مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با اشاره به انجام مراحل پایانی واگذاری شرکت گفت: براساس مصوبه سازمان خصوصیسازی کشور، قیمتگذاری شرکت هفت تپه تا پایان هفته صورت میگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از شوش، علیرضا دورباشی زاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فرآیند واگذاری شرکت هفت تپه گفت: مهرماه سال ۱۴۰۰ براساس صورت جلسه ای که توسط سران سه قوه امضا شد، مقرر شد شرکت هفت تپه به صورت پیمان مدیریت به شرکت توسعه نیشکر واگذار شده و ظرف ۳ ماه حسابرسی ویژه دوره بخش خصوصی بررسی و دیون محاسبه شود.
وی افزود: در یک سال و نیم نخست پس از انتقال مالکیت با تغییرات بسیار زیاد مدیریت سازمان خصوصی سازی، فرصت حسابرسی ویژه پیش نیامد و همان موقع اعلام کردند که باید مجمع شرکت برگزار شود تا حسابرسی صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: حدود ۶ ماه زمان برد تا بتوانیم سهامدار اصلی که سازمان ایدرو بود را متقاعد کنیم که همراه بانک ملی و بانک صادرات مجمع را برگزار کنند.
دورباشی زاده تصریح کرد: مجمع سال ۱۴۰۰ را برگزار کردیم و پس از آن مجمع سال ۱۴۰۱ نیز برگزار و مکاتبات بسیاری در خصوص قیمت گذاری هفت تپه انجام شد.
وی با بیان اینکه کارشناسان دادگستری چندین ماه کار کارشناسی قیمت گذاری را انجام دادند، عنوان کرد: قدم دوم حسابرسی ویژه عملکرد دوره پس از خصوصی بود که اوایل سال جاری قرارداد آن با سازمان حسابرسی انجام شد و در نهایت در مهر امسال گزارش اولیه بیرون آمد که نسبت به آن نکاتی داشتیم و اکنون ایرادات آن برطرف شده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ادامه داد: کارها به خوبی پیش رفت تا اینکه رییس سازمان خصوصی سازی مجدد تغییر یافت. با این وجود جلسه روز گذشته با حضور رییس سازمان خصوصی سازی، نماینده محترم مردم شوش و مدیریت شرکت هفت تپه برگزار و درباره عملکرد شرکت توضیحاتی داده شد.
دورباشی زاده افزود: اکنون در مراحل پایانی کار واگذاری هستیم و تا پایان هفته قیمت اعلام می شود. اگر بحثی روی قیمت وجود نداشته باشد کار واگذاری قطعی صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: به سبب اینکه بحث قیمتگذاری را داریم باید همه مطالبات را پرداخت کنیم و این موضوع به عنوان زیان انباشته محاسبه نمی شود.
پیش بینی برداشت ۷۰۰ هزار تن نیشکر از مزارع هفت تپه
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با اشاره به افزایش برداشت نیشکر گفت: امسال پیش بینی برداشت حدود ۷۰۰ هزار تن نیشکر را داریم که استحصال ۵۰ درصد آن را داخل شرکت و ۵۰ درصد آن را به سایر شرکت های توسعه نیشکر واگذار خواهیم کرد.
دورباشی زاده عنوان کرد: در سال نخست ۱۵۲ هزار تن، سال ۱۴۰۰ حدود ۱۵۸ هزار تن و امسال تا آذر ماه ۲۱۰ هزار تن نیشکر برداشت داشتیم.
وی افزود: اکنون سطح سبز ما به ۱۱ هزار هکتار رسیده که ۵ هزار هکتار آن در سال های اخیر افزوده شده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تصریح کرد: امسال اگر بتوانیم تا فروردین ماه برداشت را تمام کنیم شکر تولیدی ما افزایش جدی خواهد داشت.
وی ادامه داد: از نظر درصدی سال اول ۲۳ هزار تن، سال دوم ۲۸ هزار تن، سال سوم ۴۶ هزار تن و امسال به تولید ۶۵ هزار تن شکر دست خواهیم یافت.
انتهای پیام
- نویسنده: تسنیم tasnimnews