به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمیجلال امشب در نشست با اصحاب رسانه به چالشهای حوزه سوادآموزی اشاره و اظهار داشت: کار کردن در این شرایط و در حوزه آموزش و پرورش بسیار سخت و طاقتفرسا است، نبود مجوز استخدام و تعداد زیاد آموزشدهندگان در بحث حق و حقوق چالش بزرگ این حوزه است.
وی افزود: نبود دسترسی به آمار اسمی و مکانی بیسوادان یکی دیگر از چالشهای این حوزه است که سازمانهای متولی در این راستا باید به آموزش و پرورش کمک کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه سطح با سوادی استان بیشتر از سطح کشور است، بیان کرد: فرهنگسازی و حساسیت سطح جامعه نسبت به سواد کردن مردم و ریشهکنی بیسوادی بسیار مهم است، که نقش رسانهها دراین راستا بسیار تاثیرگذار است امیدواریم جشن بیسوادی در کردستان گرفته شود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه تعیین تکلیف آموزشیاران استان کردستان به کجا رسید، افزود: ۲ هزار نفر آموزشیار در سطح استان براساس مدرک تحصیلی کارشناسی به بالا از طریق موسسههای تحت نظر آموزش و پرورش گزینش و جذب خواهند شد، امیدواریم که بسیاری از آموزشدهندگان با سوابق ۱۰ تا ۱۲ سال تعیین تکلیف شوند.
ناظمیجلال عنوان کرد: خوشبختانه در سال ۹۰، دو هزار نفر در استان جذب شدهاند و افرادی که تعین تکلیف نشدهاند باید از طریق مجوز کشوری مشکلشان برطرف شود.
وی اظهار کرد: امیدواریم رسانهها ارتباطشان را با حوزه سوادآموزی بیشتر کرده و ارگانهایی که باید با این سازمان همکاری داشته باشند را مجاب کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان اذعان داشت: همکاری نکردن برخی آموزشدهندگان فعال برای کلاسگذاری به دلیل عدم تعیین تکلیف و بلاتکلیفی چندین ساله و عدم دسترسی کامل به آمار اسمی و مکانی افراد بی سواد و کم سواد از جمله مشکلات حوزه سوادآموزی استان است.
انتهای پیام/۴۸۴
- نویسنده: تسنیم tasnimnews