چهارشنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 134016
  • 25 سپتامبر 2024 - 16:33
  • 6 بازدید
  • ۰ دیدگاه

وعده تازه مدیران شهری؛قرار دادخرید ۵۰۰ اتوبوس ۱۸ متری بسته می شود

وعده تازه مدیران شهری؛قرار دادخرید ۵۰۰ اتوبوس ۱۸ متری بسته می شود
وعده تازه مدیران شهری؛قرار دادخرید ۵۰۰ اتوبوس ۱۸ متری بسته می شود

اکوایران :‌معاون شهردار تهران با بیان اینکه قرارداد ‌۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با سازنده داخلی بسته شده است، گفت: با شرکت ایران‌خودرو نیز قرارداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بی.آر.تی را طی روزهای آتی منعقد می‌کنیم.

  محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در آیین رونمایی از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران که در قالب یکصد و چهل و چهارمین پویش امید و افتخار صبح امروز -چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۳- برگزار شد، گفت: در این دوره مدیریت شهری با کمک ویژه شورای ششم حوزه حمل و نقل شهر تهران که یک عقب ماندگی ذاتی داشت جلو افتاد. سابقا خبری از بهسازی و نوسازی اتوبوس ها نبود. در ابتدای دوره ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس شاغل در خط داشتیم و امروز این عدد به به بالغ بر ۲۳۰۰ دستگاه رسیده است.

وی با بیان اینکه تا افق مد نظر و شایسته مردم تهران فاصله معناداری داریم، گفت: البته تمام تلاش خود را کرده ایم که این اتفاق بیفتد. کار ویژه این دوره نهضت برقی سازی در تهران با یک شیب ملایم ‌برای پاسخگویی به نیاز مردم بود. جمهوری اسلامی به سمت ناوگان برقی در حمل‌ نقل رفته است. اتفاقی که در دوره شهید رییسی رقم خورد و در دوره پزشکیان نیز کارگروهی ویژه این امر ایجاد شده است.

هرمزی با تاکید بر اینکه باید به سمت پایه گذاری برقی سازی در حمل و نقل عمومی ‌و خودروی شخصی حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: قرارداد ‌۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با سازنده داخلی نیز بسته شده که این جدای ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس چینی است. با شرکت ایران‌خودرو نیز قرارداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری BRT را طی  روزهای آتی منعقد می کنیم. اضافه شدن این اتوبوس‌ها به پایتخت اتفاق مبارکی است که تا پایان دوره رقم خواهد خورد و امیدوارم نوید بخش روزهای خوب برای حمل و نقل عمومی پایتخت باشد تا جریان استفاده از خودروهای شحصی را تا حد زیادی تغییر بدهیم.

سازندگان داخلی باید ماهی ۱۰۰ اتوبوس به شهرداری تهران تحویل دهند

دراین مراسم جعفر تشکری هاشمی رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران  هم با بیان این که اخباری که از توسعه و نوسازی ناوگان شنیدم خوشحال کننده بود. این سرمایه ها نباید دور ریخته بشود. اینها یک بار مصرف نیستند و با اورهال باید سال‌های طولانی از این ناوگان استفاده کنیم گفت : شرکت های عقاب، اسنا و دیگر شرکت های داخلی در قراردادی موظف به تحویل اتوبوس به شهرداری تهران شدند و نگاه شورای شهر و شهرداری بر این است که دغدغه مردم را کم کنیم.

تشکری هاشمی تاکید کرد: استفاده از یک اتوبوس با شرایط مناسب و با بلیت ارزان قیمت بسیار برای مردم خوشایند است. خیلی از افرادی که از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می کنند تا به موقع به محل کار و زندگی شان برسند، چشم امیدشان به دست های شماست. ما نیز در شورا به این موضوع توجه ویژه داریم و امسال ۱۰ هزار میلیارد تومان برای این امر بودجه پیش بینی کرده ایم.

این عضو شورای شهر تهران   گفت: البته توجه به رفاه کارکنان و پرسنل شرکت واحد نیز برای ما مهم است. باتوجه به قراردادی که داریم باید به طور متوسط سازندگان داخلی ماهی ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به ما تحویل بدهند.

 مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی، هم در این مراسم گفت :‌ از ابتدای دوره ششم ۱۱۱۶ دستگاه اتوبوس نوسازی شده است. با فعالیت این اتوبوس های نو شاهد تغییر چهره اندکی تهران در حوزه اتوبوسرانی خواهیم بود. با تلاش همکاران من در مجموعه اتوبوسرانی با آغاز بازگشایی مدارس ۲۳۰۰ دستگاه را شاغل کردیم.

علیزاده در پایان با بیان اینکه تا ماه آینده آیین رونمایی اتوبوس های برقی برگزار می‌شود، تاکید کرد: امیدواریم تا پایان دوره چهارساله مدیریت شهری، تعداد اتوبوس های شاغل به ۵۰۰۰ دستگاه برسید تا بتوانیم قدمی در جهت بهبود شرایط حمل و نقل عمومی شهر برداریم. تا برگزار خواهیم کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
سازمان فاوا باز هم رییس عوض کرد؛حکم تازه زاکانی برای سازمان پرحاشیه 25 سپتامبر 2024

سازمان فاوا باز هم رییس عوض کرد؛حکم تازه زاکانی برای سازمان پرحاشیه

اکوایران :‌با حکم شهردار تهران، علی‌محمد الوند سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران شد.

25 سپتامبر 2024

جهش اعتبار حفاظت از میراث تاریخی پایتخت

معاون میراث فرهنگی استان تهران می‌گوید: در موارد اخیر شهرداری منطقه ۲۰ بدون اطلاع میراث فرهنگی و بدون اینکه با ما در میراث فرهنگی هماهنگ کند، دیوار بیرونی حیاط برج طغرل را رنگ‌کاری کرده و میراث از تصمیم انجام این کار هیچ اطلاعی نداشت و طبق مذاکراتی که با شهرداری منطقه ۲۰ داشتیم، قرار شد […]

25 سپتامبر 2024

در صنعت ساخت و ساز رتبه‌بندی کیفی وجود ندارد

علی فرحبخش معتقد است: یکی از حلقه‌های مفقوده در رعایت حداقل استانداردها و کیفیت در ساخت‌وسازهای کشور، نداشتن رتبه‌بندی است به این معنی که مشخص نیست یک ساختمان به لحاظ ابعاد مختلف استاندارد و ایمنی در چه رتبه‌ای قرار دارد. او اضافه می‌کند: شناسنامه ساختمان هم نمی‌تواند تضمین‌کننده رعایت حداقل استانداردها در تمامی سال‌های بهره‌برداری […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.