،‌ افزایش قیمت حمل‌ونقل بار برای بار دوم در سال جاری اعمال شد و به گفته وزیر جهاد کشاورزی، این اتفاق تاثیر خود را بر قیمت تمام‌شده تولید محصولات کشاورزی گذاشته است.

رضا رستمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی ایران جزئیات این افزایش قیمت دوباره را تشریح کرد و گفت: افزایش قیمت حمل و نقل از ۲۵ بهمن سال جاری و به میزان ۲۵ درصد اعمال شده است و این دومین بار است که در سال جاری قیمت این خدمت بالا می‌رود، نخستین بار در خرداد نیز هزینه حمل و نقل به میزان ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد و در نتیجه در طول سال جاری هزینه حمل افزایش ۵۵ درصدی داشت. 

به گزارش ایلنا،‌ او در پاسخ به اینکه چه الزامی برای افزایش دوباره قیمت‌ها وجود داشت و آیا نرخ‌های جدید به رضایت فعالان صنعت حمل و نقل انجامیده است، تاکید کرد: درخواست ما افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه حمل بود زیرا قیمت قطعات و لوازم یدکی و لاستیک در بهمن ماه نسبت به خرداد ماه ۱۵۰ درصد افزایش پیدا کرده بود و این افزایش ۱۵۰ درصدی برآمده از جهش نرخ ارز بود. 

رستمی افزود: توجه داشته باشید قیمت یک دستگاه ولوو اف اچ صفر اروپایی در اردیبهشت امسال ۷ میلیارد تومان بود اما این رقم در دی ماه به ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید و یا یک دستگاه کشنده دیمای چینی صفر در اردیبهشت  ۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان قیمت داشت. اما در دی ماه ارزش آن به ۷ میلیارد و ۲۵۰ میلیون افزایش پیدا کرد؛ به همین ترتیب قیمت دستگاه‌هایی که از یک تا ۱۰ سال عمر دارند نیز در ناوگان افزایش پیدا کرده است. 

او ادامه داد: مواردی از قبیل بیمه بدنه، بیمه ثالث، عوارض سالانه خودرو، دستمزد و بیمه راننده و کمک راننده در دی ماه نسبت به اردیبهشت تغییر نداشت اما هزینه‌های تعمیر و نگهداری ناوگان نیز در این مدت تغییر چشمگیری پیدا کرد، فقط در یک مورد قیمت دیسک ترمز از ۴ میلیون تومان در خرداد به ۵ میلیون تومان در دی ماه افزایش یافت و افزایش قیمت در دیگر لوازم یدکی که انواع آنها به حدود ۶۰ نوع می‌رسد، نیز به همین میزان مشهود است، در این شرایط اگر افزایش قیمت حمل اتفاق نمی‌افتاد، حمل جاده‌ای دیگر توجیه اقتصادی نداشت.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
واردات خودرو دست دوم؛ این بار وعده سر خرمن نیست؟ 23 جولای 2025

واردات خودرو دست دوم؛ این بار وعده سر خرمن نیست؟

واردات خودرو کارکرده به کشور هرچند وارد مرحله غربالگری متقاضیان شده، با این حال با توجه به تعلل دو ساله سیاست‌گذار در اجرای قانون مربوطه، افکار عمومی امید چندانی به اجرایی شدن آن ندارد.

از مظفرالدین‌شاه تا خودروی تمام برقی؛ رقابت بیوک با شورولت و کادیلاک لوکس در عصری تازه 22 جولای 2025

از مظفرالدین‌شاه تا خودروی تمام برقی؛ رقابت بیوک با شورولت و کادیلاک لوکس در عصری تازه

بیوک، قدیمی‌ترین خودروساز فعال ایالات متحده، بالاتر از برندهایی مانند فورد، شورولت، کادیلاک، کرایسلر و دوج ایستاده است. برندی که قدمت آن به دورانی بازمی‌گردد که مظفرالدین‌شاه بر ایران حکومت می‌کرد. اما حالا، اوضاع برای این پیرمرد کهنه‌کار چندان مساعد نیست.

دستورالعمل ترخیص خودرو بدون اخذ شناسه کالا لغو شد 22 جولای 2025

دستورالعمل ترخیص خودرو بدون اخذ شناسه کالا لغو شد

دستورالعمل ترخیص خودروهای وارداتی (و موبایل) بدون اخذ شناسه کالا (TSC) که اواخر خرداد امسال صادر شده بود، لغو شد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.