شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 202346
  • 05 مارس 2025 - 4:35
  • 36 بازدید
  • ۰ دیدگاه

نگرانی از قطع شبانه درختان ولیعصر

نگرانی از قطع شبانه درختان ولیعصر
نگرانی از قطع شبانه درختان ولیعصر

اکوایران:ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران، از شهرداری درباره ضرورت و نحوه قطع شبانه درختان خشکیده و آفت‌زده خیابان ولیعصر سؤال کرد و بر لزوم بررسی دقیق علت خشک شدن این درختان پیش از جایگزینی تأکید کرد.

ناصر امانی، عضو‌ شورای شهر تهران در سیصد و دهمین جلسه صحن شورا، طی تذکری گفت: معمولا در اسفند ماه حوزه مالی شهرداری تهران محل رجوع طیف‌های مختلفی از طلبکاران حقیقی و حقوقی است؛ از پیمانکاران حوزه‌های مختلف شهرداری گرفته تا سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری که تلاش می‌کنند در پایان سال مطالبات‌شان را از شهرداری دریافت کنند و از طرفی هم شهرداری در دو ماه آخر سال پرداخت‌های متعددی به کارکنانش دارد مثل حقوق ماهیانه بهمن و اسفند، پاداش آخر سال، پرداخت‌های مناسبتی مثل ماه مبارک رمضان و سال نو، تسویه حساب سنوات نیروهای قراردادی و غیره که به اعتقاد من در این میان اولویت اول باید پرداخت حقوق و عیدی کارکنان و کارگران خدوم و زحمت کش شهرداری باشد. سازمان‌هایی از قبیل سازمان بهشت زهرا، سازمان پسماند، سازمان آتش نشانی، سازمان بوستان ها، شرکت واحد اتوبوسرانی، شرکت بهره برداری مترو، سازمان فرهنگی هنری و سازمان ورزش و در بین کارکنان نیروهای خدماتی و نگهبان حتما باید در اولویت قرار بگیرند؛ به گونه‌ای که تا پانزدهم اسفند ماه در همه ادوار سعی می‌شد این اولویت رعایت شود. او ادامه داد: طی چند روز گذشته در کمیته منابع انسانی شورا گزارش‌هایی داشتیم حاکی از این که هنوز حقوق و عیدی برخی از این سازمان‌ها و به ویژه نیروهای خدماتی و نگهبان پرداخت نشده و با وجود این که می‌دانم کارهای زیادی دارند، ولی تقاضا می کنم از این موضوع غفلت نکنند.

امانی در ادامه خطاب به چمران گفت: آیا شهرداری تهران از ضرورت قطع درختان خشکیده و آفت زده در خیابان ولیعصر در این فصل و در ایامی که فصل کاشت درخت است؛ اطمینان پیدا کرده‌اند که باید این کار اتفاق بیافتد، آن هم شبانه؟ آیا کمیسیون ماده ۷ و کمیسیون محیط زیست شورا در جریان هستند و این روند را تایید می‌کنند؟ برخی از فعالان محیط زیست و کارشناسان دانشگاهی اظهار نگرانی می کنند و معتقدند این اقدام شتاب‌زده است و با سرعت در حال انجام است و باید این فکر و دغدغه را گرامی بداریم و از این میراث قدیمی و ارزشمند شهر درست حفاظت کنیم و علت خشکیدن و آفت زدن این درختان تاریخی را به صورت دقیق، شناسایی و مرتفع کنیم. چون برخی‌ها مطرح می کنند که حتی اگر درختان با قطر بزرگ را جایگزین این درختان خشکیده کنیم و این علت‌ها برطرف نشود؛ این درختان هم بعد از مدتی خشک و آفت زده می شوند و مجبوریم دوباره اینها را قطع کنیم. امانی گفت: باید علت‌ها را شناسایی و مرتفع کنیم تا درختانی که هنوز زند‌ه‌اند یا درختانی که جایگزین می‌کنیم بتوانند ادامه حیات بدهند. پیشنهاد می‌دهم هم شما و هم کمیسیون تخصصی شورای شهر در این خصوص، نظارت دقیق میدانی داشته باشید و به کسانی که نگرانی دارند؛ اطمینان خاطر بدهید. ای کاش اگر قرار بر قطع بود، زمانی قطع می‌کردند که امروز درخت جایگزین می‌کردیم، نه این که الآن قطع کنیم و بخواهیم به جایش درخت با قطر بیشتر از یک نهال بکاریم. این نکته‌ای است که باید رویش حساسیت داشته باشیم؛ چون آنجا یک میراث طبیعی است و در ادوار مختلف زحمات زیادی کشیده شده که مانع خشکیدن و قطع شدن این درختان شود.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
کانون‌های خارجی منشأ اصلی گرد و غبار در ایران/ عربستان و عراق در صدر تهدیدها 19 آوریل 2025

کانون‌های خارجی منشأ اصلی گرد و غبار در ایران/ عربستان و عراق در صدر تهدیدها

برآوردها نشان می‌دهد که بیش از ۲۷۰ میلیون هکتار از اراضی کشورهای همسایه ایران منشأ گرد و غبار هستند؛ رقمی که به‌مراتب فراتر از ۳۴ میلیون هکتار کانون‌های داخلی است.

تأکید وزیر راه بر بازآفرینی شهری به‌جای گسترش شهرها/ تسریع در واگذاری زمین و تکمیل مسکن در دستور کار 19 آوریل 2025

تأکید وزیر راه بر بازآفرینی شهری به‌جای گسترش شهرها/ تسریع در واگذاری زمین و تکمیل مسکن در دستور کار

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه سیاست این وزارتخانه بر بازآفرینی شهری و ارتقای بافت‌های فرسوده متمرکز است، از برنامه‌ریزی برای تسریع در واگذاری زمین به خانواده‌های معلولان، ایثارگران و شهدا و همچنین تکمیل واحدهای نیمه‌تمام نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های خور و بیابانک و نائین خبر داد.

19 آوریل 2025

ماجرای نامه ۲ هزار نفر از شهروندان کردستان به وزیر راه و شهرسازی؛ ساخت و ساز در تپه‌های سنندج؟

آن‌ها در این نامه خواستند تا تپه‌های شهر سنندج به نام‌های توس نوذر، قوپال، کوچکه‌ره‌ش و … از ساخت و ساز مصون باشند. فعالان محیط زیستی سنندج در این نامه به مصوبه دهه نود شورای عالی معماری و شهرسازی اشاره کردند. مصوبه‌ای که ساخت و ساز در حریم این تپه‌ها را ممنوع کرده بود. برخی […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.