تهران محروم ترین استان از نظر تخصیص اعتبارات است
تهران محروم ترین استان از نظر تخصیص اعتبارات است

استاندار تهران گفت: تهران در سیاست ‌گذاری بودجه و تخصیص اعتبارات از جمله محروم‌ترین استان‌هاست.

– اخبار استانها –

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران محمدصادق معتمدیان، صبح امروز در نشست هم‌اندیشی با خیرین مدرسه‌ساز استان تهران، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات خیرین در ارتقا و تعالی آموزش فرزندان این سرزمین، اظهار داشت: خیرین یاوران دولت و آموزش و پرورش هستند، آنان منشأ برکات بسیاری بوده که باتوجه‌به محدودیت‌های دولت و افزایش سالانه نیاز به توسعه فضاهای آموزشی، اثرات زیادی در جامعه از خود به جای گذاشته و مدارس فراوانی را ساخته‌اند.

 وی با اشاره به عزم جدی دولت برای ورود به نهضت مدرسه‌سازی با مشارکت مردم، گفت: توسعه فضای آموزشی به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم در سطوح مختلف در حال پیگیری است.

 استاندار تهران توجه به‌نظام آموزشی را محور توسعه دانست و گفت: پیشرفت کشور منوط به توجه به آموزش و نظام آموزشی است و لازمه آن توسعه زیرساخت‌هاست.

 وی تراکم جمعیت را مهم‌ترین عامل کمبود سرانه آموزش در تهران عنوان کرد و افزود: توسعه نامتوازن و ناخواسته در قالب سکونت گاه های غیررسمی و حاشیه‌نشینی طی سال‌های اخیر مشکلات فراوانی را به استان تحمیل کرده که از جمله آن می‌توان به کمبود زمین برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز اشاره کرد.

 استاندار تهران ابراز داشت: بارگذاری نامتوازن جمعیت بیش از ظرفیت، این استان تهران را در همه حوزه‌ها دچار بحران کرده و امکان توسعه را از آن گرفته است.

 معتمدیان به منابع و درآمدهای کشور از استان تهران اشاره کرد و گفت: این استان در سیاست‌گذاری بودجه و تخصیص اعتبارات از جمله محروم‌ترین استان‌ها است، اگر بنا باشد به اعتبارات قطره چکانی برای ساخت مدارس اکتفا کنیم زمان زیادی برای رفع کسری‌ها نیاز است.

 وی با اشاره به بازدید سر زده رئیس‌جمهور از شهرستان قدس و تأکید وی بر توسعه فضای آموزشی در این شهرستان، تأکید کرد: شهرستان قدس یکی از متراکم‌ترین شهرستان‌های کشور است و به همین دلیل کمترین سرانه آموزشی را در استان دارد .

 استاندار تهران افزود: مهم‌ترین چالش این شهرستان بحث کمبود زمین است که با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده، جلسه کمیسیون ماده ۵ را در این شهرستان برگزار کرده و ضمن تغییر کاربری برخی از زمین‌های که امکان ساخت مدرسه در آن وجود داشت از سایر ظرفیت‌ها نظیر ظرفیت ادارات و دستگاه‌ها و مسئولیت اجتماعی کارخانه‌های مستقر در شهرستان نیز در این حوزه استفاده می‌خواهد شد.

 وی بر اجتناب از انباشت مشکلات تأکید و بیان کرد: باید از ظرفیت‌های قانونی نظیر کمیسیون ماده ۵ و مولدسازی اموال و دارایی‌های دولت، به‌عنوان فرصت‌هایی که می‌توان در زمینه توسعه فضای آموزشی از آن استفاده کرد، بهره برد.

 استاندار تهران افزود: وقتی با کمبود زمین مواجه هستیم باید در ساخت و سازها تغییر ایجاد کنیم و مدارس را به‌صورت طبقاتی بنا کنیم.

 معتمدیان با بیان این مطلب که بیشترین نرخ بیکاری در تهران مربوط به افراد تحصیل‌کرده است، ادامه داد: این نشان می‌دهد که نظام آموزشی با مشکل مواجه بوده و باید در آن بازنگری صورت گیرد، لذا ضروری است که بر تعداد هنرستان‌ها افزوده و دانش‌آموزان مهارت بیشتری کسب کنند .

کلنگ‌زنی ۳۰مدرسه و افتتاح ۱۱۵کلاس در خوزستان در روزهای آتی

 معتمدیان در ادامه خیرین را پشتوانه دولت‌ها و مردم خواند و با بیان این مطلب که خیرین عمر، سرمایه و وقت خود را وقف مردم و صرف امور عام‌المنفعه می‌کنند اظهار داشت: نباید با سخت‌گیری و مانع‌تراشی در انجام این امور وقفه ایجاد کنیم بلکه باید تلاش کنیم با هم‌افزایی و همکاری موانع را از سر راه برداشته و گامی برای حل مشکلات مردم برداریم.

  وی تصریح کرد: اگر خیری کاری در جهت رفاه حال مردم در راستای کمک به دولت انجام می‌دهد نباید نگران سازوکار اداری آن باشد و در کار وی خللی ایجاد شود.

 استاندار تهران در پایان با اشاره به رویکرد دولت برای مشارکت مردم در امر مدرسه‌سازی، از فرمانداران تابعه خواست تا با برگزاری جشنواره‌های در این زمینه ضمن تشویق مردم به مشارکت در کار خیر، نسبت به ترویج فرهنگ خیر پروری تلاش کنند.

 انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]