یکشنبه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 1887
  • 10 جولای 2023 - 9:29
  • 303 بازدید
  • ۰ دیدگاه

مبناسازی برای نمایش رکود زنی در شهرداری؛مگر قرار بود قطارهای نو را بازسازی کنند؟

مبناسازی برای نمایش رکود زنی در شهرداری؛مگر قرار بود قطارهای نو را بازسازی کنند؟
مبناسازی برای نمایش رکود زنی در شهرداری؛مگر قرار بود قطارهای نو را بازسازی کنند؟

اکوایران :‌سیدجعفر تشکری هاشمی در واکنش به ادعای شهرداری تهران در مورد رکوردزنی بازسازی واگن‌های مترو ومقایسه آن با میزان اورهال کردن قطارهای مترو طی سال های ۸۵ تا ۹۶ گفت :‌احتمالاً شوخی کرده‌اند!مگر قرار بود قطارهای نو را بازسازی کنند؟

شهردار تهران به تازگی اعلام کرده که قصد دارد تا پایان خرداد سال آینده، رکورد ۱۵ ساله بازسازی واگن‌های مترو را بزند. او در دومین نشست خبری موضوعی خود که به حوزه حمل و نقل اختصاص داشت، آماری از تعداد واگن‌های فرسوده پایتخت داد و گفت:‌ امروز ۲۷۰ کیلومتر خطوط مترو با ۱۵۰ ایستگاه و ۱۵۰۰ واگن داریم که از ۱۵۰۰ واگن، ۲۸ واگن از رده خارج شده و دو سوم آن نیز باید بازسازی شود و لذا اولویت را در بازسازی گذاشتیم که علاوه بر بازسازی، ارتقاء نیز در دستور کار قرار گرفت. از سال ۸۵ تا سال ۹۵، ۴۱۶ دستگاه واگن بازسازی شده اما از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۱ یعنی ظرف مدت ۲۲ ماه، ۲۵۱ واگن بازسازی و تحویل شده، ۴۲ واگن در حال بازسازی است و تا پایان خرداد سال آینده، ۴۲۸ واگن بازسازی و تحویل خواهد شد تا رکورد بیش از ۱۵ سال گذشته را بزنیم.

رکوردشکنی‌های خیالی شهرداری تهران

مبدا تاریخی که شهردار تهران برای آغاز اورهال واگن‌های مترو اعلام کرد تا بتواند به این رکورد تاریخی برسد، زمانی بود که بخش زیادی از واگن‌های متروی تهران هنوز به سن فرسودگی نرسیده بودند و نیازی به اورهال نداشتند. 

سید جعفر تشکری هاشمی، رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران که آن روزها مسئولیت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران را برعهده داشت، در این رابطه به اکوایران گفت:‌ احتمالاً این موضوع به صورت شوخی مطرح شده است، چون قطارها در آن سال‌ها نو بودند و قطارهایی که در دوره سال‌های ۸۴ تا ۹۶ وارد شبکه شدند، بیش از هزار دستگاه واگن نو بود و قاعدتاً قطار نو نیازی به اورهال ندارد که آنها را جزو آمار عملکرد بیاورند.  

او ادامه داد:‌ واگن‌هایی که در خط متروی تهران – کرج کار می‌کنند، بعد از هفت یا هشت سال و قطارهای داخل شهر بر اساس این‌که قطارهای DC یا AC باشند، بر مبنای کیلومتراژشان باید اورهال شوند. 

تشکری هاشمی با اشاره به اهمیت و ضرورت نگهداشت در حوزه حمل و نقل می گوید:‌ ابزار و تجهیزاتی که در مسیر بهره‌برداری قرار می‌گیرند، در زمانی که موعدش برسد، حتماً باید اورهال شوند. مقایسه انجام شده در مورد اورهال قطارهای مترو، اصولاً مقایسه غلطی است و اگر قرار باشد، مقایسه صحیحی انجام شود، باید ببینیم طی این سال‌ها و در گذشته چند واگن نو وارد شده است و در حال حاضر، تنها انتظار داریم واگن‌هایی که در صف اورهال هستند را سریع‌تر اورهال کنند. 

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر یادآور شد:‌ واگن‌های خط پنج مترو، هر هفت سال و نیم یک بار باید اورهال شوند و لوکوموتیوهای این خط نیز بعد از هر یک میلیون و دویست هزار کیلومتر پیمایش باید اورهال شوند؛ بنابراین کل تجهیزات متحرک مترو شامل قطارهای DC نهصد هزار کیلومتر، قطارهای AC هفتصد و بیست هزار کیلومتر، لوکوموتیوهای خط پنج مترو یک میلیون و دویست هزار کیلومتر و واگن‌های خط پنج مترو هر هفت سال و نیم یک بار باید اورهال شوند و تا زمانی که این مقدار پیمایش را انجام ندادند، به هیچ عنوان اورهال نمی شوند. اینها تعمیرات جاری روزانه و تعمیرات دوره‌ای ده هزار کیلومتر دارند و در هر سیصد و پنجاه هزار کیلومتر پیمایش نیز تعمیرات اساسی‌تری دارند.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
در صحن شورای شهر چه گذشت؟وعده ها به تاکسی برقی ها روی زمین ماند؛انتقاد تند به افزایش ۶ ماهه عمر شوراها 02 فوریه 2025

در صحن شورای شهر چه گذشت؟وعده ها به تاکسی برقی ها روی زمین ماند؛انتقاد تند به افزایش ۶ ماهه عمر شوراها

اکوایران:اعضای شورای شهر تهران در صحن علنی شورا نسبت به افزایش ۶ ماهه عمر شوراهای شهر ششم واکنش نشان داده و در خصوص عدم تحقق وعده ها به رانندگان تاکسی برقی به شهردار تهران تذکر دادند. بیانیه تشکیل کارگروه نجات تهران نیز در صحن شورا قرائت شد.

آزادراه تهران-شمال و چالوس مسدود شد 02 فوریه 2025

آزادراه تهران-شمال و چالوس مسدود شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور از انسداد آزادراه تهران-شمال و محور چالوس مسیر رفت و برگشت از امروز تا روز چهارشنبه -۱۷ بهمن ماه- از ساعت ۸ الی ۱۶ خبر داد.

جزئیات افزایش نرخ عوارض ساختمانی در سال ۱۴۰۴ 02 فوریه 2025

جزئیات افزایش نرخ عوارض ساختمانی در سال ۱۴۰۴

اکو ایران:عوارض ساختمانی در تهران در سال ۱۴۰۴ با ۱۹ رای موافق اعضای شورا، ۲۷ درصد افزایش یافت.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.