استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در حوزه راهداری اعتبارات از ۵۴۰ میلیارد به دو برابر یعنی به یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی عصر امروز در نشست بررسی پروژههای حوزه راه، راهداری و راهسازی سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون با حضور محمد بهرامی نماینده این شهرستانها در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: زیرساختهای موثر بر سرمایهگذاری و رشد اقتصادی اولویت بوده و واقعیت امر سرمایهگذاری در حوزه پیشران اقتصادی را مقدم بر سایر حوزهها قرار دادیم.
وی با اشاره به اینکه با تلاش مدیران، پیگیری و همدلی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی سال گذشته عملکرد خوبی در حوزه راهها داشتیم، عنوان کرد: در حوزه راه اعتبارات استان افزایش خوبی داشت و در حوزه راهداری اعتبارات از ۵۴۰ میلیارد به دو برابر یعنی به یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان رسید هرچند این میزان اعتبار کافی نیست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: در سالی که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده است دو وظیفه مهم برعهده داریم، یکی بسترسازی برای حضور بخش خصوصی و استفاده از منابع غیردولتی، جذب سرمایهگذار، تسهیل فرآیندها، بهرهگیری از منابع بانکی و منابع ارزی و ریالی با هدایت و مدیریت کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری است.
رحمانی تصریح کرد: وظیفه دوم سرمایهگذاری در حوزه زیرساختها است که مقدم بر سایر حوزههای سرمایهگذاری بوده و در بخش دولتی توجه به زیرساختهای بخش آب و راه مورد توجه است و امیدواریم امسال بتوانیم در این دو بخش اعتبارات خوبی جذب کنیم.
وی عنوان کرد: امروز در این جلسه تمام پروژههای حوزه راه شامل راه روستایی، راههای اصلی و فرعی، بزرگراه و آخرین وضعیت اتصال استان به آزاد راه مورد بررسی قرار داده شد و جمعبندی خوبی صورت گرفت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: طبق گزارش راهداری و حمل و نقل جادهای ۷۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان فاقد آسفالت هستند که برنامه داریم ظرف دو سال آینده آسفالت شود و تلاش خواهیم کرد راه روستایی فاقد آسفالت در استان باقی نماند.
وی عنوان کرد: به منظور اتمام سریعتر پروژههای حوزه راه با پیشرفت فیزیکی بالا در کمیته برنامهریزی شهرستانها تخصیص اعتبارات اولویتبندی میشود و حتما پروژههای با درصد فیزیکی بالا در اولویت خواهند بود و در حوزه ارتقای راههای اصلی، فرعی و بزرگراه زمانبندی مشخصی با اولویت اتصال استان به آزادراه انجام میشود که شاهد ارتقای جدی راههای استان به بزرگراه و اتصال به آزادراه باشیم.
رحمانی ادامه داد: شش هزار و ۵۰۰ کیلومتر طول شبکه راههای استان است که چهار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی، ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی، ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه است که در تلاشیم دو هزار کیلومتر به راه اصلی و بزرگراه تبدیل شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر خروجی محور بودن جلسات به ویژه در حوزه راه تاکید کرد و گفت: جلسات موجب تحول در حوزه بزرگراه و آزاد راه شود، ضمن اینکه ادارات و دستگاههای اجرایی در برنامه ۱۴۰۴ که باید تا پایان فروردین ارائه شود به طور جدی این موارد را مد نظر داشته باشند.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews