تاثیر مجتمع‌های اداری افزایش رضایتمندی مردم
تاثیر مجتمع‌های اداری افزایش رضایتمندی مردم

معاون رئیس‌جمهور، گفت: ایجاد مجتمع‌های اداری موجب افزایش کیفیت خدمات‌دهی دستگاه‌ها و رضایت‌مندی مردم خواهد شد و هزینه‌های دولت را کاهش می‌دهد‌.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علا‌الدین رفیع‌زاده شامگاه پنجشنبه در شورای راهبردی توسعه مدیریت استان با بیان اینکه احداث و ایجاد مجتمع‌های اداری یکی از مباحث جدی سازمان امور اداری است، اظهار داشت: تاسیس یک اداره ساده هزینه زیادی را به دولت تحمیل می‌کند و از طرفی فارغ از صرفه‌جویی در هزینه‌ها، بحث رضایت‌مندی مردم نیز مهم است و تاسیس مجتمع‌های اداری باعث صرفه‌جویی در وقت مردم و تسهیل خدمات‌دهی وستگاه‌ها خواهد شد.

وی افزود:  استدلال ما این است همان طور که مردم برای اعتراض مقابل استانداری و فرمانداری تجمع می‌کنند، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی نیز باید ذیل فرمانداری فعالیت کنند، البته این بدان معنا نیست که فرمانداران از نظر محتوایی مسئول نمایندگان دستگاه‌ها باشند، بلکه فرمانداران باید روی نحوه و کیفیت خدمات‌دهی دستگاه‌ها اشراف داشته باشند و روی عملکرد آنها نظارت کنند.

معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به بازدیدی که از مجتمع اداری شهرستان جرقویه داشت، متذکر شد: زیرساخت‌‌‌های مجتمع‌ اداری شهرستان جرقویه آماده است، اما هنوز دستگاه‌ها مستقر نشده‌اند تا دو ماه آینده وضعیت این مجتمع را بررسی خواهیم کرد و  انتظار داریم که تا آن موقع موانع موجود بر سر راه استقرار دستگاه حل شود‌

وی تاکید کرد: ترجیح ما بر این است که برای ایجاد مجتمع‌های اداری، ساختمان جدیدی احداث نشود و از زیرساخت‌های موجود استفاده کنیم، اما در صورت نیاز استانداری‌ها می‌توانند مطابق قانون از منابع دولتی برای تاسیس زیرساخت‌های لازم استفاده کنند.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور به تشریح ساختار مجتمع‌های اداری پرداخت و گفت: در بحث چگونگی ساختار مجتمع‌های اداری، معاون توسعه استان با فرمانداران شهرستان‌های ذی‌نفع و مدیران کل ادارات و دستگاه‌های اجرایی جلسه‌ای را برگزار و موانع موجود بر سر راه استقرار نمایندگی اداره تابع در مجتمع‌ها را بررسی و مشکلات را حل کنند؛ در بحث تامین نیروی انسانی نیز بهتر است که نیروهای کارکرده و با تجربه را به کار بگیرند  و از نیروهای جدید و تازه استخدام شده در این نمایندگی‌ها استفاده نشود.

رفیع‌زاده با اشاره به برنامه هفتم توسعه متذکر شد:استقرار نمایندگی دستگاه‌های اجرایی در فرمانداری‌ها به معنای آن نیست که نقش رابط را ایفا کند بلکه هدف از ایجاد مجتمع‌های اداری و راه‌اندازی امور مردم در همان محل است و دستگاه‌ها موظف هستند که بستر سیستمی لازم برای ارائه کامل خدمات‌شان در این نمایندگی‌ها را فراهم کنند.

وی اضافه کرد: هدف اصلی از مجتمع‌های اداری این است که مردم در یک مکان از خدمات مختلف بهره‌مند شوند اما بعضی امور که نیازمند جلسات ستادی است، استثنا هستند.

 رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه معاونان توسعه هر استان باید مشکلات اداری آن را شناسایی کنند، گفت: مسائل اداری و استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان باید توسط ستاد استان به سازمان اداری و استخدامی اعلام شود تا راه‌حل به صورت مستقیم ارائه شده و یا با وزارت مربوطه جلساتی به منظور حل مشکل برگزار شود؛ این وظیفه ستاد است که مشکلات را به ما اعلام کند.

رفیع‌زاده ادامه داد: در هر استان نسبت کارمند به جمعیت باید مشخص شود و اگر دستگاه‌های اجرایی این نوع آمارها را به ما بدهند، این اطلاعات به ما کمک کرده و مبنای تصمیم‌گیری خواهد بود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد:هیچ چیزی در نظام اداری وجود ندارد که در گذشته درمورد آن فکر نشده و یا قانونی وجود نداشته باشد اما برخی امور اجرا نشده و شکایت مردم را به دنبال دارد؛ به دنبال راه‌اندازی برخی پلتفرم‌ها هستیم که مشکلات در آن شناسایی شده و عدم فعالیت دستگاه یا فرد مربوطه مشخص شود.

وی بیان کرد: دولت چهاردهم برنامه اصلاح نظام اداری را تهیه کرده که طی دو هفته آینده به تصویب خواهد رسید و به دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/۱۷۰/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]