صنعتگران شهرک صنعتی نکا با نگاه بسیجی خود در بازدید راویان پیشرفت اردوی جهادی بسیج رسانه مازندران از امیدآفرینی برای رونق اقتصاد جامعه روایت کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از نکا، در هفته گرامیداشت بسیج، سازمان بسیج رسانه مازندران در اجرای برنامههای خود اردویی را برای اصحاب رسانه برنامهریزی کرد با نام “اردوی جهادی راویان پیشرفت” تا برای بازدید از شهرک صنعتی شهرستان نکا حضور یابند.
رسانههای فعال و دغدغهمند در عرصههای مختلف استان مازندران از این اردو استقبال کردند و همراه مسئول سازمان بسیج رسانه مازندران، مدیر روابطعمومی شهرکهای صنعتی و معاون برنامهریزی شرکت شهرکهای صنعتی مازندران راهی واحدهای موردنظر شهرک صنعتی نکا شدند تا از نزدیک فعالیتهای صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی که بهنوعی آنها نیز بسیجی به فعالیت میپردازند، ببینند و با قلم شیوا امیدآفرینی که سرمنشأ توسعه و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران مدنظر است را انعکاس دهند تا تنویر افکار عمومی قرار بگیرد و مردم استان مازندران و کشورمان ببینند که آن تحریمهای سخت و روزافزون دشمنان نظام نتوانست گامهای استوار و بسیجی این صاحبان واحدهای تولیدی را سست کند.
مهمترین نقش رسانه، جهاد تبیین و امیدافزایی
عبدالمهدی حقشناس مسئول سازمان بسیج رسانه در همان ابتدای بازدید از واحد تولیدی ماشینآلات و نهادههای کشاورزی در بین خبرنگاران از برگزاری ۱۹ عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج در این استان خبر داد و اظهار داشت: مهمترین هدف در اجرای این برنامهها جهاد تبیین و امیدافزایی در راستای بسیج رسانه است که طی بازدید از واحدهای تولیدی بهنوعی نشان دادن فعالیتهای اقتصادی و امیدآفرینی خواهد بود.
وی افزود: در این اردوی یکروزه با عنوان راویان پیشرفت نقش ارزندهای در این جهاد تبیین و امیدافزایی با معرفی فعالیت این واحدهای تولیدی در استان دارید و بهنوعی دردی از دردهای شرکتهای تولیدی و کارگاههای کوچک را با انتشار خبرتان برطرف و درمان کنید.
وجود ۷۰ واحد تولیدی فعال در شهرک صنعتی نکا
احسان رجبی مدیر روابط عمومی شهرکهای صنعتی مازندران نیز در این بازدید با اشاره به وضعیت شهرک صنعتی شهرستان نکا عنوان کرد: هماکنون شش پروژه بزرگ با اعتبار مشترکی بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان دستور کار است.
وی با بیان اینکه همچنین ساخت تصفیهخانه شهرک با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال و صنایع کارگاهی با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست، افزود: در مجموع با تکمیل انتقال خط آب و آب سطحی و راهاندازی فیبر نوری با ۳۰۰ میلیارد تومان در این شهرک مدنظر قرار گرفته که پست برق آن مشارکتی دستور کار است.
مدیر روابط عمومی شهرکهای صنعتی مازندران تکمیل زیرساختهای شهرک را مهمترین واولویت این استان بیان کرد و گفت: در این شهرک با زمینی به مساحت ۱۰۷ هکتار در دو فاز اول و دوم طی انعقاد ۱۲۳ واحد تولیدی با سرمایهگذار دستور کار است که ۸۱ واحد آن به بهرهبرداری رسیده است.
رجبی با تاکید بر اینکه آحاد مردم فکر میکنند که شهرکهای صنعتی تعطیل است درحالیکه اینطور نیست و در همین شهرک از ۸۱ واحد ۷۰ واحد فعال هستند و مابقی در دست اقدام هستند، اظهار داشت: در این شهرک در واقع ۹۰ درصد واحدهای تولیدی فعال و به تولید محصولات صنعتی و تولیدی میپردازند.
احداث ۱۴۰ کارگاه صنایع کوچک و واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی مازندران
محسن زارعی معاون برنامهریزی شهرکهای صنعتی مازندران در ادامه این بازدید بسیج را یک فرهنگ و رویکرد دانست و گفت: پیوستگی مردم و بسیج در همه عرصهها دیده شده است و برای پیشرفت عرصههای مختلف استان با فرهنگ بسیجی پیش میرویم.
وی با اشاره به اینکه اشتغال و اقتدار در این واحدهای تولیدی دیده میشود، افزود: مشکل و کاستی هست اما باز شرایطی داریم که قابل دفاع است و وفاق ملی را میتوان در کنار هم بودن و ساختن ایران تعریف کرد.
معاون برنامهریزی شهرکهای صنعتی مازندران با بیان اینکه در مازندران ۲۹۶۰ قرارداد صنعتی در شهرکهای صنعتی داشتیم که ۱۹۲۰ قرارداد در حال بهرهبرداری و مابقی در دست اقدام است، گفت: شرکت شهرکهای صنعتی وظایفی مبنی بر تامین زیرساختی با کمک دستگاههای خدماترسان به سرمایهگذاران و متقاضیان واحدهای تولیدی و صنعتی دارد تا فرصتها را برای ایجاد سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی و صنعتی برای استان را فراهم کنیم.
زارعی با تاکید بر اینکه رسانهها میتوانند در این عرصه کمک کنند تا سرمایهگذار را با امیدافزایی و امیدآفرینی به این استان بیاورند، اظهار داشت: دولت فقط ایجاد یک سازوکار میپردازد اما شما رسانهها میتوانید آن امیدافزایی را با قلمتان به وجود بیاورید و به توسعه تمام شهرکهای صنعتی مازندران گام بردارید.
وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۳۳ واحد صنعتی در استان تکمیل و در حال ساخت قرار گرفت، افزود: در چشمانداز پنج ساله باید به احداث ۱۴۰ واحد تولیدی و صنعتی دست یابیم تا طرحهای زودبازده و کارگاههای صنایع در مازندران ایجاد شود.
در این اردوی یکروزه راویان پیشرفت از دو واحد صنعتی تولیدی ماشینآلات کشاورزی و ماشینسازی نکا با تولید سازههای پیشساخته ساختمانی بازدید کردند که حوزه فعالیت هر کدام از آنها با علم و فناوری و وابسته به شرکت دانشبنیان بودند و طراحیهایی از ایدهها و مطالعات پژوهشی و تحقیقات دانشجویان علم و صنعت گرفته شده تا در توسعه صنعتی بهویژه توسعه کشاورزی استان مازندران نقشآفرینی کنند.
اگرچه صاحبان این واحدهای تولیدی واقعا بسیجیوار به فعالیت میپردازند و با وجود کمبود نقدینگی و مشکلاتی در امر مالیات ارزش افزوده، بیمه تامین اجتماعی، کمبود سرمایه در گردش باز تمام امیدشان را به این تولیدات دل بستند و میگویند با وجود اینکه رفتن برایمان آزاد هست و حتی بسیاری از دوستان و همکاران خاک وطن را ترک کردند، میمانیم و با اقتدار به راه خود ادامه میدهیم فقط مسئولین همراه صاحبان تولید باشند.
صاحب تولیدی که برای دغدغه واحد تولیدی خود و توسعه پیشرفت کشورش تلاش برای مجوز راهاندازی هنرستان و مدرسه وابسته به واحد تولیدی خود میکند تا فرزندان این دیار از همان ابتدا دغدغه برای آینده خود نداشته باشند و این یعنی امیدآفرینی و همان جهاد تبیین که مقام معظم رهبری سالهای سال بر آن تاکید دارند.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews