همکاری با بخش خصوصی می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید شود
همکاری با بخش خصوصی می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید شود

استاندار مرکزی گفت: در شرایط فعلی که با چالش‌های اقتصادی مواجه هستیم، همکاری نزدیک بخش‌های مختلف، به ویژه بخش خصوصی، می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید و اشتغال‌زایی در ساوه و استان مرکزی باشد.

– اخبار استانها –

به گزارش تسنیم از ساوه، مهدی زندیه وکیلی عصر امروز در آیین افتتاح ۵۰ طرح عمرانی و خدماتی شهرستان ساوه با اشاره به جایگاه ویژه شهرستان ساوه در توسعه استان مرکزی اظهار کرد: امسال در ایام دهه فجر، ۲۶۶ پروژه عمرانی و خدماتی در این شهرستان با اعتبار بیش از ۲۵۵ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: هم‌افزایی و همکاری میان مردم و مسئولان و همچنین سرمایه گذاری بخش خصوصی نقش بسزایی در تحقق و توسعه و ایجاد فرصت‌های شغلی دارد ضمن اینکه در کنار چالش‌های اقتصادی و محدودیت‌های ملی، روند رشد و پیشرفت با مدیریت و برنامه‌ریزی مستمر همچنان ادامه خواهد داشت.

زندیه وکیلی افزود: این پروژه‌ها نه تنها به بهبود زیرساخت‌ها کمک می‌کند بلکه بستری مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان این منطقه خواهد بود.در شرایط فعلی که با چالش‌های اقتصادی مواجه هستیم، همکاری نزدیک بخش‌های مختلف، به ویژه بخش خصوصی، می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید و اشتغال‌زایی در ساوه و استان مرکزی باشد و پروژه‌های امروز نمونه‌ای از این همدلی و همکاری است که باید در سایر نقاط استان نیز به طور جدی دنبال شود.

شهرداری ساوه به‌دنبال خلق شهری هوشمند

شهردار ساوه با اشاره به اولویت‌های اساسی مدیریت شهری، اظهار داشت: مدیریت شهری محله‌محور یکی از رویکردهای کلیدی ماست. در این راستا، برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که هر هفته با حضور در محلات مختلف، مشکلات و نیازهای مردم شناسایی شده و پس از اجرای طرح‌های تأثیرگذار، به محلات بعدی توجه می‌شود.

رضا مصباحی افزود: این رویکرد در یک سال گذشته باعث تحقق دستاوردهایی همچون کاهش تصادفات از طریق اصلاح هندسی معابر و اجرای طرح‌های آسفالت در سطح گسترده شده است که تکمیل پروژه‌های ناتمام یکی دیگر از اولویت‌های مهم ماست و هم‌ اکنون پروژه‌هایی مانند تکمیل ساختمان شهرداری و ساماندهی صنوف مزاحم در دستور کار قرار دارند.

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح‌ها، نه تنها کیفیت زندگی در محلات مختلف بهبود یافته، بلکه اعتماد مردم به دستگاه‌های اجرایی نیز تقویت شده است. این نوع رویکرد مبتنی بر تعامل مستقیم با مردم، فرصتی برای شناسایی نیازهای واقعی و ارائه راه‌حل‌های عملی به‌شمار می‌آید و در آینده نزدیک، این روند با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت تا ساوه به یکی از الگوهای موفق مدیریت شهری در استان مرکزی تبدیل شود.

به گزارش تسنیم؛ در سومین روز از دهه فجر، بیش از ۵۰ پروژه مدیریت شهری ساوه شامل سالن ورزشی چندمنظوره شهید حاج قاسم سلیمانی، کمربندی شرقی به طول ۹ کیلومتر، بوستان‌های اندیشه و اکالیپتوس، میدان شهیدان ناصری، سامانه‌های سرای ۱۰ و شهروند سپاری، دیوار ساحلی، فضای سبز ۱۵ هکتاری و سامانه ساوه من به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]