سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از تشدید برخورد با متخلفین شکار و صید خبر داد و گفت۴۷ اسلحه توسط یگان حفاظت محیط زیست استان در چهل روز کشف شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،سعید محمودی در جمع خبرنگاران از تشدید برخورد با متخلفین شکار و صید خبر داد و اظهارداشت: با توجه به ۴۱ مناطق تحت مدیریت و ظرفیت های بالای اکولوژیکی استان، بایستی از حداکثر ظرفیتها برای حفظ و حراست از سرمایه های ارزشمند خدادادی استفاده کنیم.
وی با اشاره به عملکرد موفق چهل روزه یگان محیط زیست خراسان رضوی گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی موفق به کشف و ضبط ۴۷ اسلحه شدند.
محمودی افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی از چهل روز گذشته تاکنون با گشت مستمر در مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست، تعداد ۷۰ متخلف شکار و صید را دستگیر و ۲۷ فقره پرونده قضائی تشکیل شد، که میزان ضرر و زیانی که از این طریق به محیط زیست وارد شد، بیش از ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی عنوان کرد: مامورین یگان حفاظت محیط زیست استان درگشت و کنترل مناطق استان موفق شدند، ۳ بهله پرنده شکاری ارزشمند بالابان و ۲ قطعه هوبره درمعرض خطر انقراض را از متخلفین شکار و صید زنده گیری و کشف و ضبط کنند.
وی اضافه کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست در سطح استان بصورت مستمر و شبانه روزی در سطح مناطق، عملیات گشت و پایش داشته و ضمن جمع آوری و معدوم سازی ادوات شکار با متخلفان این حوزه برخورد قاطع خواهند کرد.
محمودی افزود: محیط بانان علاوه بر وظایف گسترده در فصل حریق، با گشت های مستمر در مناطق و کانون های بحران حریق با آگاه سازی مردم با اقدام به موقع از هر گونه حریق در مناطق پیشگیری کردند.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در ادامه کار فرهنگ سازی، محیط بانان با شرکت در مدارس روستاها و شهرهای نزدیک به مناطق تحت حفاظت، ۸۵۲ نفر ساعت آموزش زیست محیطی برای بالا بردن فرهنگ محیط زیست ارائه شده است.
وی بیان کرد: بیشتر کشورهای پیشرفته و موفق در دنیا امروزه برای حفاظت از محیط زیست، از ظرفیت و توان مردم استفاده میکنند؛ با توجه به منافع ذینفعان که زندگی آنها وابسته به منابع طبیعی و محیط اطرافشان است، اجرای برنامه های مشارکتی و ارائه آموزش های لازم جهت تنویر افکار عمومی که منتج به ایجاد حس مسئولانه در برخورد با طبیعت شود و در راستای حفظ منابع پایه استفاده شود، مطلوب و در حال اجرا است.
محمودی خاطرنشان کرد: در عصر حاضر، موضوعات و چالش های محیط زیستی در مرکز توجه زندگی بشری قرار گرفته است و روستاها با مسائل مختلف محیط زیستی بسیاری رو به رو هستند، میزان مشارکت شهروندان و جوامع محلی، عشایر و روستاییان، دانشگاهیان، نخبگان، فعالان محیط زیست، مسئولان محلی میتواند، نقش مهم و اثر گذاری در حل این مسائل و جلوگیری از تخریب و آسیب ها به این حوزه را در پی داشته باشد.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: یکی از دلایل بحران های محیط زیستی، فقر آموزش بشر در مدیریت پایدار منابع است، بنابراین سعی بر این داریم تا با مدیریت مشارکتی در مناطق، با تمرکز بر مؤلفه دانش، آموزش و یادگیری در مدارس روستاها، جوامع محلی و مناطق را در استان از وضعیت حفاظتی مطلوب تری از طریق حفاظت مشارکتی برخوردار کنیم.
انتهای پیام/۲۸۲
- نویسنده: تسنیم tasnimnews