جانباز و رزمنده دفاع مقدس کاشانی با بیان اینکه رزمندگان از عزیزترین دارایی خود گذشته بودند، گفت: رزمندگان شجاعت را از امام راحل دریافت میکردند.
به گزارش خبرگزاری خبرگزاری تسنیم از کاشان، به مناسبت فرا رسیدن ولادت حضرت ابوالفضل و روز جانباز خبرنگار تسنیم در کاشان با احسان درستکار از رزمندگان و جانباز هشت سال دفاع مقدس به گفتوگو نشست و او از رشادتهای جانبازان و شهدا سخن به میان گفت.
احسان درستکار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما که پیروز شد، انقلاب بزرگی بود، بعد از انقلاب و پیروزی آن یک سری افراد در داخل کشور منافع مادی خود را از دست دادند و کشور ما سرشار از منابع بوده، برای این کشور نقشه کشیدند.
وی افزود: دشمنان برنامههای متفاوتی را اجرا کردند و تحت قالب مردم خلق عرب، کرد و غیره سعی کردند اختلافهایی را بین مردم ایجاد کنند، اما دشمن احساس کرد قدرت این نظام فراتر از آن است که در کردستان، سیستان و بلوچستان و سایر نقاط کاری از پیش ببرد و از این رو جنگ تحمیلی را آغاز کرد.
جانباز و رزمنده دفاع مقدس خاطرنشان کرد: با شروع جنگ ما جوان و پاسدار بودیم و بسیار سخت بود و احساس وظیفه میکردیم که کشوری مثل عراق به رهبری صدام به ایران اسلامی حمله کرده است و بخشی از خاک ما را اشغال کرده است.
وی ضمن اشاره به محاصره و اشغال بخشی از مناطق جنوب غربی ایران توسط دشمن، گفت: آبادان از ۳۶۰ درجه، ۳۳۰ درجه آن محاصره شده بود و برای رفتن به آبادان راه یک ساعته را یک، دو و یا حتی سه روز میپیمودند و هیچ ترسی به خود راه نمیدادند.
درستکار ضمن اشاره به شکستن حصر آبادان، تصریح کرد: بعد از شکستن حصر آبادان عملیات طریقالقدس انجام شد، اما برای آزادسازی خرمشهر موانع و تدابیر زیادی از سوی دشمن پیشبینی شده بود و سپاهیان و ارتشیان عملیات فتحالمبین را اجرا کردند و در این عملیات حدود ۲۰ هزار اسیر توسط ایران از عراق گرفته شد و امکانات زیادی از عراقیها گرفته شد به نحوی که بعضی تجهیزات برای ما ناشناخته بود.
وی ضمن اشاره به غنیمت بردن سلاحهای مختلف سبک و سنگین از دشمن توسط رزمندگان اسلام تأکید کرد: با عنایت خدا بعد از عملیات فتحالمبین غنیمتها در باتلاق گرفتار شده بود و دشمن امکان عقبنشینی تجهیزات را نداشت و بعد از پایان عملیات این غنائم از سوی رزمندگان به سمت جبهه خودی اعزام شد.
جانباز و رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه غیرت ایرانی و جوان ایرانی برای بازپسگیری مناطق اشغالشده مثالزدنی است، افزود: تنها جنگی که طی ۲۰۰ سال گذشته تاکنون علیه ایران رخ داد و یک وجب خاک این سرزمین به دست دشمن نیفتاد، هشت سال جنگ تحمیلی بود و همان جوانان به عشق ایران به تأسی از امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) از این مرز و بوم دفاع کردند.
وی با بیان اینکه عملیاتها ادامه پیدا کرد، خاطرنشان کرد: غواصان ما ۹۰۰ متر عرض اروندرود که ۴۰۰ متر آن باتلاق بود، به تأسی از امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) به آب بزنند و رودخانه وحشتناک و خروشان اروندرود را طی طریق کنند و بعد از آن از میادین مین سخت عراقی عبور و نیروهای دشمن را خلع سلاح کنند و دنیا اقتدار کشور را نظارهگر بود.
درستکار ضمن اشاره به مقام بالای جانبازان به ویژه جانبازان قطع نخاعی و جانبازان حرکتی و بینایی، گفت: خانوادههایی که جانباز ۷۰ درصد و یا ویژه و یا آزاده دارند، باید دستان آنان را بوسید، چرا که ایثارگری این رزمندگان بسیار سخت است، یک جرعه آب در گرمای سوزان خوزستان از همه چیز بهتر بود، اما وقتی مشاهده میکرد همرزم او نیاز به آب دارد، به او میبخشید.
وی با بیان اینکه رزمندگان روحیه شجاعت و ایثارگری را از امام راحل دریافت میکردند و به خط مقدم میرفتند، تصریح کرد: شناسایی میدان مینها کاری بسیار سخت و خطرناک بود، اما رزمندگان این کار را انجام میدادند در حالی که در زمان شناسایی میدان مین گاهی مکالمات میان دو نیروی عراقی از سوی رزمندگان به راحتی شنیده میشد و در این زمینه چندین بار توفیق حضور داشتم.
انتهای پیام/۸۰۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews