بسیاری از افراد برای جلوگیری از کاهش ارزش پول خود، به سراغ راه حل هایی مانند خرید دلار می روند؛ اما چه می شد اگر می توانستیم به جای دلارهای کاغذی، نسبت به خرید آنلاین دلار اقدام کنیم؟
به گزارش اقتصاد آنلاین، این امکان دقیقا همان چیزی است که با خرید تتر می توانیم به آن دست یابیم. ارز USDT که با نام تتر شناخته می شود، بهترین راه برای خرید دلار بدون نگرانی در مورد ریسک های نگهداری پول فیزیکی است.
در ادامه ضمن معرفی این ارز دیجیتال، به آموزش فروش و خرید تتر از اوکی اکسچنج و نحوه ذخیره سازی آن نیز خواهیم پرداخت.
تتر چیست؟
تتر (USDT) یک ارز دیجیتال است که در دسته استیبل کوین ها قرار می گیرد. ارزهای دیجیتال استیبل به ارزهایی گفته می شود که قیمت آن ها همواره با یک دارایی که دیجیتال نیست، برابر است.
قیمت تتر همواره با ۱ دلار برابری می کند(۱USDT = 1$). شرکت ارائه دهنده این ارز دیجیتال به اندازه توکن هایی که تولید شده اند، دلار در خزانه خود نگه داری می کند.
در واقع پشتوانه ارز تتر USDT، کاملا حقیقی است و هنگام خرید تتر، دلارهایی واقعی خریداری می شوند. با این تفاوت که در خزانه ای به خصوص نگهداری می شوند.
آموزش خرید تتر
برای خرید تتر ارزان راه های زیادی وجود دارند؛ اما به خاطر تحریم های مالی که برای کاربران ایرانی تصویب شده اند، لازم است تا از صرافی های داخلی برای خرید آنلاین تتر استفاده کرد.
در غیر این صورت، ممکن است با مشکلات فراوانی مانند مسدود شدن دارایی مواجه شد. یکی از بهترین صرافی های ایرانی برای معامله تتر، صرافی ارز دیجیتال اوکی اکسچنج است.
تفاوتی ندارد که یک کاربر قصد خرید تتر را داشته باشد، یا این که بخواهد تترهای خود را بفروشد و اعتبار معادل آن ها را به حساب بانکی خود انتقال دهد.
اولین گام برای خرید و فروش تتر در صرافی اوکی اکسچنج، ایجاد یک حساب کاربری است. در قدم بعدی، باید یک احراز هویت کوتاه و مختصر را به انجام رساند تا بتوان از تمامی قابلیت های صرافی بهره مند شد.
در نهایت از طریق امکانات و ابزارهایی که در این صرافی آنلاین فراهم شده اند می توان نه تنها تتر (Tether)، بلکه هر یک از ارزهای دیجیتال معتبری که در بازار وجود دارند را خرید و فروش کرد.
برای خرید تتر در صرافی اوکی اکسچنج، لازم است تا وجه ریالی مورد نیاز را به حساب کاربری در صرافی انتقال داد؛ سپس می توان خرید را نهایی و توکن های تتر را دریافت کرد.
بعد از دریافت توکن ها می توان آن ها را در کیف پول اوکی اکسچنج یا هر کیف پول خارجی دیگر که ایرانیان را تحریم نکرده باشد نگهداری کرد.
برای فروش تتر نیز باید ابتدا توکن ها را به کیف پول صرافی انتقال داد و سپس، آن ها را در صرافی به فروش رساند و وجه ریالی معادل را دریافت کرد.
درواقع معامله تتر هیچ پیچیدگی خاصی ندارد و حتی افرادی که آشنایی چندانی با دنیای ارزهای دیجیتال ندارند می توانند از امکانات صرافی خرید تتر اوکی اکسچنج نهایت استفاده را داشته باشند.
نحوه نگهداری تتر
برای نگهداری هر ارز دیجیتال از جمله تتر، راه های زیادی وجود دارد که البته، همه آن ها برای کاربران ایرانی مناسب نیستند. ۲ روش اصلی را برای ذخیره تتر می توان در نظر گرفت:
۱٫ انتقال توکن ها به یک کیف پول سخت افزاری
۲٫ انتقال توکن ها به یک کیف پول نرم افزاری
در روش اول به خاطر در دسترس نبودن کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری، چندان مناسب نیست؛ اما از نظر امنیتی نمی توان ایراد خاصی را به این روش وارد کرد.
دومین روش که بهترین راه برای نگهداری توکن ها بعد از خرید تتر شناخته می شود، استفاده از یک کیف پول نرم افزاری است.
البته در انتخاب کیف پول تتر، باید دقتی کافی داشت تا از ربوده شدن دارایی های جلوگیری شود.
بهترین کیف پول های تتر
امروزه کیف پول های نرم افزاری زیادی وجود دارند که انتخاب کردن از بین آن ها می تواند کمی سخت باشد.به صورت کلی ولت ذخیره تتر به ۲ نوع کیف پول نرم افزاری تتر و کیف پول سخت افزاری تتر تقسیم می شود. سه تا از کیف پول هایی که می توان آن ها را به عنوان بهترین ولت تتر شناخت، در ادامه معرفی شده اند.
کیف پول اوکی اکسچنج
اوکی اکسچنج نه تنها بهترین صرافی خرید تتر (USDT) شناخته می شود، بلکه برای نگهداری آن نیز بهترین گزینه است.
کاربران ایرانی می توانند در کنار معامله کردن در این صرافی، از کیف پول آن نیز به صورت رایگان استفاده و توکن های خود را در بستری امن نگه داری کنند.
کیف پول اوکی اکسچنج از بیش از ۷۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی می کند که تمامی ارزهای مرسوم مانند تتر، اتریوم، بیت کوین و… را شامل می شود.
۱٫کیف پول تراست ولت (Trust Wallet)
یکی از بهترین کیف پول های نرم افزاری که محدودیتی را برای کاربران ایرانی در نظر نگرفته است، کیف پول تراست ولت است.
در کیف پول تراست ولت می توان برای خرید آنلاین تتر نیز اقدام کرد که البته کاربران ایرانی قادر به چنین کاری نیستند.
۲٫کیف پول متامسک (MetaMask)
MetaMask در اصل بهعنوان یک کیف پول اتریوم شناخته میشود، اما قابلیت نگهداری تتر را نیز دارد و میتواند از شبکههای سازگار مانند ERC-20 و BSC پشتیبانی کند. این کیف پول دارای افزونه مرورگر است و کار با آن آسان و کاربرپسند است.
۳٫کیف پول لجر نانو (Ledger Nano X & S)
این کیف پولهای سختافزاری از پرطرفدارترین گزینهها برای نگهداری تتر و دیگر ارزهای دیجیتال هستند و امنیت بسیار بالایی دارند.
از توکنهای ERC-20 و TRC-20 نیز پشتیبانی میکنند. مدل Ledger Nano X قابلیت اتصال از طریق بلوتوث را دارد و با انواع دستگاههای موبایل سازگار است.
جمع بندی
در این مطلب به آموزش خرید تتر و معرفی بهترین کیف پول تتر پرداختیم.
در بین تمامی راه هایی که برای خرید آنلاین دلار دیجیتال یا همان تتر وجود دارند، استفاده از خدمات یک صرافی ایرانی مطمئن و پر امکانات مانند صرافی ارز دیجیتال اوکی اکسچنج را می توان بهترین تصمیم دانست.
همچنین، برای نگهداری تتر نیز می توان از کیف پول همین صرافی یا کیف پول های دیگری از جمله تون کیپر یا تراست ولت استفاده کرد.
پیشنهاد میکنیم نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره شد را حتما مد نظر داشته باشید تا بتوانید معامله و سرمایه گذاری خوب و بی دردسر را تجربه کنید.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین