یک حمام قدیمی درست در زیر ناحیه فرونشست کرده، پیدا شد. علی بیت الهی، عضو هیات رییسه مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی درباره پیدایش این حمام توضیحاتی در کانال تلگرامی خود داده بود: «سازه قدیمی مدفونی در نزدیکی سطح خیابان وجود داشته که با آسفالت و زیرسازی‌های آن پوشانده شده بوده و بنظر […]

یک حمام قدیمی درست در زیر ناحیه فرونشست کرده، پیدا شد. علی بیت الهی، عضو هیات رییسه مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی درباره پیدایش این حمام توضیحاتی در کانال تلگرامی خود داده بود: «سازه قدیمی مدفونی در نزدیکی سطح خیابان وجود داشته که با آسفالت و زیرسازی‌های آن پوشانده شده بوده و بنظر می‌رسد ریزش سقف سازه موجب فروریزش سطحی و ایجاد فروچاله به عمق ۲ تا ۳ متر و به پهنای تقریبی خیابان کارگر گردیده است. بی‌دقتی در زمان تاسیس خیابان در سنوات گذشته و زیر سازی‌های نامناسب و غیر مهندسی معبر منجر به این حادثه شده است که در نوع خود در شهر تهران قابل توجه است.»

این اولین بار نیست که خبر فرونشست در یک ناحیه از تهران منتشر می‌شود. اکو ایران در یک گزارش تحقیقی، بیش از ۱۰ پژوهش که در سال‌های اخیر درباره فرونشست در تهران نوشته شده است، را مرور کرده است. این پژوهش‌ها نشان می‌دهند که آهنگ فرونشست در تهران، بیشتر می‌شود.

سوگل دانائی از تحریریه اکوایران توضیح می‌دهد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]