استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت زهرا سلاماللهعلیها اسطوره و نماد استقامت اعتقادی در راه دین و ولایت هستند چراکه اگر خطابهها، وصیتنامه سیاسی و شهادت ایشان نبود، امروز اثری از مکتب تشیع باقی نبود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در نشست علمیتخصصی «سیره فاطمی الهامبخش جبهه مقاومت» که امروز در پژوهشگاه علامه طباطبایی(ره) حرم مطهر برگزار شد با اشاره به کنشگری بانوان در حمایت از جبهه مقاومت اظهار داشت: در دین اسلام تفاوت بین مرد و زن در جسم است؛ اما در ارزشها و آموزههای اسلامی هیچ تفاوتی بین مرد و زن نیست و قرآن کریم در آیه ۳۵ سوره احزاب به این مسئله با صراحت اشاره کرده است.
وی افزود: بانوان مقاوم در تاریخ قبل و بعد از اسلام بسیار وجود دارند و بحث مقاومت در سوره تحریم به آسیه همسر فرعون با صراحت اشاره شده است.
رفیعی خاطرنشان کرد: فقط در قرآن کریم به بیش از ۲۰ زن مقاوم اشاره شده است اسامی این بانوان در دانشنامه زن مسلمان که در جامعه الزهرا در حال تدوین است بیان خواهد شد.
استاد حوزه علمیه تأکید کرد: زنانی همچون «امسلمه»، اسماء همسر حضرت جعفر بن ابیطالب، ام ایمن، فضه، سوره حمدانی، حضرت امالبنین و…همگی از زنان مقاومی هستند که اسامی آنها در تاریخ ثبت و ضبط شده است و میتواند برای بانوان جامعه اسلامی الگو باشند.
رفیعی یادآور شد: استقامت اقسامی دارد و عدهای از علما ۱۰ مورد از اقسام استقامت را در کتب خود ذکر کردهاند که شامل موارد اقتصادی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی و… است.
وی در ادامه گفت: حضرت زهرا سلاماللهعلیها اسطوره و نماد استقامت اعتقادی در راه دین و ولایت است چراکه اگر خطابهها، وصیتنامه سیاسی و شهادت ایشان نبود، امروزه اثری از مکتب تشیع باقی نبود.
رفیعی تأکید کرد: حضرت خدیجه سلاماللهعلیها و حضرت زهرا سلاماللهعلیها مظهر و نماد مقاومت در تمام عرصهها هستند به همین خاطر لازم است این عرصههای استقامت بهدرستی در جامعه تبیین شود.
وی افزود: گاهی مواقع به مادران شهدا که مراجعه میکنیم مقاومت را در رفتار آنها مشاهده میکنیم که نشاندهنده روح مقاوم این مادران است.
رفیعی در پایان گفت: حضرت معصومه سلاماللهعلیها نیز با ولایتمداری و مهاجرتی که از مدینه به ایران داشتند یکی از بزرگترین نمادهای مقاومت در تاریخ اسلام هستند.
انتهای پیام/.
- نویسنده: تسنیم tasnimnews