رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره سیمرغ گفت: جشنواره سیمرغ و نمایشگاه ملی فرهنگی هنری، با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی کشوری نماینده مردم قائمشهر، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی شامگاه در نشست خبری نخستین جشنواره سیمرغ و نمایشگاه ملی فرهنگی هنری، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را مهمترین هدف این جشنواره دانست و اظهار داشت: معتقدم نمایندگان مجلس در کنار فعالیتهای عمرانی باید در کارهای فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز گام بردارند.
وی با بیان اینکه فرزند خلبان شهید کشوری بودن مسئولیتم را در این حوزه افرونتر کرده است، افزود: وظیفه دارم آنچه در توانم است در اشاعه و ترویج فرهنگ گام بردارم.
رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره سیمرغ به تأثیرگذاری فرهنگ ایثار و شهادت بر نسلهای آینده تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه فرهنگ موفق عمل نکرده و ان را به نسل جدید منتقل نکنیم، کارهای زیربنایی هم نمیتوان انجام داد.
وی افزود: سالهاست که درد هنرمندان را از نزدیک لمس میکنم؛ هنرمندانی که آثار هنری فاخری را خلق میکنند اما دیده نمیشوند؛ در استان مازندران و شهرستان سیمرغ هنرمندان زیادی وجود دارند که نیازمند معرفی و شناسایی هستند.
کشوری با بیان اینکه رسالت فرهنگسازی در زمینه فرهنگ و هنر بر عهده اصحاب رسانه است، افزود: خودم را متعلق به خانواده بزرگ رسانه میدانم.
احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران نیز گفت: نخستین جشنواره سراسری فرهنگی هنری سیمرغ با محوریت خلبان شهید امیر سرلشگر احمد کشوری از ۲۹ مهرماه آغاز و تا ۱۵ آذرماه نیز ادامه دارد.
احسان آهنگر افزود: هدف این جشنواره، تعمیق ارزشهای دینی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در قالب کارهای فرهنگی و هنری است.
وی گفت: تاکنون استقبال خوبی از این جشنواره شده و امیدواریم شاهد یک رویداد خوب در استان باشیم.
حامد فاضلی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان مازندران نیز گفت: با وجود مشکلات اقتصادی اما همچنان دغدغه فرهنگی وجود دارد.
وی به مظلومیت فرهنگ اشاره کرد و افزود: استفاده از سرمایه اجتماعی شهدا مسئله بسیار مهمی است زیرا همه خود را مدیون خون شهدا میدانند.
نسیم رضایی دبیر جشنواره سیمرغ گفت: این جشنواره در دو بخش « همه برای ایران و « ایراندوستی» و بخش ویژه ایثار و شهادت با نام خلبان شهید امیر سرلشکر احمد کشوری نامگذاری شد.
وی افزود: این جشنواره در دو بخش سنی نوجوان ۱۵ تا ۱۸ سال و جوان ۱۹ تا ۲۶ سال در رشتههای هنرهای تجسمی، نقاشی، طراحی و تصویرسازی، خوشنویسی شکسته و نستعلیق ، گل ومرغ، مینیاتور، عکاسی و طراحی پوستر و آثار هنرمندان نخبه کشور به دبیرخانه ارسال شد.
رضایی با بیان اینکه بالغ بر ۱۰۰۰ نفر با حدود ۲ هزار و ۶۰۰ اثر برای این جشنواره در سایت Simorghfestival.com اثر خود را ثبت کردند، گفت: داوری آثار در بخشهای مختلف توسط داوران برگزیده کشوری و استانی از ۱۵ آذر و ۱۸ آذر ماه صورت گرفت و به نفرات برگزیده اعلام شد.
وی افزود: برنامههای پایانی جشنواره از ۲۷ آذرماه با حضور هنرمندان نخبه و برگزیده سراسر کشور در استان مازندران و در شهرستان سیمرغ آغاز میگردد.
رضایی گفت: کارگاه و دورههای آموزشی با عنوان «مهارت کسب و کار و توسعه اشتغال» با رویکرد تولیدات فرهنگی و هنری با هماهنگی معاونت جوانان ورزش و همکاری امور جوانان ورزش اداره کل ورزش و جوانان مازندران و دانشگاه جامع هوانوردی سیمرغ با حضور گواهینامههای معتبر برای هنرمندان انجام میشود.
دبیر جشنواره سیمرغ افزود: در عصر چهارشنبه افتتاح نمایشگاه آثار هنری در سالنهای کانون پرورش فکری کودکان شهرستان سیمرغ را خواهیم داشت .
وی با اعلام اینکه نیمی از شرکت کنندگان از استان مازندران هستند، ادامه داد: ۱۹ استان مشارکت کننده این جشنواره بودند و شهرستان سیمرغ نیز بیش از ۲۵۰ نفر شرکت کننده بوده است.
رضایی گفت: بیشترین آثار شرکت کنندگان در رشتههای عکاسی، طراحی پوستر،و خوشنویسی و کمترین هم در رشتههای تخصصی نگارگری بوده است.
وی افزود: نفرات برگزیده این جشنواره روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه تجلیل میشوند.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews