ارائه روزانه ۳۸۰۰ خدمت درمانی در مراکز دانشگاهی کرمانشاه
ارائه روزانه ۳۸۰۰ خدمت درمانی در مراکز دانشگاهی کرمانشاه

جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افزایش تعداد تخت‌هایی بیمارستان در استان خبرداد و گفت: روزانه به طور میانگین در مراکز دانشگاهی بیش از ۳۸۰۰ خدمت درمانی ارائه می‌شود.

– اخبار استانها –

افشین باقرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به وضعیت کنونی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در استان، اظهار کرد: ۲۸ بیمارستان در استان به بیش از دو میلیون نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌‌دهند که از این تعداد هشت بیمارستان غیردانشگاهی و ۲۰ بیمارستان دانشگاهی هستند.

وی افزود: سرانه تخت بیمارستانی در کشور ۱٫۸۹ به ازای هر یک هزار نفر جمعیت و سرانه تخت بیمارستانی در استان ۱٫۸۵ است و این نشان می‌دهد نسبت به میانگین سرانه تخت کشوری در وضعیت قابل قبولی قرار داریم.

جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: به زودی مرکز جامع سرطان در مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) با دستگاه‌های بسیار پیشرفته و نوین راه‌اندازی خواهد شد و ۱۲۶ تخت به تعداد تخت موجود در بیمارستان‌های استان اضافه می‌شود.

باقرزاده از بهره‌برداری مرکز اورژانس طالقانی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: ۸۰ تخت دیگر نیز به مجموعه ظرفیت تخت‌های بستری اضافه می‌شود. از نظر تعداد همکاران که خدمات درمانی را ارائه می‌دهند بیش از ۲۰۰۰ پزشک عمومی متخصص و فوق تخصص در سطح استان وجود دارد.

جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: ۶۴ پزشک فوق تخصص در رشته‌های مختلف، ۴۹۵ پزشک متخصص، همچنین تعداد قابل توجهی پزشک عمومی، دندانپزشک و داروساز را نیز در قسمت‌های مختلف داریم که به مردم خدمات رسانی می‌کنند.

باقرزاده با اشاره به میانگین خدمات درمانی در مراکز دانشگاهی گفت: روزانه به طور میانگین در مراکز دانشگاهی بالغ بر ۳۸۰۰ خدمت درمانی ارائه می‌شود و در طول سال نیز بیش از ۱٫۵ میلیون نفر از خدمات درمانی در مراکز دانشگاهی بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به مطالبات مردم در زمینه ویزیت گروهی و زیر سوال رفتن حریم شخصی بیماران در برخی مطب‌ها، عنوان کرد: در مطب‌های خصوصی بیشترین تذکر از سوی سازمان نظام پزشکی صورت گرفته و از سمت ما نیز تذکرات لازم داده شده است.

جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه افزود: در برخی رشته‌های فوق تخصصی در کل استان دو تا پنج پزشک وجود دارد که این موضوع را باید در نظر گرفت.

باقرزاده گفت: از طرف دیگر مراکز کرمانشاه ارجاعی بوده و از استان‌های همدان، ایلام، کردستان و حتی لرستان به استان کرمانشاه مراجعه می‌کنند و این موضوع سبب شلوغی مطب‌ها شده و نوبت‌ها گاهی تا ساعاتی از نیمه شب ادامه دارد که البته در موارد معدودی این اتفاق رخ می‌دهد.

وی به یکی دیگر از مطالبات مردمی پرداخت و گفت: در برخی موارد مشاهده شده که پزشک بر‌اساس تجربه بالینی خود تشخیص می‌دهد که بیمار برای دریافت خدمات پاراکلینیکی، رادیولوژی و در برخی موارد داروخانه‌ها به یک محل خاص مراجعه کند اما در برخی از موارد ناشی از مسائل دیگری است که تذکرات لازم داده شده و با همکاری سازمان نظام پزشکی در حال پیگیری و بررسی این موضوع هستیم.

جانشین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: برای رسیدگی به تخلفات پزشکی، شهروندان می‌توانند با شماره ۱۹۰ که یک سامانه وزارتی است و مستقیماً از تهران پیگیری می‌شود، تماس بگیرند که تخلفات این چنینی به ما ارجاع داده شود و تمام این موارد مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]