تحقق ۸۴ درصدی درآمدهای مالیاتی در لرستان
تحقق ۸۴ درصدی درآمدهای مالیاتی در لرستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان از تحقق ۸۴ درصدی درآمدهای مالیاتی این استان در ۱۰ ماه سال جاری خبر داد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سمانه حسن‌پور، عصر امروز، در دوازدهمین جلسه ستاد تجهیز درآمد لرستان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، اعلام کرد که مجموع درآمدهای مالیاتی وصولی در این مدت به ۳۶۳۶ میلیارد تومان رسیده است و سایر درآمدهای استانی نیز بیش از صددرصد محقق شده‌است.

او با تأکید بر لزوم کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، گفت که برای داشتن اقتصادی سالم، باید وابستگی به نفت و درآمدهای نفتی را به حداقل برسانیم.

تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ در لرستان/سرمایه‌گذاران را جذب کنیم

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان همچنین اشاره کرد که مالیات به‌عنوان بهترین منبع درآمد در تمام کشورها شناخته می‌شود و افزود که اگر در پایان سال تمام درآمدها محقق شود، صددرصد تخصیص‌های هزینه‌ای و ۴۰ درصد تخصیص‌های اعتبارات عمرانی را دریافت خواهیم کرد.

حسن‌پور از اداره‌کل امور مالیاتی خواست تا برای وصول معوقات و درآمدهای جاری، اهتمام بیشتری داشته باشد و از همه دستگاه‌های مرتبط نیز خواست تا در این راستا همکاری کنند.

تسریع در فرایندهای وصول مالیاتی

مظفر جمالی‌نژاد، مدیرکل دیوان محاسبات لرستان، نیز در این جلسه بر اهمیت برگزاری جلسات منظم ستاد تجهیز درآمد تأکید کرد و گفت که این جلسات نقش مهمی در رفع موانع و تحقق درآمدهای دستگاه‌های اجرایی دارد.

او با اشاره به اصول بودجه‌ریزی و اهمیت تحقق درآمدها نسبت به هزینه‌ها، تصریح کرد که در صورت عدم تحقق کامل درآمدها، ناترازی بودجه تشدید و تأمین هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر دولت با مشکل مواجه می‌شود.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان، خواستار تقویت چرخه وصول درآمدها و رفع نقاط ضعف در این بخش شد و به اهمیت تمام ردیف‌های درآمدی، حتی مبالغ کوچک، از دیدگاه قانونی اشاره کرد و گفت که این ردیف‌ها اثر بازدارندگی و صیانتی در حفظ حقوق بیت‌المال دارند.

جمالی‌نژاد از ظرفیت‌های درآمدی لرستان در زمینه مولدسازی دارایی‌ها، واگذاری اموال و اماکن مازاد، مالیات معوق و مالیات بر ارزش‌افزوده سخن گفت و تأکید کرد که این ظرفیت‌ها باید به‌درستی شناسایی و مورد استفاده قرار گیرند.

او همچنین بر لزوم تسریع فرآیندهای رسیدگی و وصول مالیاتی در لرستان اشاره و بیان کرد که با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی می‌توان عقب‌ماندگی‌ها را جبران کرد.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان، پیشنهاد داد که علاوه بر ردیف‌های درآمدی استانی، سایر ردیف‌های ملی که در این استان وصول می‌شوند، نیز باید تحلیل و دستگاه‌های اجرایی مرتبط دعوت به همکاری شوند.

انتهای پیام/ ۶۴۴

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]