قولنامه‌ مشاوران املاک فاقد اعتبار شد/مردم مراجعه نکنند
قولنامه‌ مشاوران املاک فاقد اعتبار شد/مردم مراجعه نکنند

معاون دادگستری استان کردستان با اشاره به اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول گفت: معاملات اراضی و ملک باید در دفتر اسناد رسمی انجام شود و هر گونه قولنامه‌ در بنگاه‌ها فاقد اعتبار است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در معاونت اجتماعی دادگستری کردستان برگزار شد، به خدمات ارائه شده پرداخت و اظهار داشت: در حوزه حمایت حقوقی حدود ۵۸۰ مورد دفاتر حمایت از حقوق زنان و خانواده در استان و ۳۲۰ مورد ارجاع از سوی این دفاتر حمایت به مراکز دولتی و غیر دولتی انجام شده که اسامی از طریق سامانه جامع حمایت از حقوق زنان و خانواده قوه قضاییه ثبت شده است.

وی افزود: دفاتر حمایت از حقوق زنان و خانواده دادگستری جهت پیگیری و حل مشکلات مراجعین با مراکز دولتی و غیر دولتی از جمله فرمانداری‌ها جهت اخذ یارانه، کانون وکلا جهت مهرفی وکیل، کمیته امداد و سازمان بهزیستی جهت تحت پوشش قرار دادن افراد، اسکان موقت و موضوعات دیگر انجام می‌شود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان با بیان اینکه ۱۰ مرکز مهر خانواده برای ملاقات فرزندان طلاق با والدین در فضای مناسب، آرام و با حضور روانشناسان در استان وجود دارد، گفت: در سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ موردو در ۸ ماهه نخست سال جاری حدود ۱۳۵۰ مورد ملاقات فرزندان طلاق با والدین انجام شد، در شهرستان سنندج یک مرکز در سازمان بهزیستی و یک مورد در مهد کودک خیابان میدان بسیج سنندج دایر است.

وی با اشاره به اینکه برنامه نماد غربالگری دانش‌آموزان در معرض آسیب نیز در حال انجام است، خاطر نشان کرد: طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان از سال ۹۴ شروع شده، در قالب این طرح دانش‌آموزان درمعرض آسیب توسط آموزش و پرورش به دادگستری معرفی و از حمایت‌های حقوقی و آموزش برخوردار می‌شوند. در این راستا برنامه‌هایی مانند برگزاری جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با موضوع تقسیم کار ادارات در بحث طرح نماد، نظارت بر سامانه و مرکز تلفن گویای ۱۵۷۰ آموزش و پرورش، همکاری با آموزش و پرورش استان جهت ارائه خدمات حمایتی و حقوقی به دانش‌آموزان و اعلام لیست نمایندگان استانی و شهرستانی به عنوان رابط انجام شده است.

اسدی با بیان اینکه برنامه جامع پیشگیری از خشونت در استان کردستان نیز در حال پیگیری است، ادامه داد: اقداماتی با پیگیری اداره کل زندان استان کردستان در رابطه با خدمات مشاوره تخصصی باهدف کنترل خشم و رفتار درمانی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مددجویان زندانیان، آشنایی دانش‌آموزان با عوامل خشونت، پیگیری از پلیس راهنمایی و رانندگی به منظور تشویق شهروندان به رانندگی عاری از خشونت، ارتقای فرهنگ شکیبایی در رانندگی، تبلیغات محیطی در ادارات و محیط‌های عمومی و بسیاری از موضوعات دیگر انجام شده است.

تشکیل ۶۴۱ پرونده تغییر کاربری غیرمجاز اراضی

وی با بیان اینکه در حوزه تغییرات اراضی از یک هزار و ۷۱۸ هکتار تغییرات غیرقانونی اراضی در دو سال گذشته جلوگیری شده است، عنوان کرد:  تخلفات غیرقانونی اراضی در سامانه پنجره واحد زمین شناسایی ثبت خواهد شد که در این راستا سال گذشته ۱۳۶ فقره پرونده قضایی و در ۷ ماهه نخست سال‌جاری نیز ۶۴۱ مورد پرونده تشکیل شده است.

معاون دادگستری استان کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول گفت: ۸ سال تا صددرصدی این قانون طول می‌کشد، بعد از اجرای این قانون قطعاً ۵۰ درصد مراجعات دادگستری و تشکیل پرونده در حوزه املاک کاهش خواهد یافت.

وی با ذکر اینکه تاکنون ۴ کارگاه آموزشی برای ۳۱۰ نفر مشاورین املاک برگزار شده است، اظهار کرد: معاملات اراضی و ملک در دفتر اسناد رسمی باید انجام شود، اسناد در اداره ثبت از سوم تیرماه سال‌جاری به بعد با سند رسمی صادر شده و هر گونه قولنامه‌ای در بنگاه‌های سطح استان کردستان از این تاریخ به بعد غیر قانونی و دادگستری از تخلفات و عواقب آن حمایت نمی‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان تأکید کرد: بنگاه های سطح استان باید از طریق سامانه کاتب معاملات و توافق‌های طرفین را در این سامانه بارگذاری و جهت تنظیم سند رسمی به دفترخانه و اداره ثبت ارسال کنند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به فعالیت حکمین قرآنی برای گسترش صلح و سازش اعلام کرد: در ۷ ماهه نخست امسال حدود ۲۲ درصد از پرونده‌های طلاق منجر به سازش شده است.

اسدی از فعالیت ۳ هزار و ۱۹۸ دیدبان رسمی پیشگیری از جرم در استان خبر داد و افزود: ۲ هزار نفر نیز به صورت گمنام با داگستری همکاری دارند و بیشترین گزارشات در حوزه تخلفات تغییر کاربری اراضی کشاورزی بوده است، در سال جاری تاکنون ۱۹۵ نفر در سامانه سجام ثبت‌نام و ۵۵ گزارش در این سامانه ثبت شده است، ۲۲ مورد با پیگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم به نتیجه رسیده است. 

انتهای پیام/۴۸۴/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]