معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تاکید بر اینکه طراحی درگاه اینترنتی فروش، ابزار رقابت اصناف همدان با تکنولوژی است، گفت: حق انتخاب را نمیتوان از مردم در خرید اینترنتی گرفت بنابراین باید دنبال مسیر جایگزین بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدمجتبی حسینی شامگاه چهارشنبه در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در پاسخ به گلایمندی اتاق اصناف در خصوص فعالیت بیضابطه و چالشبرانگیز برخی رستههای شغلی بدون مجوز در پلتفرمهای تبلیغاتی و فضای مجازی، اظهارداشت: از سال ۲۰۱۴ با آمدن اسنپ، سونامی فناوری در تهران و بعد در کشور به راه افتاده و نمیتوان با جریان تکنولوژی به مقابله ایستاد بلکه باید به دنبال مسیر جایگزین و رقابتی بود.
وی با هشدار به اصناف، تاکید کرد: اگر صنوف و مشاغل مختلف ما نتواند در مسیری موازی با تکنولوژی روز دنیا پیش روند، همانطور که اسنپ آمد و فعالیت تاکسیهای تلفنی را تحت تاثیر قرار داد ممکن است با پیشرفت روزافزون فضای مجازی و اینترنت باقی اصناف نیز از بین بروند، بنابراین باید چاره کار را از قبل اندیشید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان همچنین بیان کرد: برخی از فعالان صنفی و کسبه در استان معتقدند فروشگاه زنجیرهای بزرگ مقیاس اگر در همدان رشد کند اصناف خرده فروش آسیب میبینند، در همین راستا به کرات به ما مراجعه کردهاند که جلوی این اتفاق را بگیریم یا مثلا از ایجاد شهر فرش جلوگیری کنیم، ولی آیا میتوان با جریان تکنولوژی مقابله کرد؟
حسینی افزود: فضای مجازی و درگاه فروش اینترنتی هم از این قاعده تکنولوژی مستثنی نیستند بنابراین مردم الان در سطح کشور با یک جستوجوی چند دقیقه در اینترنت خرید میکنند و نمیتوان حق انتخاب را از مردم گرفت.
وی خطاب به فعالان صنفی و کسبه استان همدان، عنوان کرد: اصناف با تعامل و همفکری مسیر جایگزین را جلو ببرند و یک سایت معتبر استانی یا درگاه اینترنت استانی طراحی کنند که مردم آن را بشناسند و در قالب آن خرید خود را انجام دهند.
وی با بیان اینکه حذف دیوار و اینستاگرام در سطح استان شدنی نیست و مصداق پاک کردن صورت مساله است، گفت: پیشنهاد ما این است که در استان همدان خود با کمک اصناف تصمیم سازی کنیم تا با فرهنگسازی مردم به جای خرید از سایتهای نامعتبر از سایت معتبر شناسنامهدار استان ما خرید خود را انجام دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین بیان کرد: با انجام عملیاتی این پیشنهاد بازار مجازی همدان میتواند با راهبری صنوف مختلف ایجاد شود و در سطح کشور رقابت کند.
حسینی در بخشی دیگر از سخنان خود به لزوم تقویت سرمایه گذاری در گردشگری سلامت، تاکید کرد و افزود: از منظر زیرساختهای درمانی و گردشگری استان ما در کشور و مقایسه با سایر مقاصد گردشگری سلامت مطلوب و نمره بالایی دارد اما هنوز به عنوان مقصد شناخته نمیشود.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان ظرفیت خوبی در پذیرش مهمان خارجی برای درمان وجود دارد، گفت: متاسفانه در این بخش مشکل اساسی دلال و پزشک وجود دارد در حالی که باید تقویت گردشگری سلامت بین دوگانه بیمار و بیمارستان باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، گردشگری سلامت برای استان را یک ظرفیت ارزآور دانست و عنوان کرد: امروزه استانهای فارس، خراسان جنوبی، تهران سه مقصد اصلی شناخته شده در گردشگری سلامت هستند که ما باید تلاش کنیم نام همدان را نیز در بین این استانها پررنگ و در حوزه درمانی خارجی بشناسانیم.
حسینی به ضرورت تقویت زنجیره درمان از ترانسفر فرودگاهی تا هتلینگ بیمارستانی و پایان مراحل درمان اشاره کرد و گفت: همدان با آبوهوای خوش و پتانسیل بسیار بالای درمانی و کادر متخصص این ظرفیت را دارد که یکهتاز صنعت توریست در بخش سلامت محور غرب کشور باشد.
خدمات درمانی هیچ کارگری بخاطر حق بیمه قطع نمیشود
جواد جمور مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان نیز اظهار داشت: اینکه تامین اجتماعی بخواهد برخلاف تبصره ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی عمل کند را صراحتا رد میکنم و تاکنون خدمات درمانی هیچ کارگری به دلیل عدم پرداخت کارفرما در حق بیمه قطع نشده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه بعضا برخی کارفرمایان در ارائه به موقع لیست بیمه و پرداختی حق کارفرما به صورت ماهانه همکاری لازم را ندارند، عنوان کرد: در حال حاضر براساس لیست حق بیمه مهرماه خدمات به بیمهشدگان تامین اجتماعی انجام میشود و با اینکه به اواسط ماه آذر رسیدهایم هنوز لیست بیمهای آبان ماه توسط تعداد زیادی از واحدهای تولیدی به ما داده نشده است.
وی با تاکید بر اینکه کارگاههای بیمه زیر ۵۰ نفر عضو ماهیت بازرسی دارند و به هیچ عنوان خدمات بیمهای زیرمجموعه آنها به دلیل عدم پرداخت یک ماهه قطع نمیشود، بیان کرد: کارگاههای بالای ۵۰ نفر عضو ماهیت بازرسی ندارد اما با این حال ما در تامین اجتماعی این آمادگی را داریم تا اگر موردی وجود دارد که منجر به قطع خدمات بیمهای شده را بررسی و رفع مشکل کنیم.
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان ۲۳ هزار و ۴۲۹ کارگاه بیمه تامین اجتماعی در سطح استان همدان فعالیت دارند و خدمات بیمهای دریافت میکنند، عنوان کرد: بیش از ۹۹ درصد کارگاههای بیمهای ما زیر ۵۰ نفر عضو دارند و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر قطع خدمات درمانی به بیمه شادگان به دلیل عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما به تامین اجتماعی استان گزارش نشده است.
نیاز استان همدان به طرحهای سرمایهگذاری مکمل گیاهان دارویی
احمد شانیان مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز اظهار داشت: سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون یورو عصاره و طعمدهنده گیاهی وارد کشور میشود که با ظرفیت تولیدی گیاهان دارویی در استان همدان با طرحهای سرمایهگذاری مکمل در این بخش میتوان به صرفهجویی زیادی از منابع مالی کشور کمک کرد.
وی با تاکید بر اینکه در فرآوری گیاهان دارویی نیاز داریم طرحهای قابل سرمایهگذاری تدوین شود، بیان کرد: امروز بر کسی پوشیده نیست که گیاهان دارویی تا چه حد میتواند بر سلامت افراد و اقتصاد جامعه نقش موثری داشته باشد بر همیناساس با ظرفیت بالایی که استان همدان چه در تولید و چه صادرات این بخش دارد میتوان با سرمایهگذاری روی گیاهان دارویی با سودآوری قابلتوجهی رسید.
مدیرکل صمت استان با بیان اینکه به منظور جذب سرمایهگذاری برای طرحهای مکمل نیاز داریم مشوقهای حمایتی در این راستا از سوی دولت در نظر گرفته شود، گفت: استان همدان با وجود داشتن آبوهوای مطلوب استاتی با ذخیره متنوع از گونههای گیاهی و برخوردار از موقعیت خاص از لحاظ جغرافیای طبیعی است که در هر سه مرحله کشت و تولید، فرآوری و تبدیل و در نهایت صادرات گیاهان دارویی میتواند رونق اقتصادی خوبی را در غرب کشور ایجاد کند.
شانیان در پایان با تاکید بر اینکه گیاهان دارویی، علاوه بر کاربرد غذایی، برای کشاورزان و بازرگان توجیه اقتصادی نیز دارد، گفت: صنعت فرآورده های گیاهی در استان ما که یک استان کشاورزی شناخته شده در کشور است میتواند صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی و دیگر صنایع، اسانس زمینه ساز اجرای پروژههای سودآور اقتصادی شود.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews