چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 229614
  • 18 می 2025 - 0:45
  • 58 بازدید
  • ۰ دیدگاه

سایه سنگین ابهام بر بازار خودرو؛ معامله‌گران در نقش ناظر +جدول قیمت

سایه سنگین ابهام بر بازار خودرو؛ معامله‌گران در نقش ناظر  +جدول قیمت
سایه سنگین ابهام بر بازار خودرو؛ معامله‌گران در نقش ناظر  +جدول قیمت

اکوایران: بازار خودرو هفته‌های گذشته را با روندی نامشخص و در وضعیتی بلاتکلیف سپری کرد. این وضعیت در آغاز هفته جاری نیز ادامه داشته و هنوز نشانه بارزی از تغییر جهت محسوس در بازار مشاهده نمی‌شود.

به گزارش اکوایران؛ اخبار و حواشی سیاسی که بر بازار سایه افکنده‌اند، در کنار کاهش نرخ دلار و افت نسبی در سایر بازارهای موازی، از جمله عواملی هستند که فعالان بازار خودرو، شکل‌گیری فضای انتظاری در این بازار را به آن‌ها نسبت می‌دهند. بررسی‌ها نشان می‌دهد نامشخص بودن زمان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در کنار فضای خوشبینانه‌ای که به وجود آمده موجب شده تا معامله‌گران در حال‌حاضر به ناظران این بازار بدل شوند. از سوی دیگر کاهش نرخ دلار و سکه و ورود آنها به کانال قیمتی پایین‌تر در معاملات امروز، همراه با افت جزئی قیمت سکه ، تأثیر مستقیم بر روند معاملات در بازار خودرو گذاشته است.

بر اساس اظهارات فعالان بازار، علاوه بر تاثیرپذیری بازار خودرو از نوسانات بازارهای موازی، انتشار جزئیات مربوط به فروش خردادماه گروه خودروسازی سایپا نیز بر روند قیمتی و رفتار معاملاتی بازار خودرو تأثیرگذار بوده است. این مسئله در کنار عوامل کلان اقتصادی، به شکل‌گیری انتظارات جدید در میان خریداران و فروشندگان منجر شده است.

ارزیابی‌ بازار نشان می‌دهد امروز «تارا اتوماتV4» افزایشی ۸ میلیونی داشت و بیشترین رشد قیمت را به خود اختصاص داد. دو خودرو «شاهینG» هم با افزایش ۵ میلیونی در بازار قیمت‌گذاری شد و رشد قیمت «پژو پارس XUVP» هم به ۳ میلیون رسید.

قیمت محصولات ایران خودرو

گزارش سایت باما و کارنامه نشان می‌دهد، در میان محصولات ایران خودرو امروز نسبت به روز گذشته قیمت خودروهای «دنا پلاس تیپ۱دنده‌ای»، «پژو i 207 اتوماتیک TU5P»، «هایما S7 پلاس» مدل ۱۴۰۴، «تارا اتومات V4»، « پژو پارس XU7P» مدل ۱۴۰۳ و «رانا پلاس» مورد ارزیابی قرار گرفت.

براساس گزارش خبرنگار اکوایران، روند قیمت خودروهای مورد بررسی نشان می‌دهد «دنا پلاس تیپ یک دنده‌ای» مدل ۱۴۰۴ امروز در بازار ۸۸۸ میلیون تومان قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت و «پژوi 207 اتوماتیک TU5P» مدل ۱۴۰۴ هم بدون تغییر یک میلیارد و ۱۰ میلیون تومانی ماند. در میان خودروهای داخلی هم قیمت «پژو پارس XUVP» هم ۸۴۵ میلیون تومان شد و رشد ۳ میلیونی را ثبت کرد. در میان مونتاژی‌ها هم «هایما S7 پلاس» مدل ۱۴۰۴ هم یک میلیارد و ۲۰۳ تومان قیمت خورد و تغییری نداشت. رصد بازار همچنین نشان می دهد «تارا V4 اتومات» مدل ۱۴۰۴ در بازار یک میلیارد و ۱۱۸ میلیون تومان قیمت خورد و رشد ۸ میلیونی داشت، اما «رانا پلاس» ۱۴۰۳ بدون تغییر ۷۴۵ میلیون تومان در بازار قیمت‌گذاری شد.

اکو 27

قیمت محصولات سایپا

از سوی دیگر ارزیابی بازار نشان می‌دهد امروز نسبت به روز گذشته در میان سایپایی‌ها «شاهین G» در بازار ۹۰۰ میلیون تومان قیمت خورد و ۵ میلیون افزایش داشت. ‌خانواده کوییک هم امروز تغییر قیمت نداشتند و با این شرایط «کوییک ‌اتومات پلاس» مدل ۱۴۰۳ در بازار ۶۶۵ میلیون تومانی ماند و «کوییک دنده‌ای S» مدل ۱۴۰۴ هم ۵۱۰ میلیون تومان قیمت خورد.

به گزارش اکوایران، بررسی بازار نشان می‌دهد «ساینا دنده‌ایs» مدل ۱۴۰۴ هم در بازار امروز ۵۰۰ میلیون تومان ماند. ارزیابی‌ها همچنین نشان می‌دهد قیمت «اطلسG» مدل ۱۴۰۴هم در بازار ۶۳۰ میلیونی قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت. رصد بازار همچنین نشان می‌دهد امروز «سهندs» مدل ۱۴۰۴هم بدون تغییر در بازار ۵۸۰ میلیون تومان قیمت خورد.

اکووو 27

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد 02 جولای 2025

قیمت جدید محصولات پارس خودرو اعلام شد

قیمت فروش پایه جدید محصولات سواری تولیدی پارس خودرو با اعمال ۱۵ درصد افزایش طبق مجوز صادره از تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴ اجرا شد.

تزریق اعتبار جدید به سایپا؛ دومین خودروساز بزرگ در مسیر احیا 02 جولای 2025

تزریق اعتبار جدید به سایپا؛ دومین خودروساز بزرگ در مسیر احیا

بانک مرکزی بر اساس مصوبه هیات عالی این نهاد ناظر، سقف اعتباری شرکت سایپا را از مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال (۵ همت) مصوب در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال(۱۲ همت) افزایش داد و آنرا به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.

کارگران ایران‌خودرو چقدر حقوق می‌گیرند؟ 02 جولای 2025

کارگران ایران‌خودرو چقدر حقوق می‌گیرند؟

صورت مالی ایران‌خودرو به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایران نشان می‌دهد که این شرکت با رشد ۴۰ درصدی هزینه‌های سربار در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ مواجه شده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.