وجود ۱۶ میلیون دانش‌آموز در کشور/اختصاص ۱۶ همت برای فقرزدایی
وجود ۱۶ میلیون دانش‌آموز در کشور/اختصاص ۱۶ همت برای فقرزدایی

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از وجود ۱۶میلیون دانش‌آموز و یک میلیون معلم در کشور خبر داد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حمیدرضا خان محمدی صبح امروز در جلسه نهضت عدالت در توسعه فضاهای آموزشی استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: اگر‌ می‌خواهیم حال مملکت خوب شود، باید حال آموزش و پرورش خوب شود.

وی از وجود ۱۶ میلیون دانش‌آموز و یک میلیون معلم در کشور خبر داد و گفت: باید از بستر در جهت شکوفایی و رفع مشکلات این‌ حوزه گام برداشت و توسعه عدالت آموزشی اولویت قرار گیرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با اشاره به طرح مولدسازی تصریح کرد: حوزه مدرسه‌سازی باید از این طرح استفاده کند.

وی افزود: توسعه فضاهای آموزشی باید مسئله جامعه آموزشی، دانشگاهی و فرهیختگان استان کردستان شود چرا که جزو اولویت و تاکیدات رئیس‌ جمهور بوده و در این صورت این مشکل قابل حل خواهد بود.

خان محمدی بیان کرد: امیدواریم با توان استاندار کردستان و همکاری مسئولان کمبود یک هزار کلاس درس در استان کردستان حل شود.

وی نهادسازی اجتماعی را از دیگر تاکیدات رئیس‌ جمهور و راهکار حل کمبود مدارس و فضای آموزشی دانست و عنوان کرد: در شهرستان بانه وقتی ۹ مدرسه ضرورت دارد، نیاز است که با همکاری مردم و استفاده از ظرفیت خیرین این مشکل را بلافاصله برطرف کنیم.

رئیس سازمان نوسازی کشور خاطرنشان کرد: با نهادسازی اجتماعی و استفاده از ظرفیت مردم، می‌توان مدارس تخریبی مریوان و سنگی در نقاط مختلف کشور را برطرف کرد همان‌گونه پدر یکی از دانش‌آموزان یک مدرسه کانکسی را در خراسان شمالی برطرف کرد.

به گفته وی، همچنین می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن و کارخانجات نیز در جهت ساخت مدارس استفاده کرد. الگوی اصلی این‌ کار مردمی است و تنها با اعتبارات دولتی نمی‌توان مشکلات این حوزه را برطرف کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از تشکیل ۱۵۰ گروه مردمی توسط آموزش و پرورش خبر داد و عنوان کرد: ساختار کاملا میان‌بخشی و همه مسئولان مردمی و فرمانداران را در این حوزه در نظر گرفته‌اند.

وی بیان کرد: ۳۰ مدرسه کانکسی که در استان کردستان جمع‌آوری شده، باید مجهز به تجهیزات هوشمند شود.

خان محمدی با تاکید بر اینکه باید با استفاده از ظرفیت مردمی ارتقای کیفیت آموزشی مدنظر قرار گیرد، اعلام کرد: به‌زودی شاهد سفر رئیس‌ جمهور به کردستان خواهیم بود و باید کارهای این حوزه با اولویت‌بندی آماده گزارش شود. اعتبار لازم برای بازآفرینی و ساخت مدارس تخصیص داده شود. اولویت ما در این سفر باید برنامه‌ریزی و هماهنگی برای جذب اعتبارات در راستای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی استان باشد و با بررسی، هماهنگی و نگاه عادلانه از ظرفیت‌های اعتباری سفر استفاده شود.

وی تنوع‌سازی و استفاده از ظرفیت خیرین و اجرای بند خ ماده ۲۰ را راهکار دیگر برای تسریع در ساخت مدارس دانست و تاکید کرد: از همین محل می‌توان مالیات واحدهای تولیدی، مودیان مالیاتی و خیرینی که علاقمند به این حوزه هستند، برداشته شود و مالیاتشان ۳ سال صفر شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه قانون مولدسازی نیز باید اجرایی شود، افزود: در شهر مشهد از همین‌ محل ۲۵۰۰ میلیارد تومان جمع‌آوری و با همین مبلغ می‌توان ۲۵۰۰ مکان آموزشی ساخت.

وی تاکید کرد: از محل مولدسازی املاک مازاد باید ۲۰۰ مرکز آموزشی در کشور از جمله کردستان ساخته شود که راهکار آن نیز کاملا قانونی است.

خان محمدی از اختصاص ۱۸ همتی برای فقرزدایی در کشور خبر داد و گفت: استفاده از اعتبار در اختیار نمایندگان مجلس نیز راهکار دیگری است که می‌توان در نظر گرفت.

انتهای پیام/۴۸۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]